2 γατάκια νεογέννητα με ομφ. λώρο

Νέο μόνο γκρι γατάκι ψάχνει για φιλοξενία!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
Μια φίλη μου βρήκε γκρι γατάκι το οποίο ήταν μόνο του στο δρόμο(έκλεγε επι 2 μέρες) και το έχει πάρει σπίτι της. Το γατίνι τρώει κροκέτες και έχει προφανώς ανοιχτά ματάκια.
Το πρόβλημα είναι ότι η φίλη μου φιλοξενεί ήδη 2 γατουλίνες από το stray.gr και το σπίτι της είναι πολύ μικρό για να τις απομονώσει:hmm:.

Εγώ δυστυχώς φεύγω αύριο για εξωτερικό. Υπάρχει κανείς που μπορεί να το αναλάβει για φιλοξενία και πολύ χάδι (γιατί συνέχεια θέλει χαδάκια)..
Μετά ψάχνουμε για μόνιμη κατοικία.

Αμαλία, εννοείται ότι είσαι η πρώτη που σκέφτηκα, αλλά μετα σκέφτηκα και τον Μυρτο.........που θα έρθει να με βρει στο Λυκαβηττό να μου τα πει ένα χεράκι..:mad:

Θα ανεβάσω και φότος.
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• pitsini2.jpg
    pitsini2.jpg
    179,5 KB · Εμφανίσεις: 45
Με μισείς δεν εξηγείτε αλλιώς. ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!! :inlove:Μόνο να το βάλω σε κανένα μπάνιο μπορώ :hmm:που σημαίνει αν δεν έχουμε άλλη εναλλακτική πάρε με τηλ.
Καλά που τα βρίσκεις όλα αυτά τα κουκλιά? Να το πάρεις εσύ όταν γυρίσεις παίζει?:whistle::whistle: για να το κρατησω οσο θα λειπεις:D

καλο θα ειναι να του ανοιξεις δικο του θεμα για να τραβηξεις την προσοχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι να πω...είναι το κάτι άλλο. Και από ότι μου λέει η φίλη μου θέλει συνέχεια να το έχεις αγκαλίτσα...δεν μπορεί μόνο του. Σήμερα θα πάει στο γιατρό.
Μάλλον βρέθηκε φιλοξενία για την πρώτη εβδομάδα....
Οπότε συνεχίζουμε να ψάχνουμε για μετα ........ (Αμαλία, όπως βλέπεις δε σκολιάζω...:P)

Τι κουκλι!!!

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά που είναι και εγώ δεν το βλέπω :confused:

Δεν το βλέπεις γιατί έπρεπε να βγάλω τις φότος από εδώ για να τις βάλω στο νέο θέμα που έφτιαξα για το γατάκι που λέγεται "αστεγο γατάκι ψάχνει για φιλοξενία ή υιοθεσία". Δε με άφηνε να το βάλω και στα δύο. Κάτι θα κάνω...περίμενε...

Τι ΠΑΙΔΙ ειναι αυτό!!!!! Πω πωωωωωωωωω κουκλάκι μου εσύ!!! :baby::baby::baby:

Αχ αγαααααπη μου γλυκιά να βρείς γρήγορα ένα καλό σπιτάκι!!!

Δεν μπορώ να βρω την αγγελία θα μου δώσεις το λινκ σε παρακαλώ? :)

Χμμμ, δεν έχω κάνει αγγελία...το έχω βάλει στο forum στην κατηγορία εγκυμοσύνη, γατάκια. Μάλλον έκανα λάθος ε?

Χμμμ, δεν έχω κάνει αγγελία...το έχω βάλει στο forum στην κατηγορία εγκυμοσύνη, γατάκια. Μάλλον έκανα λάθος ε?

Ειδοποίησε κάποιον απο τους μοντ να στο μεταφέρει :)

Θενια χανεις,μονο αυτο σου λεω,ειναι απλα απιστευτος!Και διαλεξατε και ωραιο χρωμα για το φοντο!

πως γίνεται αυτό;;;;

Θενια χανεις,μονο αυτο σου λεω,ειναι απλα απιστευτος!Και διαλεξατε και ωραιο χρωμα για το φοντο!

Δώρα επίτηδες το κάνεις και με ξεσηκώνεις τώρα??? :mad::P Αχ όνειρο είναι το μικρό! Την αγγλία μου μέσα πια!! :mad:

Νατάσσα ειδοποίησε έναν απο τους μοντς. Την aretha ή την ruko ή την nota ή κάποιον απο αυτους τέλος πάντων. Πιστέυω θα μπορούν να το κάνουν :)

Τι έγινε τελικά μ αυτό το όμορφο τιγράκι?? Βρέθηκε κάποιος να το υιοθετήσει??

Τι έγινε τελικά μ αυτό το όμορφο τιγράκι?? Βρέθηκε κάποιος να το υιοθετήσει??

Ναι! Το τιγράκι βρήκε σπιτάκι!!!

Ευχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννια, καλή χρονιά.......με πολλά γατάκια σε σπιτάκια και κανένα στους δρόμους!!!!!
χχ
Ν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back