2 μηνών και πολύ άρρωστο.

συμφωνω απολυτα μαζι σου! ετσι ειναι εκει! :mad::mad: γεναει η γατα του κ παει στο παζαρι και τα πουλαει σε καλαθια! το κσερω αυτο ειναι αθλιο! :mad::mad::mad:

Κοπελιά, έχω μια καλή γιατρό σύνορα Άργος - Νέα Κίου, (την έχω τσεκάρει για σκυλιά, και για ένα γατάκι...) αν θέλεις για δεύτερη γνώμη. Αν θέλεις να σου στείλω τα στοιχεία της με πμ.

Αλλιώς Αθήνα... και εγώ είμαι λίγο πιο κάτω Αρκαδία και ξέρω ότι για σοβαρά περιστατικά μόνο στην Αθήνα μπορείς να είσαι ήρεμη και σίγουρη.:(

Περαστικά και απο μένα.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:(δεν ειναι καλα το γατακι! ειναι το ιδιο! και ειναι η 5η μερα σημερα! χθεσ ενας φιλος μασ εφερε γαλα για μικρα μητρικο γαλα κ το ταιζαμε με μπιμπερο κ καταπινε οσο μπορουσε! αλλα ειναι το ιδιο χαλια! σημερα θα το παμε παλι για ορο! :(:( julia δωσε μου πληροφοριες για το κτηνιατρειο που μ λες, αργος-κιο! :(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παστουλα μας ειχε δωσει η κτηνιατρος αλλα δεν τη τρωει! δεν τρωει τιποτα! :(

παστουλα μας ειχε δωσει η κτηνιατρος αλλα δεν τη τρωει! δεν τρωει τιποτα! :(

Να της την βάζεις με το ζόρι στο στώμα. Αν πάλι δεν δέχεται να δοκίμαζεις να της λερωνεις το στόμα και τη μύτη της με αυτήν και αναγκαστηκά θα την γλύψει για να καθαριστεί. :D Έγώ αυτό κάνω του δικού μου και έμαθε και την τώει τώρα... μου κάνει λίγες ιδιοτροπίες αλλά ξέρει πως έτσι κι αλλιώς θα την φάει γιατί έχει πεισματάρα μανούλα... οπόταν τι να κάνει το καημένο... :P

:(:(:(δεν ειναι καλα το γατακι! ειναι το ιδιο! και ειναι η 5η μερα σημερα! χθεσ ενας φιλος μασ εφερε γαλα για μικρα μητρικο γαλα κ το ταιζαμε με μπιμπερο κ καταπινε οσο μπορουσε! αλλα ειναι το ιδιο χαλια! σημερα θα το παμε παλι για ορο! :(:( julia δωσε μου πληροφοριες για το κτηνιατρειο που μ λες, αργος-κιο! :(:(:(

Όταν λες ότι την παίρνεις για ορό; ορό γλυκόζης εννοείς; εμένα ο γιατρός που βρήκε τόσο ταλαιπωριμένο γλυκόζη του έδωσε.

ειχα δοκιμασει να του δωσω τροφη , την παστα αλλα δεν ανοιγε το στομα,ουτε το εγλυψε για ναα καθαρισει τη μουριτσα του απλα μετα εβγαζε σαλια,του τρεχαν απτο στομα! οσο για τον ορο δεν ξερω αν ειναι γλυκοζη μ ειπαν απλα οτι επειδη δεν τρωει του δινει τον ορο π αντικαταστα τη τροφη!

Να της την βάζεις με το ζόρι στο στώμα. Αν πάλι δεν δέχεται να δοκίμαζεις να της λερωνεις το στόμα και τη μύτη της με αυτήν και αναγκαστηκά θα την γλύψει για να καθαριστεί. :D Έγώ αυτό κάνω του δικού μου και έμαθε και την τώει τώρα... μου κάνει λίγες ιδιοτροπίες αλλά ξέρει πως έτσι κι αλλιώς θα την φάει γιατί έχει πεισματάρα μανούλα... οπόταν τι να κάνει το καημένο... :P

και ειναι τοσο ταλαιπωριμενο που δεν γλιφεται καν.. :(

Το εχεις στον κτηνιατρο τωρα;

Το εχεις στον κτηνιατρο τωρα;

οχι το εχω σπιτι και το πηγαινω καθε μερα! αυριο θα παω σε αλλον κτηνιατρο για να δω τι θα μου πει και αυτος!

οχι το εχω σπιτι και το πηγαινω καθε μερα! αυριο θα παω σε αλλον κτηνιατρο για να δω τι θα μου πει και αυτος!

Ναι καλύτερα να το δεί ακόμη ένας κτηνίατρος...
Είναι αυτό το γλυκούλη που φαίνεται στη φωτογραφία;;;;

Ναι καλύτερα να το δεί ακόμη ένας κτηνίατρος...
Είναι αυτό το γλυκούλη που φαίνεται στη φωτογραφία;;;;

ναι αυτο ειναι! αυτη η φωτο ειναι πριν 4 μερες! εκεινη τη μερα λιγη ωρα μετα το ταξιδι ηταν ετσι μισοκοιμησμενο αλλα περπαταγε καλα μπορω να πω μετα ομως ολο και χειροτερα! μακαρι να πανε ολα καλα! :(:(

Αχ τι γλυκούλι που είναι. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Πάντως επιμένω ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρει βιταμίνες για να νιώσει καλύτερα...
Σε εμένα έκαναν τρομερή διαφορα και ήταν επίσης πολύ ταλαιπωριμένο την πρωτη μέρα. Μια βδομάδα μετά είναι πολύ καλύτερα όμως...
Αν δοκίμαζες με μια σύριγγα ίσως να το τάιζες λίγη πάστα ή λίγη κονσέρβα πολτοποιημένη (Εχει η Carin...) Δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο...
Δηλαδή κάθε μέρα το μόνο που κάνει ειναι να ξαπλώνει χωρίς να τρώει και να πίνει τπτ;;;

Αχ τι γλυκούλι που είναι. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Πάντως επιμένω ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να πάρει βιταμίνες για να νιώσει καλύτερα...
Σε εμένα έκαναν τρομερή διαφορα και ήταν επίσης πολύ ταλαιπωριμένο την πρωτη μέρα. Μια βδομάδα μετά είναι πολύ καλύτερα όμως...
Αν δοκίμαζες με μια σύριγγα ίσως να το τάιζες λίγη πάστα ή λίγη κονσέρβα πολτοποιημένη (Εχει η Carin...) Δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο...
Δηλαδή κάθε μέρα το μόνο που κάνει ειναι να ξαπλώνει χωρίς να τρώει και να πίνει τπτ;;;

το πηγα πριν λιγο σε αλλον κτηνιατρο κ τελικα αυτος ειναι καλυτερος απο τον προηγουμενο! τα μισα αποσα εκανε ο προηγουμενος ηταν λαθος! το μικρουλι μου τωρα το εχω εδω με 2 διαφορεικες μπουκαλεσ ορουσ! μας ειμε οτι ειναι 70% αφυδατομενο κ μπορει να μην τα καταφερει κ του εβαλε θερμομετρο κ ειχε 36.6 που το κανονικο ειναι 38! :(:(:( φοβαμαι πολυ! ευχομαι να τα καταφερει! εμεις κανουμε τα παντα να γινει καλα! κ αμα τα καταφρει θα τον ονομασουμε lucky! :(:(

Ευχομαι ό,τι καλυτερο στο γατουλίνι σου. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα και να γίνει ένα ακόμα πιο όμορφο, μεγάλο γατί.:)

Ευχομαι ό,τι καλυτερο στο γατουλίνι σου. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα και να γίνει ένα ακόμα πιο όμορφο, μεγάλο γατί.:)

σασ ευχαριστω παρα πολυ ολουσ μα ολουσ!!! μακαρι... μακαρι να πανε ολα καλα! μακαρι!!! :(:(:(

όταν έχεις νεότερα να μας τα πεις..αγχώθηκα κι εγώ με το γατάκι σου. εύχομαι όλα να πάνε καλά

Lounta μακάρι να πάνε όλα καλά... Βέβαια το μικρό έχει ταλαιπωρηθεί υπερβολικά, όμως ποτέ δεν ξέρεις... Ενημέρωνέ μας για τις εξελίξεις...

Τί άλλο του έκανε ο γιατρος; Μόνο ορό του έβαλε;;; καμία ένεση κάτι;;;

Σορυ για την αργοπορία, σου έστειλα πμ.:redface:

δεν αντεξε... πεθανε σημερα τα ξημερωματα...:(:(:(:(:(:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back