12 μήνες και... μία γάτα

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Επειδή δεν ξέρω να θα καταφέρω να ξαναμπώ για να το στείλω και θέλω να κάνω ένα δώρο στο my cat για τον καινούριο χρόνο που θα έρθει με την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλους εσάς και τις γατούλες σας για να τις χαίρεσται κάθε μήνα όλο τον χρόνο ένα ημερολόγιο με κάποιες σκέψεις μου για τις αγάπες μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..

Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ

Εγώ , στον ζεστό μου καναπέ ,
Βυθισμένη σ΄ένα βιβλίο.
Εκείνη , στο πανεράκι της , βυθισμένη
στην ολότητά της.
Σηκώνεται αργά, με κοιτάζει
Σιωπηλή , γλείφει το γουναρικό της,
Ανασύρει τα αρώματα του Γενάρη
Σκαρφαλώνει στο περβάζι του παραθύρου
Για να ακούσει τη μελώδια
ενός καλέσματος Ερωτικού,
έξω από τον κήπο

Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ

Ακόμα μικρές οι νύχτες και ο ήχος του έρωτα
Ακούγεται δυνατά από τον κήπο
Και ενώ το ένστικτό της την καλεί,….
Αυτή θα προτιμήσει την ζεστασιά του
Καναπέ και την φλόγα που αναδύεται
από το τζάκι…Τα ματιά της γλυκά κοιτούν
μέσα στο είναι σου…γλυκιά μου αγάπη
Εδώ είσαι!!!

Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ

Τα τελευταία ξύλα καίγονται στο τζάκι
και το βιβλίο σου το έχεις πια τελειώσει.
Μα δες, ακόμα κι αν έχουν όλα πια τελειώσει
υπάρχει κάτι που είναι ατελείωτο….
Η αγάπη που έχετε η μία για την άλλη.

Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Σ

Ο ήλιος άρχισε σιγά-σιγά να σε ζεσταίνει
Μα αυτή την γωνιά της δεν λέει να την
αφήσει. Κι εσύ με τις πασχαλιάτικες
τις μυρωδιές το σπίτι έχεις γεμίσει.
Μα τι το θες η πιο γλυκιά,
είναι η μυρωδιά αγάπης που πλανιέται
μεταξύ σας. Αίσθημα δυνατό και Θείο…

Μ Α Ι Ο Σ

Μες στην αυλή ανθίσανε τα ρόδα
και οι πεταλούδες
ρίχνουν τον τρελό χορό τους.
Αχ πόσο θέλω να τις πιάσω όλες και να χορέψω
Και να χορέψω σαν γατί μαζί τους;
Όταν την βλέπεις να τις κυνηγά και να στριφογυρνά
Σαν μπαλαρίνα η χάρη της αφάνταστη φαντάζει.

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ

Ο ήλιος ήρθε τις καρδιές για να ζεστάνει
Και εσύ ακόμα στην ζεστή γωνιά σου δεν λες
Να την αφήσεις. Δεν είναι πως δεν σε νοιάζει το
Μπαλκόνι είναι πως την καρδιά σου δεν μπορείς
Αλλού να την χαρίσεις. Είσαι εδώ από αγάπη,
Γιατί εδώ από αγάπη ήρθες.

Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ

Ο ήλιος καίει όπως τα μάτια σου την νύχτα,
Σαν δυο διαμάντια λαμπιρίζουν . Αιώνια αγάπη
Σε μια γάτα σου τάζω , και νιώθω να γεμίζω
Ευγνωμοσύνη που τόση αγάπη έχεις φέρει στην
ΖΩΗ μου.

Α Υ Γ Ο Υ Σ Τ Ο Σ

Την βλέπω να κάθετε ψηλά σε ένα φράκτη
Και αγναντεύει το φεγγάρι τι να κοιτά και
τι να σκέφτεται μέσα στην ομορφιά και μες
την χάρη; Είναι ο Αύγουστος που την κάνει να
στοχάζεται ή το φεγγάρι;;

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

Άρχισε ο τρύγος και μες το αμπέλι
Μαζί με τον μεγάλο συφερτό και
Μες το πήγαινε και έλα κάθεται αυτή
Σαν την βασίλισσα και τους παραμονεύει
Μήπως και τεμπελιάσουνε και η δουλειά
Τους δεν τους μέλει…

Ο Κ Τ Ω Β Ρ Ι Ο Σ

Άρχισε η βροχή σιγά σιγά να πέφτει
Και η μεγαλειότητά της στο σπίτι
Μέσα άρχισε να μπαίνει… μα τι να
Πεις έτσι είναι αυτά όλες οι βασίλισσες
Τα θερινά ανάκτορά τους τα αφήνουν για μια
Ζεστή γωνιά στο τζάκι…..

Ν Ο Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

Ο χειμώνας μπήκε στην αυλή
και στην καρδιά το χιόνι,
έλα μικρή μου αγκαλιά
για να μην νιώθεις μόνη!!

Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

Το δέντρο μας το στόλισα στην
Μέση στο σαλόνι, και συ που παίζεις
σαν μωρό μικρή μου γάτα
είσαι και συ σαν θησαυρός
που αστράφτεις σαν αστέρι
σαν αυτό που στόλισα στην
κορυφή και εσύ είναι αυτό
που τόσο θέλεις….!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ωραιο.μπραβο σου!καλη πρωτοχρονια!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ωραιο.μπραβο σου!καλη πρωτοχρονια!:)

Σε ευχαριστώ πολύ χαίρομε που σου άρεσε:D

Πάρα πολύ ωραίο! Χίλια μπράβο! Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας, εμείς και τα γατιά μας!!!:)

Τι ωραίο, μάγισσα, μας έδωσες λίγο από τη μαγεία σου για όλη τη χρονιά! Μακάρι το 2008 να είναι για όλους μας τόσο γεμάτο αγάπη. Ευχαριστώ!
heart.gif

Εύγε...!!!:up:
Πολύ γλυκό, τρυφερό και πολύ, πολύ γατίσιο!
Μπράβο Μάγισσα!!!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε.:):)

Μακάρι όλα τα γατάκια του κόσμου να βρουν φέτος την αγάπη που περιγράφεις στο "ημερολόγιό" σου, Μάγισσα!

Καλή Χρονιά σε όλους τους "συγκατοίκους" και στα γατάκια μας!:)

Καλέ, είναι καταπληκτικό...

Έπρεπε να το βάζαμε στο ημερολόγιο με τα γατάκια, θα ήταν σούπερ!!

Καλέ, είναι καταπληκτικό...

Έπρεπε να το βάζαμε στο ημερολόγιο με τα γατάκια, θα ήταν σούπερ!!

τα έχω γράψει για να τα βάλω για σημείωση σε κάθε μήνα για να νιώθω το κάθε μήνα με την γάτα μου....είναι ωραίο για ημερολόγιο στα αλήθεια....

Μαγισσα τελειωσε! Σε κλεινω για συνεργασια! Προσφέρω οσο οσο:P θελω να μας γραφεις κειμενακια σε ημερολογια κλπκλπ εισαι???

Μαγισσα τελειωσε! Σε κλεινω για συνεργασια! Προσφέρω οσο οσο:P θελω να μας γραφεις κειμενακια σε ημερολογια κλπκλπ εισαι???
κοπέλα για σένα ότι θες εγώ εδώ θα είμαι πες μου που και πότε;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ μπραβο πολυ ωραια ευχαριστω θα ανταλλαξουμε τηλ με ΠΜ

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και να σας πω πως όλα είναι πιο καλά με την γατούλα μας παρέα και είναι κάθε χρόνο κάθε μήνα κάθε μέρα κάθε ώρα και λεπτό γιατί γλυκό γατί μου μόνο εσένα αγαπώ...!!!!

μέσα από αυτό το θέμα θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά σε εσάς και στα γατάκια σας να τα χαίρεστε και να μην αφήνεται ούτε μία στιγμή να πηγαίνει χαμένη και να ξέρετε η στιγμή που περνάει δεν ξαναγυρνάει ποτέ ξανά είναι κάτι ανεπανάληπτο. Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία....

Ας ειμαστε καλά ολοι... και στους 12 μήνες του χρόνου! :)

Πραγματικά θεϊκό!!! Με έκανε να νιώσω τον κάθε μήνα αγκαλιά με το ζουζούνι μου!!!!

Τώρα που το ξαναείδα με την ησυχία μου ένα έχω να πω, απλά τέλειο. Χαραμίζεσαι φιλενάδα. Είσαι καλλιτεχνική φύση εσύ!!!!! Φταίει βέβαια η αλλαγή στα μαλλιά ε? :lol::lol::lol:

Kαταπληκτικό,τρυφερό και συγκινητικό!!!Πράγματι μας μάγεψες!!!:rolleyes:

για όσες μπήκανε τώρα και μες τις γιορτες δεν το είδαν με πολύ αγάπη σε ολές μας....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back