Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
κυριολεκτικα αυτοκίνητα η' λεωφορεία
Εχω μιλήσει με τους ανθρώπους του σπιτιού και πολύ χαρηκαν που τα έβγαλα φωτογραφία για να τους βρούμε σπίτι!

Αν κάποιος ερωτευθηκε αυτά τα δυο γλυκούλια ας καλέσει στο 6978942006.
Επίσης το ένα από τα δύο δεν καθόταν να το βγάλω και ότι καταλάβετε από τη φωτο που είναι και τα δυο μαζί!

Πρέπει να είναι 3,5 μηνών όπως τα υπολογίζω από τότε που τα πρωτοείδα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παναγια μου..ειναι παρα πολυ λαχταριστα..πανεμορφα ειναι!!

Μακαρι να εχουν καλη τυχη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος
,ο φουντοτος ειναι ιδιος ο μεταξενιος 2 .https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-10-αρσενικά-γατάκια-περιοχή-Λάρισας.230745/Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλούλια μου!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι να βρουν μωρέ ένα ωραίο σπίτι!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλέ πάρτε ένα είναι πολύ όμορφα!!Μπορείτε να αντισταθείτε??
Α,επίσης υπάρχει και τρίτο αδερφάκι αλλά μου κρυβόταν και δεν μπορεσα να το βγάλω φωτογραφία!!
marina289
Περιβόητο μέλος
Τους εύχομαι σύντομα στο σπιτάκι τους...
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αδερφούλα του λίγο πιο πέρα να τρέμει και να φάινεται ότι πονάει,την πλησιάζω (και σιγά μην έφευγε
),είχε φαγωμενο ποδαράκι,μια αηδιαστική πληγη που είχε προχωρήσει σε σάπισμα!Τρελάθηκα,όπως ήταν το σήκωσα στα χέρια μου και πήγα και τους χτύπησα τα κουδούνια "ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ" η κοπέλα που άνοιξε μου λεέι "είμαι έγκυος και δεν μπορω να ασχοληθώ" και να φανταστείς στο τριώροφο αυτο μένουν 3 οικογένειες όλες ένα σόι!!"Ε,τότε δωσε μου μια πετσέτα κάτι να το τυλίξω να το πάω στο γιατρο",ήμουν φορτωμένη με ψώνια και έπρεπε να πάω από το σπίτι να τ'αφησω και θα το πήγαινα κατευθείαν!Μέχρι να μου φέρει τη κουβέρτα το σκασμένο μου τράβηξε 2 γερές δαγκωματιές (έχω απολυμάνει την περιοχη και πήρα αντιβίωση και βλέπουμε),τέλοσπάντων το τυλίγω και μπαίνω σπίτι βουρ για το αποθηκάκι να το αφήσω μέχρι να το πάρω να πάμε στη γιατρό!Μέχρι να βγω στην αυλή..πέθανε στα χέρια μου 

Εκλαψα πολύ και γιατί πέθανε αλλά και για την αδιαφορία των ανθρώπων,πέθαινε έξω από το σπίτι τους το γατάκι και μέσα είχε άλλες γάτες σίγουρα,γιατί όταν άνοιξε την πόρτα είδα όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για να έχεις γάτα!Και η πληγή δεν ήταν φρέσκια,μακάρι να το είχα δει μερικές μέρες νωρίτερα,να το είχα σώσει

Γι'αυτο σας παρακαλώ για να μην έχει την ίδια τυχη ο φουντωτούλης από την αδιαφορία των ανθρώπων κυρίως ας το υιοθετήσει κάποιος!!Σίγουρα θα χρειαστεί ιατρική φροντίδα και αν σας παίρνει οικονομικά βοηθήστε το.
Οσο αφορά εμένα ελπίζω να μην είναι τίποτα οι πληγές,για την ώρα πονάνε πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Κρίμα το γατάκι θα ξεκουράστηκε εκεί που πήγε το καημένο μου, θα σταμάτησε και ο πόνος που θα ταλαιπωρούσε το κορμάκι του, να κοιτάξουμε να σώσουμε το άλλο το μωράκι τώρα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ωχ ρε γμτ τι κριμα.Το φτωχαδακι..

Μακαρι να βρεθει εγκαιρως ενα σπιτακι για το αδελφακι της.Και ειναι τοσο κουκλακι.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά μιλάς;! Πω, πω...τρομερό σοκ, ειδικά όταν σκεφτόσουν ότι θα το έσωζες. Εσύ κοίτα να είσαι καλά, οι πληγές δεν θα είναι κάτι σοβαρό και όλα τα άλλα θα ξεπεραστούν. Είμαι σίγουρη ότι θα σου ξαναδοθεί η ευκαιρία να βοηθήσεις γατάκια. Αλήθεια, η αγγελία ήταν στο Facebook; Αν όχι, να την βάλω asap. Φιλάκια και περαστικά!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πόσο κρίμα να ταλαιπωρείται έτσι ένα γατί και να πεθαίνει από την αμέλεια των ανθρώπων...
Λυπάμαι πολύ κι εύχομαι να βρει το συντομότερο δυνατόν σπίτι ο αδερφός της.
Ευτυχία, περαστικά και να ξέρεις ότι προσπάθησες να κάνεις για τη μικρή αυτό που θα μπορούσαν να έχουν κάνει άλλοι.
Κι όχι από υποχρέωση αλλά από ανθρωπιά...
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.facebook.com/pages/Adespota-gatakia/140706656970
https://www.facebook.com/STRAY.CATS.KITTENS.ATHENS
https://www.facebook.com/adespotesmousoudes
https://www.facebook.com/ninelivesgreece
https://www.facebook.com/pages/ΑΣ-ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ-ΣΤΗΝ-ΠΡΑΞΗ-ΤΑ-ΑΔΕΣΠΟΤΑ-ΣΤΕΙΛΕ-ΤΟ-ΠΑΝΤΟΥ/292634436055
Και να και κάτι για να ευθυμήσεις Ευτυχία

Συνημμένα
georgegr
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας, ενδιαφερομαστε πολυ να παρουμε στο σπιτακι μας τον φουντωτο γατουλι! ομως δεν εχω καρτα να σας παρω τηλ. σας εστειλα μνμ με τα στοιχεια μας.
Ευχαριστω!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι έγινε? Ευτυχία άνοιξε η τύχη του μικρου???

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγα πριν λίγο έκανα και αντιτετανικο ορό να είμαι οκ και ψυχολογικά έχω συνέλθει λίγο.
Με έχουν πάρει τηλ και μου έχουν στείλει pm και θα επικοινωνήσω με όλους,οπότε σχεδόν σίγουρα του έχουμε βρει σπιτάκι

περνοντας πάλι από εκεί είδα και άλλο ένα που μοιάζει σε αυτό που πέθανε και αυτό θα το πάρει μια κυρία που μίλησα πριν λίγο
θα πάω να τα πιάσω αύριο να τα φέρω στην αυλή στο αποθηκάκι μου μέχρι να έρθουν να τα πάρουν.
Αλλά αυτή τη φορά με γάντια

Και πάλι ευχαριστώ

Λία μου πράγματι γέλασα και μου έφτιαξε το κέφι το σκιτσάκι!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool