NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν, χρειάζομαι τη βοήθεια σας!
Μια φίλη μου βρήκε γκρι γατάκι το οποίο ήταν μόνο του στο δρόμο(έκλεγε επι 2 μέρες) και το έχει πάρει σπίτι της. Το γατίνι τρώει κροκέτες και έχει προφανώς ανοιχτά ματάκια.
Το πρόβλημα είναι ότι η φίλη μου φιλοξενεί ήδη 2 γατουλίνες από το stray.gr και το σπίτι της είναι πολύ μικρό για να τις απομονώσει
.Εγώ δυστυχώς φεύγω αύριο για εξωτερικό. Υπάρχει κανείς που μπορεί να το αναλάβει για φιλοξενία και πολύ χάδι (γιατί συνέχεια θέλει χαδάκια)..
Μετά ψάχνουμε για μόνιμη κατοικία.
Αμαλία, εννοείται ότι είσαι η πρώτη που σκέφτηκα, αλλά μετα σκέφτηκα και τον Μυρτο.........που θα έρθει να με βρει στο Λυκαβηττό να μου τα πει ένα χεράκι..

Θα ανεβάσω και φότος.
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
myrtos
Δραστήριο μέλος
Μόνο να το βάλω σε κανένα μπάνιο μπορώ
που σημαίνει αν δεν έχουμε άλλη εναλλακτική πάρε με τηλ.Καλά που τα βρίσκεις όλα αυτά τα κουκλιά? Να το πάρεις εσύ όταν γυρίσεις παίζει?

για να το κρατησω οσο θα λειπεις
καλο θα ειναι να του ανοιξεις δικο του θεμα για να τραβηξεις την προσοχη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον βρέθηκε φιλοξενία για την πρώτη εβδομάδα....
Οπότε συνεχίζουμε να ψάχνουμε για μετα ........ (Αμαλία, όπως βλέπεις δε σκολιάζω...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

Αχ αγαααααπη μου γλυκιά να βρείς γρήγορα ένα καλό σπιτάκι!!!
aalyah
Διάσημο μέλος

NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Χμμμ, δεν έχω κάνει αγγελία...το έχω βάλει στο forum στην κατηγορία εγκυμοσύνη, γατάκια. Μάλλον έκανα λάθος ε?
Ειδοποίησε κάποιον απο τους μοντ να στο μεταφέρει

moukelis
Επιφανές μέλος
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια χανεις,μονο αυτο σου λεω,ειναι απλα απιστευτος!Και διαλεξατε και ωραιο χρωμα για το φοντο!
Δώρα επίτηδες το κάνεις και με ξεσηκώνεις τώρα???

Αχ όνειρο είναι το μικρό! Την αγγλία μου μέσα πια!! 
Νατάσσα ειδοποίησε έναν απο τους μοντς. Την aretha ή την ruko ή την nota ή κάποιον απο αυτους τέλος πάντων. Πιστέυω θα μπορούν να το κάνουν

tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
NatasaA
Νεοφερμένο μέλος
Ευχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννια, καλή χρονιά.......με πολλά γατάκια σε σπιτάκια και κανένα στους δρόμους!!!!!
χχ
Ν
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool