2 γατάκια με την μαμά τους..

Λοιπόν , έκανα αποπαρασίτωση (εξωτερική) στα γατάκια αλλά ΚΑΙ στην μαμά η οποία πλέον-διστακτικα μεν-
με πλησιάζει και με αφήνει να την χαιδέυω..

Εχω αφήσει και τροφή στην θεία μου για να τα ταίζει όσο λείπω.. και ίδομεν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον οι 3 γατες εγιναν 6 ! Μαζευτηκε κ αλλη μια μαμα με τα 3 μικρά της τα οποία είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ! Παρολο που είναι άγρια καθεται και την χαιδεύω απ την πρωτη μερα που ήρθε, αν και τα μικρά της είναι πολύ ντροπαλά.. αλλά με φαγητό πλησιάζουν.. !

Θα ανεβάσω και φωτο ... είναι πραγματικά πανέμορφα..

Τα 2 αρχικά γατακια με την μαμά του πάντως παρόλο που είπατε ότι θα τα πάρει και θα φύγει
μόλις ξεπεταχτούν...δεν τα εχει πάρει. Είναι εκεί τριγύρω και με το που με ακουν να τα φωνάζω τρέχουν όλα κατα πάνω μου... !

Το πρόβλημα είναι τώρα όμως να τα στειρώσω.....HELP !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις γίνουν τα μικρά 2 μηνών, και τρώνε μόνα τους, μπορείς να ξεκινήσεις τις στειρώσεις.:)

Αν δεν ηρεμήσει απο μόνη της, και μπορέσεις να την βάλεις σε γατοφόρο, υπάρχουν και παγίδες.

Oχι πιστεύω σίγουρα θα κάτσει.. με λίγο φαγητό κιολας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κατσει..

αλλά που να τις στειρώσω? και τι τιμές παίζουν?

Αν έχεις Κτηνίατρο τον ρωτάς, αν δεν έχεις υπάρχει η παρακάτω λύση.
https://www.mypetz.gr/threads/ΣΠΑΖ-φτηνές-στειρώσεις-για-αδέσποτα.222436/

Μπορείς φυσικά να ρωτήσεις και αλλού... φυσιολογικές τιμές για αδέσποτα είναι 40αρσενικό, 50 θηλυκό... maximum...

Aυτο το λινκ το ειχα δει κ εγώ.. Θα προσπαθησω να ανεβάσω και φωτο την παρασκευη...

Αν έχεις Κτηνίατρο τον ρωτάς, αν δεν έχεις υπάρχει η παρακάτω λύση.
https://www.mypetz.gr/threads/ΣΠΑΖ-φτηνές-στειρώσεις-για-αδέσποτα.222436/

Μπορείς φυσικά να ρωτήσεις και αλλού... φυσιολογικές τιμές για αδέσποτα είναι 40αρσενικό, 50 θηλυκό... maximum...
Μικρή τιμή του έχεις γράψει.
Τα κορίτσια του Φλοίσβου που έχουν συμφωνήσει με την γιατρό για τα αδεσποτάκια δίνουν τέτοιες τιμές. Σε συνοικιακό κτηνίατρο πάει ποιο ακριβά.
Κωστή, ρώτα την Βούλα από τον Φλοίσβο να σου πει να πας στην κτηνίατρο που χρησιμοποιούν για τα αδεσποτάκια.

Η τιμή είναι για τα αδέσποτα μόνο φυσικά, και την έχουν ελάχιστα Κτηνιατρεία.:(
Τα πιο πολλά χρεώνουν όσο κανονική γάτα.

Μέσω ΣΠΑΖ, είναι ακόμα φτηνότερα.

Η τιμή είναι για τα αδέσποτα μόνο φυσικά, και την έχουν ελάχιστα Κτηνιατρεία.:(
Τα πιο πολλά χρεώνουν όσο κανονική γάτα.

Μέσω ΣΠΑΖ, είναι ακόμα φτηνότερα.
Ε ναι! η γιατρός τους κάνει τέτοιες τιμές γιατί ξέρει ότι είναι αδέσποτα.

Κωστή, σε περίπτωση που δεν μπορείς να πας μακρια, εμένα ο Μητσέας στον Περισσό μου χρεωσε 70 το θηλυκό και 50 το αρσενικό .
Αμα ενδιαφέρεσαι παρε τα στοιχεία του απο τον πίνακα των κτηνιάτρων.

IMG00226-20091108-0153.jpg

Ο απο πάνω είναι ο Λιο . Μαζεμενος και ΠΟΛΥ ησυχος και φαγανας.

IMG00225-20091108-0153.jpg

Τζακ(η Τζακι,δεν είμαι σίγουρος για το φύλο XD )

Το πιο καλοψυχο και χαδιαρικο πλασμα του κόσμου, στην φωτο με γυρισμενη την πλατη.

Εχει ενα λευκό τελείωμα στην ουρά και είναι σαν πινέλο..

IMG00224-20091108-0153.jpg

εδω παλι ο Λιο

Aυτα είναι τα 2 μαυρα. Υπαρχουν κ αλλα που χαριζονται σε διαφορα χρώματα.

Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. Το ενα ειναι σαν ρακουν , το αλλο μπλε και το αλλο το χρωμα της αμμου (οχι το συνηθησμένο πορτοκαλι)

Ναι δεν είναι blue black είναι red black , νεα ποικιλία .. :D

Κανενα καλο σπιτι εχει κανεις υποψιν για τα μικρά ? :(

Ναι δεν είναι blue black είναι red black , νεα ποικιλία .. :D

Κανενα καλο σπιτι εχει κανεις υποψιν για τα μικρά ? :(
Το να βρεις σκέτο μαύρο χωρίς έστω λίγο άσπρο δεν είναι συνηθες γιαυτό το είπα.:)
Σχετικά με υοθεσία τώρα σώθηκες.:/:!!! Όλες έχουμε γατάκια που τα έχουμε βάλει αγγελία αλλά δεν έχουν φύγει. Ευχομαι καλή τύχη. Αρχικά ρώτα στο σχολείο σου αν υπάρχει κανείς ή κόλα και κανένα χαρτί . Απο εκεί περνάει πολλύς κόσμος ίσως γίνει κάτι.
Καλή τύχη

Θα προσπαθήσω να βρώ να τα δώσω γιατί ειναι κρίμα να είναι στον δρόμο,ειναι πολυ ησυχα..

Αν εχει κανεις κατι υποψιν του ας μου πει !

Θα προσπαθήσω να βρώ να τα δώσω γιατί ειναι κρίμα να είναι στον δρόμο,ειναι πολυ ησυχα..

Αν εχει κανεις κατι υποψιν του ας μου πει !
Ανάρτησε αγγελια και εδώ μεσα. Που ξέρεις μπορεί να σου απαντήσουν.
Καλή τύχη στα γατούνια σου:up::up::up:

Εβαλα αγγελια ,ελπιζω να εχουν γρηγορα αποτελεσμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back