...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
). Το ένα μόλις άνοιξε τα ματάκια του, ενώ το άλλο είναι πιο αδύναμο. Προς το παρόν, τα ταίζω με μπουκαλάκια ορού. Μήπως υπάρχει κάτι ειδικό για να τρώνε καλύτερα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι τα ταϊζεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
.Εχεις φωτογρεφιες???
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην ξεχασεις να τους τριβεις την κοιλιτσα και τον ποπο με βρεγμενο μπαμπακι για να κανουν τσισα και κακακια, δεν μπορουν ακομα μονα τους...
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Η μητέρα μου λέει να το ταίσουμε με λίγο χαμομήλι ή τήλιο. Θα το βοηθήσει ή δεν πρέπι να το πιεί;
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Την τριτη το βράδυ δεν έτρωγε και είχε φουσκώσει η κοιλίτσα του, επειδή δεν μπορούσε μάλλον να ενεργηθεί. Την Τετάρτη συμπεριφερόταν περίεργα σα να μην καταλαβαίνει τίποτα. Είχε ανοιχτό το στόμα, έξω τη γλώσσα και κοίταζε σα χαμένο. Το περίμενα όμως, εφόσον είναι πάρα πολύ μικρά. Να είναι καλά εκεί που είναι εύχομαι...Έχω και άλλα καλά νέα όμως. Σήμερα το πρωί ο πατέρας μου βρήκε ένα άλλο μικρούλι να τρέχει στο δρόμο μοναχούλι του...Είναι βέβαια αρκετά μεγαλύτερο (1ος μήνα περίπου) αλλά κοιμάτε αγκαλίτσα με το μωρούλι, του οποίου του λείπουν οι αγκαλίτσες με το αδελφάκι του. Το ταλαίπωρο όμως είναι γεμάτο με παράσιτα... Το ψεκάσαμε σήμερα και του έβγαλα κάτι ψύλλους με το χέρι, αναγκαστικά...Γενικά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς έχει πολλά παράσιτα, όπως προανέφερα και τα ματάκια του έχουν τσίμπλες και βγάζουν υγρά...Αλλά δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα, ευτυχώς. Τρώει συνέχεια, περπατάει και με ακολουθεί συνέχια μέσα στο σπίτι...

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξωτερικα καλα εκανες και το ψεκασες, να προσεχεις ομως οταν το ψεκαζεις με frontline η να το στεγνωνεις καπως η να το εχεις σε ανοιχτο χωρο γιατι μπορει να παθει τιποτα απο τις αναθυμιασεις....
Οσο για τα ματακια, καθαριζε τα συνεχεια με χαμομηλι ή φυσιολογικο ορο και μπαμπακι και ρωτα το γιατρο του φορουμ αν πρεπει να του βαλεις καποιο κολυριο....
Καλη τυχη στο μικουλι και μπραβο που τα περιθαλπτεις!

...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ. Τι να κάνω κι εγώ που συνέχεια βρίσκω μικρά γατάκια ή ότι άλλο τύχει. Τις προάλλες μάζεψα και μία χελώνα από τη μέση του δρόμου και την αμόλησα στον κήπο...

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ πριν από λίγο καιρό φρόντισα ένα μωρό γατάκι και θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν αυτά που έμαθα: Όταν έχουν δυσκοίλια αντί για νερό να αραιώνεις το γάλα με χαμομήλι και όταν έχουν διάρροια με νερό από βρασμένο ρύζι. Πρέπει να τρώνε κάθε 2-3 ώρες και να είναι ζεστά, ειδικά πριν φάνε. Εμένα με βοήθησε η ιδέα μου να του φτιάξω μια χοντρή ισοθερμική κάλτσα σαν ρουχαλάκι. Τις πρώτες μέρες δεν έκανε κακά και μου έπαιρνε πάνω από μια ώρα να του τα βγάλω, θέλει πολύ υπομονή και επιμονή. Βοηθάει να το τρίβεις και στο πωπουδάκι εκτός από την κοιλίτσα. Τέλος οπωσδήποτε να το πας σε κτηνίατρο (και το δεύτερο) να τα δει και να σου δώσει συμβουλές.
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Κι εγώ εχτές έχασα και το δεύτερο γατάκι απο τα 2 που είχα βρει και μου κόστισε.
Κρίμα.... Αλλά και στον εαυτό μου λέω πως απλά δεν ήταν γραφτό τους, αλλά αγαπήθηκαν τα καημένα και τουλάχιστον, δόθηκε μια ευκαιρία, ασχέτως κατάληξης. Μπράβο σου για την προσπάθεια
maria p
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο για τις ευαισθησίες σου
...Vampi...
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool