τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειδικά αν είναι και τα δύο κάτω από 2 χρονών (δεν έχουν μεγαλώσει πολύ δηλαδή), εγώ το έχω δοκιμάσει και πέτυχε με τις γάτες της φίλης μου!
Απλά στην αρχή θα ήταν καλό να μη έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο γιατί τότε ίσως να τσακωθούν
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
όσο για τις σχέσεις τους, όντως έχει να κάνει με το κάθε άτομο. ανησυχούσα πολύ γιατί ήταν μεγάλος σε ηλικία γάτος και δυκολεύτηκε κάπως αλλά δεν έγιναν τσακωμοί. τώρα ο γερομπαμπαλής παίζει με τ αρσενικά και ξανάνοιωσε. το κοριτσάκι δεν τον γουστάρει καθόλου. μόλις τον δει του ρίχνει χαστούκι έχει πλάκα γιατί αυτός μένει αναυδος αλλά δεν γίνεται κάτι εκρηκτικό . νομίζω τελικα απ αυτή την εμπειρία ότι τα ζώα σέβονται την προστασία που προσφέρεις και σε κάποιο άλλο κι εφ όσον συνεχίζεις να του δίνεις αγάπη παύουν να ζηλεύουν. θέλω να καταλήξω να του πάρεις παρέα αλλοιώς παθαίνουν ανία
moukelis
Επιφανές μέλος
Ζουν μαζι οι γατες;Αλλο να βρισκονται που και που στον ιδιο χωρο,κι αλλο να ζουν στο ιδιο σπιτι.Ειναι στειρωμενες;Εξαρταται οπως ειπα απο το χαρακτηρα καθε γατας,αλλα στις αγελες τα θηλυκα ειναι οι αρχηγοι κι ετσι ειναι πιο μαχητικα με το χωρο τους.Αλήθεια? Εγώ πάλι έχω ακούσει πως δύο θυληκές γάτες μπορούν να μάθουν να κάνουν καλή παρέα!Ειδικά αν είναι και τα δύο κάτω από 2 χρονών (δεν έχουν μεγαλώσει πολύ δηλαδή), εγώ το έχω δοκιμάσει και πέτυχε με τις γάτες της φίλης μου!
Απλά στην αρχή θα ήταν καλό να μη έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο γιατί τότε ίσως να τσακωθούν
.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
.ο τακης ηταν ηδη 4 μηνων οταν τον πηρα κ δν ειχα την τυχη να τον ζησω κ τοσο μωρο. μικρος ηταν δηλ, αλλα οχι κατσουλινι, κ θα μ'αρεσε η ιδεα ενος μικρου στο σπιτι. μ'ενδιαφερει να μαθω τι ηλικια ειχε η 1η σας γατα οταν φερατε σπιτι τη 2η, κ τι εμπειριες εχετε απτις πρωτες μερες συγκατοικησης..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

, γιατί δε ρωτάς εμενα την ταλαίπωρη και πολύτεκνη μάνα να σου δώσει ότι συμβουλές θες (με το αζημίωτο πάντα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα για να μην γινω κ γω πολυτεκνηΑγαπητέ Τακις, γιατί δε ρωτάς εμενα την ταλαίπωρη και πολύτεκνη μάνα να σου δώσει ότι συμβουλές θες (με το αζημίωτο πάντα
)
παρεπιπτοντως, η λουσυ ειναι σαν διδυμη αδερφη μας. κ για του λογου το αληθες:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αφού προσαρμόστηκε ο Ταζμανός μου, με τους άλλους χωριάτες μου, δεν σε φοβάμαι....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool