2 μηνών και πολύ άρρωστο.

lounta@

Νεοφερμένο μέλος

Ο lounta@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Λοιπον,το γατακι μου ειναι 2 μηνων κ ειναι ρατσα αγγιρας.μ το πηραν απτην ουκρανια (ο αδερφος μου) μια μερα πριν φυγει για ελλαδα του καναν εμβολια κ λιγες ωρεσ πριν το ταξιδι του δωσαν ηρεμηστικο για να ειναι ηρεμο στο ταξιδι.το ταξιδι εγινε με αμαξι δηλαδη 2000 χιλιομετρα ουκρανια-ελλαδα. οταν φτασαν ελλαδα το γατακι ηταν εξαντλιμενο τη πρωτη μερα θεωρησα οτι ηταν λογικο μετα απο τοση ταλεπωρια. ομως μεχρι κ σημερα εχουν περασει 3 μερες κ δεν πινει,δεν τρωει ειναι σαν κοιμησμενο δεν εχει καθολου δυναμεισ και κανει συχνουσ εμετουσ. το πηγαμε σε κτηνιατρειο κ μας ειπαν οτι εμβολια+ενα φαρμακο το οποιο το βαζουν στη πλατουλα για ψυλους+ταξιδι 2 ημερων με ολα αυτα αρρωστησε γιατι ειναι πολυ μικρο . τωρα το παμε καθε μερα κτηνιατρειο για ορο αλλα ειναι τ ιδιο δεν τρψει δεν πινει τιποτα απολυτος. :redface::redface::redface::redface: βοηθηστε με αν ξερετε κατι. :(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπας κ το πειραξε το ηρεμιστικο? του το δωσατε με συμβουλη γιατρου η απο μονοι σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω και πολύ πείρα σε αυτά αλλά μώλις απόκτησα κι εγώ ένα αρρωστούλη και θα σου πώ τί βοήθησε στη δική μου την περιπτωση...
Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν αφυδατωμένο και είχε πυρετό. Το κοίταξε το δικό σου να δεί να είναι άρρωστο; Του έβαλε δύο ενέσεις του δικού μου και γλυκόζη και ήταν πολύ καλύτερα μετά από αυτό. Επιπλέον μου έδωσε και μία πάστα με βιταμίνες για να ζωντανέψει. Αν δεν βλέπεις πολύ βελτίωση από την θεραπεία που ακολουθεί ο κτηνίατρος που το πήρες καλό είναι να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη...

Σίγουρα τα εμβόλια, η αποπαρασίτωση, το ηρεμιστικό, το εξαντλητικό ταξίδι και η αλλαγή περιβάλλοντος όλα μαζεμένα είναι υπερβολικά πολλά ακόμα και για ένα υγιές και ενήλικο γατί, πολύ περισσότερο για ένα μωρό.:/:
Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι λεπτομερείς αιματολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν κάποιο ή κάποια από τα όργανά του δεν λειτουργούν κανονικά. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων πήγαινέ τα σε πολλούς κτηνιάτρους, για να ακούσεις πολλές διαφορετικές γνώμες και να καταλήξεις κάπου.
Ίσως, στην κατάστασή του, να ήταν καλύτερα για το γατάκι να νοσηλευτεί κάπου που θα μπορεί να έχει συνεχή ιατρική παρακολούθηση, μέχρι να βελτιωθεί λίγο.
Δες εδώ, κτηνιάτρους και κτηνιατρικές κλινικές που προτείνουν τα μέλη του φόρουμ.
Εύχομαι να 'ναι περαστικά.

το αγορασανε μονοι τους κ του το δωσανε.. :/::(:redface:

μαρια.ανδρεου ναι εκαναν 2 εμβολια ορο και αντιεμετικο. κ μ δωσαν μια τροφη η οποια θα της ανοιγε την ορεξη αλλα τιποτα

ναι αυτο μας ειπαν ολα αυτα του επεσαν μαζεμενα, ειναι και τοσο μικρο κ δεν αντεχει ενα τοσο μικρο ολα αυτα που περασε

σημερα ειναι η 4η μερα και ειναι το ιδιο!δεν τρωει κ δεν πινει καθολου! κ σημερα παλι ορο! για ποσο ακομα θα συνεχισει να ειναι ετσι? ο κτηνιατροσ δεν ξερει αν θα γινει καλα! ειναι ασχημα! τι να κανω? εχω απελπιστει! δεν αντεχω να το βλεπω ετσι!:(:(:(

γιατί δεν το πάτε και σε ενα άλλο γιατρό για δεύτερη γνώμη?:/:

Τα ηρεμιστικα ειναι φαρμακα βαριας μορφης και δεν τα δινουμε χωρις ιατρικη συμβουλη και γνωματευση.Μπορει να του προκαλεσε ακομα και μονιμο προβλημα αν πηρε πολυ μεγαλυτερη δοση απο οτι επρεπε για τα κιλα του.Θα επρεπε ο εκτροφεας του να σας ειχε ενημερωσει οτι τοσο μωρο δεν κανει να κανει ολα αυτα τα εμβολια,να ταξιδεψει τοσες ωρες και να παρει και ηρεμιστικο...Τι να πω...καντε του εξετασεις και παρτε και μια δευτερη γνωμη γιατρου.Καλη τυχη στο μικρο.

το ηρεμηστικο αυτο ηταν απο βοτανα ειδικο για γατακια και δεν του δωσαν μεγαλη δοση! του δωσαν τη μιση απο οσο επρεπε! δεν το παω γιατι για τους κτηνιατρους τουσ υπολοιπουσ της περιοχης δεν εχω ακουσει καλα λογια εμπιστευομαι μονο αυτον π παω το γατακι τωρα!

Τα ηρεμιστικα,ακομα και τα φυτικα,ειναι για ενηλικα ζωα,και μπορουν να προκαλεσουν ακομα και ανακοπη αν χορηγηθουν σε λαθος δοσολογια ή αν εχει το γατακι προβλημα.Γιατρος το ειδε πριν τον εμβολιασμο;Σας εδωσαν διαγνωση που να λεει εγγραφως οτι το γατακι ειναι υγιες πριν σας το πουλησουν;

βασικα στην ουκρανια ειναι διαφορετικα τα πραγματα! τα πουλαγαν σε ενα καλαθι στη λαικη που απλα το αγοραζεις! το γατακι αυτο ηταν γεματο ψειρες αλλα υγιεστατο και πολυ ζωηρο κ του καναν εμβολια κ ολα οσα ανεφερα πριν κ μετα το ταξιδι ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση!

βασικα στην ουκρανια ειναι διαφορετικα τα πραγματα! τα πουλαγαν σε ενα καλαθι στη λαικη που απλα το αγοραζεις! το γατακι αυτο ηταν γεματο ψειρες αλλα υγιεστατο και πολυ ζωηρο κ του καναν εμβολια κ ολα οσα ανεφερα πριν κ μετα το ταξιδι ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση!
Συγνωμη αλλα με τετοιες συνθηκες το γατακι μπορει να εχει οτιδηποτε...:(Υπαρχουν ασθενειες που μεταδιδονται με τους ψυλλους και τις ψειρες,και μπορει να ειχε κατι πριν το παρετε και απλα να εκδηλωθηκε με την ταλαιπωρια και τα εμβολια.:(Καντε του αιματολογικες εξετασεις για να δειτε σε πρωτη φαση αν εχει κατι,και τι να πω,ο γιατρος ξερει καλυτερα.Την επομενη φορα απλα φροντιστε να μην ενισχυετε τετοιο εμποριο ζωων,δεν ειναι διακοσμητικα τα ζωακια για να τα πουλανε σε τετοιο χαλι σε παζαρια...:down:

συμφωνω απολυτα μαζι σου! ετσι ειναι εκει! :mad::mad: γεναει η γατα του κ παει στο παζαρι και τα πουλαει σε καλαθια! το κσερω αυτο ειναι αθλιο! :mad::mad::mad:

ευχομαι να γίνει καλά..περαστικα του..

συμφωνω απολυτα μαζι σου! ετσι ειναι εκει! :mad::mad: γεναει η γατα του κ παει στο παζαρι και τα πουλαει σε καλαθια! το κσερω αυτο ειναι αθλιο! :mad::mad::mad:
Τι έγινε, είχε κάποια βελτίωση στην υγεία του;

Καμιά παστούλα για να δυναμωσει με βιταμίνες του δίνεις;

Τι εγινε το γατακι???

Καλή τύχη μικρούλι και περαστικά!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back