08-06-07
22:11
Λοιπόν , παιδιά έχω πολύ ευχάριστα νέα!!!
Επικοινώνησα με τη φιλοζωική του Ρεθύμνου και βρήκαμε σπίτι. Αύριο το πρωί θα την παραδώσω τη μικρούλα στην πρόεδρο. Και φυσικά θα έχουν βρει το καλύτερο σπίτι!!!!!!!!
Και επιπλέον έχουμε ξεφύγει εντελώς από τον κίνδυνο της υποθερμίας!!!!!
Επιτέλους! Τέλος καλό όλα καλά...
Επικοινώνησα με τη φιλοζωική του Ρεθύμνου και βρήκαμε σπίτι. Αύριο το πρωί θα την παραδώσω τη μικρούλα στην πρόεδρο. Και φυσικά θα έχουν βρει το καλύτερο σπίτι!!!!!!!!
Και επιπλέον έχουμε ξεφύγει εντελώς από τον κίνδυνο της υποθερμίας!!!!!
Επιτέλους! Τέλος καλό όλα καλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
09-06-07
09:56
Μπραβο!!!! Πολυ καλα νεα!!!!! Πολυ χαιρομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
09-06-07
10:05
Πολύ καλά νέα! Μπράβο!!

19-07-07
01:07
Λοιπόν, δε θα το πιστέψετε. Το γατάκι τελικά δεν το πήρε η γυναίκα από τη φιλοζωική. Βασικά κατάλαβα πολλά για τη φιλοζωική εδώ. Δεν τους ξαναεμπιστεύομαι ποτέ για τίποτα. Δε με βοήθησαν καθόλου.
Που λέτε είχαμε δώσει ραντεβού με αυτήν μια μέρα σε ένα pet shop, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό, να της δώσω το γατάκι για να το δώσει σε μια γυναίκα. Εν τω μεταξύ της τηλεφωνούσα κάθε μέρα και μου έλεγε πάντα: Θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο, Θα βρεθούμε αύριο κτλ. Και που λέτε, αφήνω το γατάκι εκεί που είπαμε. Την παίρνω τηλ το απόγευμα και μου είπε ότι θα έστελνε τον άντρα της (τρέχα γύρευε ένα πράγμα)!!! Εγώ τη μυρίστηκα τη δουλειά. Λέω, δε θα πάει. Και πάω την άλλη μέρα το πρωί και μαθαίνω -ακούστε να δείτε- από τον ιδιοκτήτη ότι εκείνη η-μην την στολίσω-έκανε συμφωνία μαζί τους τελικά να κρατήσουν τη μικρή Κλειώ εκεί και να τη χαρίσουν εκείνοι. Εκείνη η ηλίθια δε μου είπε τίποτα, που στο κάτω κάτω με αφορούσε.
Η μικρούλα βρήκε σπίτι αλλά δεν έχω καμιά επαφή με την κοπέλα που την πήρε. Το θέμα δεν είναι το pet shop αλλά η βοήθεια που δε μου παρείχε η φιλοζωική του Ρεθύμνου. Μια χαρά τα καταφέρνω και μόνη μου χωρίς τη βοήθειά τους.
Αυτά τα νέα της μικρής Κλειώς!!!

Που λέτε είχαμε δώσει ραντεβού με αυτήν μια μέρα σε ένα pet shop, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό, να της δώσω το γατάκι για να το δώσει σε μια γυναίκα. Εν τω μεταξύ της τηλεφωνούσα κάθε μέρα και μου έλεγε πάντα: Θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο, Θα βρεθούμε αύριο κτλ. Και που λέτε, αφήνω το γατάκι εκεί που είπαμε. Την παίρνω τηλ το απόγευμα και μου είπε ότι θα έστελνε τον άντρα της (τρέχα γύρευε ένα πράγμα)!!! Εγώ τη μυρίστηκα τη δουλειά. Λέω, δε θα πάει. Και πάω την άλλη μέρα το πρωί και μαθαίνω -ακούστε να δείτε- από τον ιδιοκτήτη ότι εκείνη η-μην την στολίσω-έκανε συμφωνία μαζί τους τελικά να κρατήσουν τη μικρή Κλειώ εκεί και να τη χαρίσουν εκείνοι. Εκείνη η ηλίθια δε μου είπε τίποτα, που στο κάτω κάτω με αφορούσε.
Η μικρούλα βρήκε σπίτι αλλά δεν έχω καμιά επαφή με την κοπέλα που την πήρε. Το θέμα δεν είναι το pet shop αλλά η βοήθεια που δε μου παρείχε η φιλοζωική του Ρεθύμνου. Μια χαρά τα καταφέρνω και μόνη μου χωρίς τη βοήθειά τους.
Αυτά τα νέα της μικρής Κλειώς!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
19-07-07
10:15
Το σημαντικό είναι ότι βρήκε σπίτι η γατούλα. Εύχομαι να είναι τυχερή από δω και πέρα.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα.
19-07-07
10:33
ελπίζω να πάνε όλα καλά με το γατουλίνι απο'δω και πέρα!!
Πολλά αδέσποτα ρε παιδιά , τι κακό είναι αυτό??
Πολλά αδέσποτα ρε παιδιά , τι κακό είναι αυτό??
19-07-07
18:31
Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αδέσποτο ζωάκι. Πάντως και να βρω μόνη μου θα δράσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum