23-02-09
15:31
Έχω ξαναποστάρει για μια γάτα έγκυος κτλ... ρε παιδιά αρχίζουν κ μαζεύονται κ άλλες γάτες σε μένα κ ουρλιάζουν... όχι ότι εμένα με ενοχλεί αλλά βγαίνει σήμερα μια στο μπαλκόνι τις κ μου καλά ρε κοπέλα μου τι θα γίνει με τα γατιά σου? Λέω δεν είναι δικά μου αλλά κ τι να κάνω αφού έρχονται από μόνα τους.. να τους μιλήσω γατίσια να τους πω φύγετε? κ λέει κόψε τις εξυπνάδες πριν τα φαρμακώσω όλα... τι να κάνω? να τη σκοτώσω δεν μπορώ, να την καταγγείλω ούτε γιατί υπάρχουν δεκάδες άλλοι που συμφωνούν μαζί της.. κ ο φίλος μ μου λέει ότι για να μην έχει γεννησει η άλλη μήπως απλά είναι χοντρή κ το εκμεταλλεύεται στο full? ;p
ο κτηνίατρος μου που ρώτησα απλά μου είπε "ε ας μην την τάιζες.." ή να της πιτσιλάω με νερό..
εσείς είχατε ποτέ τέτοια προβλήματα?
ο κτηνίατρος μου που ρώτησα απλά μου είπε "ε ας μην την τάιζες.." ή να της πιτσιλάω με νερό..
εσείς είχατε ποτέ τέτοια προβλήματα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
23-02-09
15:44
Μηπως θα επρεπε να συνεργαστεις με καποιο σωματειο στην περιοχη σου για να αρχισουν οι στειρωσεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
23-02-09
16:25
Αν έχεις μάρτυρες ότι όντως το είπε αυτό, ίσως μπορεί να της γίνει σύσταση. Αλλά το καλύτερο είναι να έρθεις σε επαφή π.χ. με το σωματείο Άργος ή με τη ΓατοΟμάδα (σου έδωσα το λινκ στο άλλο θέμα σου) και να αρχίσεις τις στειρώσεις. Κόλλησε αφισούλες για να ενημερώσεις τους γείτονες ότι γίνονται στειρώσεις για να μην πολλαπλασιάζονται τα ζώα. Καλύτερα επίσης να μην τα ταΐζεις κοντά στο σπίτι σου, αλλά σε κάποιο παρκάκι, για να μη μαζεύονται και ενοχλούν.

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
23-02-09
16:37
Πρώτα από όλα πρέπει να επικοινωνίσεις με κάποιο σωματίο για να τις στειρώσεις.Με αυτο που σας είπε ο κτηνίατρος δεν συμφωνώ.Μπορείτε να τις δώσετε για υοθεσία γιατί στη γειτονιά σας μπορεί να τις ρίξουν φόλες.Εύχομαι καλή τύχη.
23-02-09
17:18
εφόσον οι στειρώσεις είναι δωρεάν θα ναι οκ απλά δεν έχω να διαθέσω χρήματα καθόλου... επίσης οι άλλες γάτες είναι άγριες.. μόνο τις ταΐζω κ αυτό. δεν έρχονται με την καμιά. θα πάρω τηλ να δω. απλά την προηγούμενη φορά λέω ας γεννήσει κ βλέπουμε.. ευχαριστώ!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
23-02-09
17:31
Συμφωνω απολυτος.Ειναι λογικη λυση.Καλυτερα ομως να περιμενεις και αλλες απαντησεις,μπορει να υπαρξουν ακομα πιο πρακτικες ιδεες.Αν έχεις μάρτυρες ότι όντως το είπε αυτό, ίσως μπορεί να της γίνει σύσταση. Αλλά το καλύτερο είναι να έρθεις σε επαφή π.χ. με το σωματείο Άργος ή με τη ΓατοΟμάδα (σου έδωσα το λινκ στο άλλο θέμα σου) και να αρχίσεις τις στειρώσεις. Κόλλησε αφισούλες για να ενημερώσεις τους γείτονες ότι γίνονται στειρώσεις για να μην πολλαπλασιάζονται τα ζώα. Καλύτερα επίσης να μην τα ταΐζεις κοντά στο σπίτι σου, αλλά σε κάποιο παρκάκι, για να μη μαζεύονται και ενοχλούν.![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
23-02-09
20:08
Στειρώνεις μόνη ή με βοήθεια, ότι κινείτε.
Έγκυες ή μη, αρσενικά ότι είναι ανω των 6 μηνών. Κολλάς αφίσες ότι τα γατιά είναι στειρωμένα και εμβολιασμένα, και δεν είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία.
Τα ήρεμα, και χαδιάρικα, κάνεις αγγελίες να βρούν σπιτάκι, και μεταφέρεις την τοποθεσία ταΐσματος κάπου πιο διακριτικά, απόμερα...
Είναι ΠΟΛΥ γνωστό φαινόμενο... η αντίδραση του κόσμου πάλι δυστυχώς αναμενόμενη, και τα αποτελέσματα συχνά φρικτά για τα γατάκια.
Θα ήταν καλό, να δράσεις γρήγορα.
Έγκυες ή μη, αρσενικά ότι είναι ανω των 6 μηνών. Κολλάς αφίσες ότι τα γατιά είναι στειρωμένα και εμβολιασμένα, και δεν είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία.
Τα ήρεμα, και χαδιάρικα, κάνεις αγγελίες να βρούν σπιτάκι, και μεταφέρεις την τοποθεσία ταΐσματος κάπου πιο διακριτικά, απόμερα...
Είναι ΠΟΛΥ γνωστό φαινόμενο... η αντίδραση του κόσμου πάλι δυστυχώς αναμενόμενη, και τα αποτελέσματα συχνά φρικτά για τα γατάκια.

Θα ήταν καλό, να δράσεις γρήγορα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum