Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Eίσαι τρελή!!καλά θα κοιτάξω να φτιάξω κάτι καλό να σε φωνάξω!!

Μαρία εμένα το καλύτερο μου είναι να φτιάχνω λιχουδιες και να φωνάζω φίλους,αλλά η οικονομική κρίση μου το έχει κοψει λίγο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ ο Φιντέλ το έλεγε αυτό, όχι εγώ...το ρίχνω σε άλλον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,ναι αμέ..σε πίστεψα..!!!

Fidel μωράκι μου τι λέει η μάνα σου?σου χρεώνει λόγια που δεν είπες??

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Κάθε Κυριακή μαζευόμαστε στο σπίτι κάποιου της παρέας
και ο καθένας μας κρατάει και ένα φαγητό από το σπίτι του
τις ταβέρνες δε τις κοιτάμε από μακριά τι να κάνουμε και η φτώχια θέλει καλοπέραση

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαρ, νιαρ, νιαρ...εγώ τα είπα.Τρελλαίνομαι για λιχουδίτσες, και μου είπε η μαμά ότι εσύ κάνεις ακόμη και ψαρόσουπα στα παιδιά σου, ενώ εμένα μ'έχει ταράξει στην κονσέρβα (gourmet μεν, αλλά ετοιματζίδικο φαγητό). Τίποτις δεν μου μαγειρεύει, καμιά φορά μόνο ενδίδει και μου δίνει από το φαγητό της...

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό θα κάνουμε και στην συνάντηση στην αυλή μου,όλοι θα φέρουν απο κάτι,αυτό θα προτείνω!

Fidel μου πες στην μαμά σου ότι είναι πολύ έυκολο να σου φτιάξει φαγάκι μια Κυριακή,να το βάλει κατάψυξη και να σου δίνει να τρως όποτε θέλει να σε καλοπιάσει!

Αρκετά με τα off topic θα μας πάρουν με τις πέτρες!!

eirinaki84
Δραστήριο μέλος

και θα συνεχίσεις να κάνεις.......περιμένουμε να μας καλέσεις στην αυλή σου!!!!χαχαχαχαχα

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ειρήνη μου με την τέλεια φωτο στο avatar,απλά έκανα ότι μου φαίνεται ότι θα έκανε οποιοσδήποτε που σέβεται αυτές τις ψυχούλες.Και εσυ θα το έκανες!
Kαι ανυπομονω να καλοκαιριάσει να σας δεχτώ!
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ειρήνη μου με την τέλεια φωτο στο avatar,απλά έκανα ότι μου φαίνεται ότι θα έκανε οποιοσδήποτε που σέβεται αυτές τις ψυχούλες.Και εσυ θα το έκανες!
Kαι ανυπομονω να καλοκαιριάσει να σας δεχτώ!
ναιιιιιιι!!!!

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ ανυπομονώ να δω νέους γατογονείς και γατούλια τροφαντά σε ζεστά σπιτάκια!!!!
Μακάρι Ευτυχία!

Και μην τρελαίνεσαι..Μακάρι ο καθένας από όλους μας να έκανε κάτι τέτοιο..(και δε μιλάω για τους mycatικους, που μάλλον όλοι θα το έκαναν, αλλά για τους υπόλοιπους..)
Το γατάκι ήταν να φύγει και εσύ έκανες και κάνεις ό,τι καλύτερο μπορούσες !
Περιμένω με αγωνία το Σαβ/κο να δω πώς θα πάει..!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα ήμουν από τις 10 το πρωι μέχρι τις 2μιση το μεσημέρι στον δρόμο να πιάσω τα δυο σκατούλια με τη βοήθεια του γείτονα!Αλλά τζίφος!!Είναι πολύ άγρια και δεν πιάνονται δυστυχώς με τίποτα

Καλό γι'αυτά βέβαια,γιατί αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να αποφεύγουν τους μπελάδες πιο εύκολα αφου δεν λαχτάρισαν να φάνε ωραιότατο φαγάκι δόλωμα όπως τελικά τα άλλα γατάκια της γειτονιάς.
Ο γείτονας που λέτε μου είπε ότι σύνολο τα αδερφάκια είναι 5(πια 4 αφου "χάσαμε" το ένα) και εγώ δεν τα έχω δει όλα με τα λεγόμενα μου.Τσουπ τσουπ κάποια στιγμή έρχονται και τα άλλα δυο που δεν είχα δει με πιο φυσιολογικη ανάπτυξη για την ηλικία τους(5 με 5,5 μηνων),ένα θηλυκο και ένα αρσενικο.Ο γατούλης με το που ήρθε άρχισε να τρίβεται και να ζητά χάδια και να γουργουρίζει χωρίς σταματημό!Γυρνάω και του λέω "βρε εσύ για σπίτι είσαι έτσι όπως κάνεις,τι θέλεις έξω?"
Πέρασε άλλη μια ώρα χωρίς να έχω καταφέρει τίποτα και σχεδόν οικιοθελώς ο μικρός μπήκε στην γατοφόρο(την είχα ανοιχτη και έμπαινε μέσα και νιαούριζε,δεν πάμε καλά)
Τον έφερα στην αυλή στο αποθηκάκι και με το που βγήκε από την γατοφόρο άρχισε τα γουργουρητά και πήγε και ξάπλωσε στην κουβερτούλα που του είχα βάλει.Αν εσείς που ενδιαφερθήκατε για τον φουντωτούλη θα θέλατε να υιοθετησετε τον αδερφούλη του(αυτός φανηκε τελικά ότι είναι για σπίτι) πολύ θα χαρούμε!
Σας βάζω φωτο όπως ήταν όταν τον έφερα στο αποθηκάκι και....
...σε αυτές θα τον δείτε μετά από ξετσίμπλιασμα,πλύσιμο(με ζεστό νερό και πετσέτα) και στέγνωμα και αρκετό βούρτσισμα να λάμψει η όμορφη γουνίτσα του,έχει φάει κιόλας και έχει ντακλάρει!!Καμαρώστε τον!
Εχει σίγουρα ρινοτραχειίτιδα και ξεκινήσαμε να του χορηγούμε βιμπραμισίν μέχρι να τον δει γιατρός
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χα, χα, δεν τη γλτώνουν τα γατιά από την άγρυπνη φροντίδα της ζορομάνας! Θέλουν δεν θέλουν θα βρουν σπιτάκι!

marina289
Περιβόητο μέλος

Τί καλά που είναι σε προστατευμένο περιβάλλον με αυτόν τον παλιόκαιρο!
Ευχόμαστε τα καλύτερα στον χουρχούρη κύριο!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυριο περιμένω ένα τηλέφωνο για τη πάρτη του ελπίζω να είναι τυχερό!
Παιδιά είναι φοβερά τρυφερός και χαδιάρης,όλη την ώρα γουργουρίζει!Και έχει εκπληκτικό βλέμμα!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Καλότυχος να ναι Ευτυχία μου, είναι μεγάλη αγάπη!!
marina289
Περιβόητο μέλος
Σαν να σε ακούω να τα λες Ριάνα μου, με την χιλιοϋμνισμένη προφορά!!Καρδούλα μου! Αλητάκο μου!! Μας έκανες τη χάρη αφεντιά μου να μπεις στη γατοφόρο και μάλιστα να φωτογραφηθείς κιόλας;!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Οποιος τον πάρει θα είναι πολύ τυχερός,θα απολαμβάνει να του προσφέρει χάδια!!Πήγα τώρα να δω τι κάνει και φυσικά ήρθε αμέσως για χάδια και μου "εδωσε" και κοιλιά μωρε το γλυκούλι!!Δεν υπάρχει στιγμή που να τον δω και να μην γουργουρίζει!Δεν το πιστεύω ότι είναι αδέσποτος αυτός ο γατούλης και φαντάσου πόσο ανάγκη έχει από φροντίδα που ήταν ο μοναδικός απ'ολα τα γατάκια,που από την ώρα που ήρθε τριβόταν συνέχεια στα πόδια μου!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα τι χαζό το φουντωτό αδερφάκι του, να μην κάθετε να το πιάσετε. Πασάς θα ήταν τώρα στην αποθήκη μαζί με τα αδερφάκια του αντί να κυλιέται στη βροχή κ τη λάσπη...

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ μακάρι να το θέλουν !!
Φαίνεται φοβερός γατούλης..ΞΕΡΕΙΣ ότι εάν τον πάρεις, θα σου έχει φοβερή ευγνομοσύνη..Το δείχνει στο βλέμμα του

Λία μη μου αγχώνεσαι..Η ζορομάνα, κάτι θα κάνει και για τα άλλα αργά ή γρήγορα..

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην κλείσει ακόμα το θέμα μέχρι να σιγουρευτούμε ότι θα πάει στο καινούργιο του σπίτι!Θα τον πάρει μια κυρία για παρέα στην μαμά της!

Σήμερα είναι πολύ καλύτερα,δεν είχε μύξες και παρόλο που τον έχω ταράξει στην καθαριότητα την αντιβίωση και τον ορό μέσα στη μύτη για να του την ξεβουλώνω,τα υπομένει και δεν παραπιονιέται!!Του κάναμε και εξωτερική αποπαρασίτωση και εσωτερική και είναι κομπλέ!!
Οταν σταμάτησε η βροχή τον άφησα να βγει και έξω να κάνει βόλτα στην αυλή και ανέβηκε και στο δέντρο φυτό που έχουμε έκανε ταρζανιές και έξυνε νύχια(βέβαια ήθελα εμένα να κατέβει,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!)
Για την κυρία που θα τον πάρει έχω ακούσει πολύ καλά λόγια οπότε θα πάει σε πολύ καλά χέρια μια που είναι και εκείνη και η μαμά της πολύ τρυφεροί άνθρωποι!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool