12 μήνες και... μία γάτα

Υπέροχο μάγισσα! Σ ε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπέροχο μάγισσα! Σ ε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας...
σε ευχαριστώ ταρα μου ότι έχουμε ωραίο μέσα μας γίνεται ωραιότερο όταν το μοιράζεσαι....να είσαι καλά :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαγισσα ειναι πολυ όμορφο, το είχα τυπώσει και το άφησα στο γραφείο μου ,έφυγα 2ήμερο και όταν γύρισα είχε σκιτσάκια με όμορφεσ γατούλες δίλα απο κάθε μηνα , ενεπνευσες μια φίλη μου να ζωγραφίσει διπλα στους στίχους σου και τώρα θα το βάλω σε κορνίζα...πολυ όμορφο.σευχαριστουμε!:P

μαγισσα ειναι πολυ όμορφο, το είχα τυπώσει και το άφησα στο γραφείο μου ,έφυγα 2ήμερο και όταν γύρισα είχε σκιτσάκια με όμορφεσ γατούλες δίλα απο κάθε μηνα , ενεπνευσες μια φίλη μου να ζωγραφίσει διπλα στους στίχους σου και τώρα θα το βάλω σε κορνίζα...πολυ όμορφο.σευχαριστουμε!:P
Αχ πόσο θα ήθελα να δω τα σκίτσα και πες στην φίλη ένα ευχαριστώ για την εικαστική περέμβαση:up::up::up::up:

με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω σκανερ θα στα στειλω!! καλη σου χρονια σε σενα και στο ψιψι σου!!!:up:

με την πρωτη ευκαιρια που θα βρω σκανερ θα στα στειλω!! καλη σου χρονια σε σενα και στο ψιψι σου!!!:up:
Nαι θα το ήθελα πολύ αυτό σε ευχαριστώ!!!!

Να τα δούμε κι εμείς τα σκίτσα βρε παιδια! Τι ωραία!!:)

Πολύ ωραίο!!!!
Πραγματικά γραφεις πολύ ωραία... σίγουρα δεν είσαι συγγραφέας και δεν έχεις γράψει κανένα βιβλίο?? :)

Ευχαριστούμε για το δωρο, να εισαι καλά να συνεχίζεις να μας γράφεις αυτές τις ωραίες σκέψεις σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραίο!!!!
Πραγματικά γραφεις πολύ ωραία... σίγουρα δεν είσαι συγγραφέας και δεν έχεις γράψει κανένα βιβλίο?? :)

Ευχαριστούμε για το δωρο, να εισαι καλά να συνεχίζεις να μας γράφεις αυτές τις ωραίες σκέψεις σου.

Όχι δεν είμαι συνγραφέας απλά πολύ ευαίσθητη θα έλεγα και με πολύ αγάπη στην Λογοτεχνία την οποία μπορει να μην την γράφω την διαβάζω όμως μετά μανιας!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και από μικρή ηλικία μπορούσα εύκολα να εκφράσω γραπτά ότι ένιωθα......

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:D:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back