Πριν 15 μέρες, βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού μας ( Περιοχή: Νέο Ηράκλειο Αττικής) αυτα τα δυο γατοαδερφάκια, μέσα σε μία κούτα.
Η μαμά τους τα άφησε εκεί, και έφυγε φοβισμένη γιατί την τρόμαξε το σκυλάκι του ενοίκου του β' ορόφου...

Μετά δεν ξαναεμφανίστηκε, όσο κι αν προσπαθήσαμε να την δελεάσουμε εκθέτοντας (υπο την επιτήρησή μας φυσικά) τα γατάκια της σε μέρος που θα μπορούσε να τα ακούσει και να τα μαζέψει...

Τα φροντίσαμε και τα φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.... τα πήγαμε και στον κτηνίατρο και μας είπε ότι τα γατουλίνια είναι μία χαρά....
Εχουν αρχήσει και χρησιμοποιούν πλέον την άμμο τους, και δειλά δειλά έχουν αρχήσει και μασουλάνε και κροκετούλες για μωρογατάκια.
Αλλά η φροντίδα που τους παρέχουμε είναι δυστυχώς προσωρινή, και επείγει η μόνιμη υιοθεσία τους.
Δυστυχως, δεν ειναι δυνατόν να τα κρατήσουμε εμείς στο σπίτι..... γιατι έχουμε ήδη 2 σκυλάκια, και τώρα που τα γατάκια αρχίζουν και παίρνουν τα πάνω τους, θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα που δεν θα μπορουμε να αντιμετωπίσουμε, καθώς δεν γίνεται να βρίσκεται καποιος συνέχεια στο σπιτι να τα προσέχει και να κάνει τον διαιτητή....

Γι' αυτο, θα παρακαλούσα θερμά, αν κάποιος μπορεί να τα υιοθετήσει, να επικοινωνήσει μαζί μας
στα τηλεφωνα:
699.2810530 ή 693.6933129
ή με e-mail:
artheo1@gmail.com
Επίσης εαν μπορείτε να προωθήσετε σε άλλα sites την συγκεκριμένη αγγελία, και πάλι, θα σας ήμουν υπόχρεη, και τα μωρογατάκια επίσης

ΣΠΑΖ Βύρωνα 6851/2007
τα μωρογατάκια ειναι αυτά (30 ημερών πλέον):
(σε χθεσινές φωτογραφίες)

και πιο συγκεκριμένα:
αυτή ειναι η Φίφα:

και αυτός είναι ο Pro:

Είμαστε διατεθημένοι να αναλάβουμε τα έξοδα των πρώτων εμβολίων τους και την στείρωσή τους και το microchip τους... αρκεί να βρεθεί κάποιος που πραγματικά θα τους χαρίσει ένα μόνιμο σπίτι, και αγάπη για μία ζωή.
Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την όποια προσπάθεια καταβάλετε, προκειμένου να υιοθετηθούν η Φίφα και ο Pro
Φιλικά
Άρτεμη (και Αλέξανδρος- ο σύζυγός μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Κάτι μου λέει ότι θα βρουν σύντομα αυτό που τους αξίζει!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και για τις ευχούλες σας...! ευχομαστε κι εμεις τα καλύτερα για τα μωρογατάκια αυτά!!!
ήθελα απλα να σας ενημέρωσω, ότι τα "ορφανά" τιγρογατουλίνια, θα δωθουν πλήρως εξευγενισμένα.....
αρχησαν ήδη μαθήματα!!!

......μπαλέτου (η φίφα)

.......πιάνου (ο pro)

.... και Γαλλικών (Γαλλικά μαθαίνουν και τα δύο.... τους τα μαθαίνει η ηρα μας -το μαύρο σκυλάκι στην φωτό, που δεν λεει να τους παραχωρήσει ούτε ιντσα στον καναπέ.....)

αμ πως....?

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ήθελα κατ' αρχην να σας ευχαριστισω ολους θερμα, για ολα, μεχρι ΚΑΙ για την ψυχολογική υποστίριξη που μου προσφέρατε, προκειμένου να ανταπεξέλθω στο μεγάλωμα των δύο αυτων μικρών μωρών....!!!!!
και επίσης θα ήθελα να σας ενημερωσω, οτι και τα δύο αυτα γατουνακια/μουρίτσες/φατσούλες/αγαπούλες, βρήκαν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ σπιτάκι....!
Ελπιζω και ΕΥΧΟΜΑΙ να ειναι και παντοτινα σπιτακια.... και να εχουν ΕΚΕΙ μια υπεροχη γατοζωη...... γεμάτη παιχνίδια, αγάπη, αγκαλίτσες, φροντιδα, και ... λιχουδιες!

ο pro υιοθετήθηκε απο μια τριμελή οικογένεια με ενα αγοράκι.
και η φίφα μολις πριν λίγο αναχώρησε και αυτη για το μονιμο σπιτάκι της, σε μια 6μελη οικογένεια!
Και παλι.... καλότυχα να ειναι...... εκει που πήγαν.

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραία
καλότυχα να είναι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικα, η Φίφα μας (η μπαλαρίνα) γύρισε σήμερα παλι σε μας....

ΤΟ εγχείρημα να εγκλιματιστεί σε μία οικογένεια με 4 αγοράκια, .... απέτυχε.... κρίμα....

Κι ήμουν τόσο χαρούμενη οτι η φιφούλα θα εχει να παιζει ασταμάτητα με καποιον (κάποιους)....
Ηταν πολυ μικρα τα παιδάκια (τα 2 εξ αυτων τουλαχιστον) και δεν μπορουσαν να συγκρατησουν την χαρά τους που είχαν ζωάκι στο σπίτι... με αποτέλεσμα (απ' οτι καταλαβαινω κι εγω) η φιφα δεν μπορουσε να ησυχασει καθόλου, συνεχεια καποιος την επιανε, την επαιζε την χαϊδευε.... και σε συνδυασμό με την αλλαγή περιβάλλοντως.... το φιφάκι εκλαιγε ολη μερα κι ολη νυχτα.
Η μαμά των παιδιών με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ευγενικά αν γίνεται να μου την φέρει πίσω, και εν τέλει πήγαμε και την πήραμε εμεις πίσω, και μας έδωσε κι όλας η κοπέλα ολη την προικα (γατοφορο, αμμολεκανη, καλαθακι, φαγητα, αμμο.... ΤΑ ΠΑΝΤΑ)
Η καλη διαθεση ΤΕΛΙΚΑ, δεν αρκει μερικες φορες, οταν εκ των πραγματων υπαρχουν πολλα θεματα που δεν μπορουν να ερθουν σε "ευθεία" .... με τίποτα....
ετσι....
η Φίφα, επεστρεψε, και αφου εφαγε στα γρηγορα, επεσε για υπνο.... και μαλλον θα κοιμαται μεχρι αυριο, με τετοιο στρεσαρισμα που περασε....

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Κρίμα για το Fifaκι που δε στέριωσε. Από ό,τι έχω καταλάβει, αν μια γάτα δε θέλει, δ ε θ έ λ ε ι! Πάει και τέλειωσε!!
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα καινούριο σπίτι. Τώρα που έχει και προίκα θα΄ναι πιο εύκολο! (Αν και μερικοί δεν τα κοιτάμε αυτά, τα θεωρούμε αναχρονιστικά!!)

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool