mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσο πολύ χαίρομαι!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά δεν μπορώ να θυμηθω πια φατσούλα "χάθηκε" γιατί οι διαφορά τους είναι ελάχιστη

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι πραγματικά να βρουν το καλύτερο σπίτι τα γατόνια!
Είναι πολύ όμορφα και χρειάζονται το δικό τους σπίτι.

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

neli02
Νεοφερμένο μέλος
Με το καλό! Με το καλό!

kiss bill
Δραστήριο μέλος

Τωρα διαβασα τι συνεβει και στενοχωρηθηκα. Αλλο ενα γατακι που φευγει αδικα. Τι κριμα.
Ευτυχια εκανες οτι μπορουσες. Μακαρι να βρεθει γρηγορα καποιο σπιτακι γι'αυτα.
Ο φουντωτος, ποσο μοιαζει με τον Τζιμακο μου!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Συννενοήθηκα με ένα γνωστό μου που μένει δίπλα από τις ηλίθιες και επειδη τον πλησιάζουν πολύ έυκολα τα γατάκια του άφησα τη γατοφόρο να τα βάλει μέσα αν τα δει και να με πάρει τηλ να πάω να τα πάρω αλλιώς θα περιμένουμε το Σκ για να τα πιάσω,ανάλογα τον καιρό.Θα δουλεύω όλη τη βδομάδα μέχρι της 10 το βράδυ γι'αυτο δεν θα μπορω να προσπαθησω νωρίτερα!Μακάρι να τα πιάσει ακόμα και σήμερα αυτός!
Τους έχω ήδη ετοιμάσει κρεβατάκια φαγάκι και άμμο στην αποθήκη!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για δες εξέλιξη...σε λίγο θα σφάζονται στην ποδιά του για να το υιοθετήσουν το μ(ικρ)ούλικο!

Και Ευτυχία, αν δεν τα βρεις σήμερα, μην ανησυχείς...τρώω κι εγώ ψαρόσουπα, δεν θα πάει χαμένη!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου έστειλαν και μηνυματάκια στο Facebook ρωτώντας περισσότερα για τον γατούλη και τους παρέπεμψα στο τηλέφωνο και σε σένα. Καλά λέω εγώ ότι σε λίγο θα τον βγάλουμε σε...auction! Φτου, φτου, να μην τον ματιάσουμε τον καημένο και να μπει γρήγορα σε σπίτι

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατσε να τα πιάσω πρώτα,μακάρι να δούμε καμιά καλή μέρα τις επόμενες να βγουν να τα τσακώσω!!

Την ψαρόσουπα την περιποιήθηκαν τα δικά μου μωρά

Καλά μη φανταστεις,ειδικά για τα γατάκια την έφτιαξα,αρα εμάς δεν θα μας άρεσε (ουτε μυρωδικά ουτε πιπεράκι ουτε πατατουλα,μονο καροτο και ψάρι)
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλού αυτά...τα λες για να μην σου γκρινιάζουμε ότι τα δίνεις στα γατιά αντί σ'εμάς!

Κοίτα να πιάσεις τα 'γειτονάκια' γιατί έχουν πολύ πέραση...
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ στεναχωρήθηκα! Ευτυχώς που ενδιαφέρθηκες εσύ Ευτυχία γιατί αλλιώς ποιος ξέρει τι κατάληξη θα είχαν! Μακάρι να τα πιάσεις γρήγορα και να πάνε στα σπιτάκια τους...
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Σαββάτο έχω ρεπό(μαλλον) και θα έχω και Σαββατο και Κυριακη να προσπαθησω να τα πιάσω,θα έχει και καλύτερο καιρό απ'οτι άκουσα,θα πάρω και λαχταριστές κονσέρβες να τα δελεασω!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό ακριβώς!Μα ούτε να με βοηθήσουν να τα πιάσω, να τα "ξεφορτωθουν" για εκείνες,ευτυχώς που θα με βοηθήσει ο γείτονας τους που τον ξέρω!
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Να τα βάλεις στην αποθήκη και θα είναι μια χαρά εκεί έχω βάλει και εγώ το μούτρο που αναμάζεψα τελικά είναι μια λύση και η αποθήκη σε σχέση με το να είναι στο δρόμο μέχρι να βρούνε το σπίτι τους!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν το συζητώ,και η αυλή μας εχει πολύ ψηλούς τοίχους και δεν θα μπορούν να φύγουν αν μέχρι να τα δώσω θέλουν να κάνουν και καμιά βολτίτσα!
Εχω φτιάξει τέλεια το σημείο που θα τα φιλοξενήσω για να νοιωθουν ζεστασιά και ασφάλεια!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είναι να μοιράσεις λιχουδιές το ΣΚ, να έρθω κι εγώ! Και δεν χρειάζεται να μου βρεις και σπιτάκι

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool