2 πανέμορφα γατάκια αναζητούν σπίτι!! Είναι κουκλιά!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: 2 πανέμορφα γατάκια αναζητούν σπίτι!!Είναι κουκλιά!!

Ρενάκι το τηλέφωνο του και στοιχεία θα βρω εδώ στο θεμα των κτηνιατρων??

Γιατί αν κάνει πολύ καλές τιμές,δεν είναι τίποτα να πιάνω ένα γατάκι κάθε μήνα η' κάθε δυο μήνες για στείρωση :hmm:

Θα κοιτάξω και σε έναν άλλο που μου είπε μια γνωστή μου που είναι πολυ γατοφιλος κτηνίατρος

πωπω ναι Εφη όσο αφορά την ηλίκια θυμάμαι πως την πατήσατε με την Μπούλα την γλυκούλα!Τουλάχιστον σου χάρισε 2 απο τις κούκλες σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχια μου,με μια γρηγορη ματια στη λιστα κτηνιατρων,δεν το βρηκα το ονομα του γιατρου που λετε,αν και ειναι πολυ γνωστος.Παντως κοιτα στη λιστα,διοτι υπαρχουν καποιοι γιατροι που κανουν ειδικες τιμες για αδεσποτα.Ειναι αυτοι με τα γαλαζια γραμματα.Επισης ειναι και αυτο το σωματειο

• Σωματείο Ζωόφιλων ΣΩΖΩ./ Αρμένη Βράιλα 23(Λ.Αλεξάνδρας)
2106460782 WEBSITE: www.sozo.gr

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ Εφη μου!:)

Καλή επιτυχία ζορομάνα! Κρίμα που δεν πιάνεται το ξεμαλλιασμένο...πες του αυτό χάνει, είχε σουξέ και στο Facebook, μου έστελναν μηνύματα ότι το ήθελαν.
By the way, πολύ καλό το νέο avatar ;)

Ευχαριστώ είναι ο καινούργιος τεράστιος πίνακας που θα υπάρχει στο σαλόνι μας σε λίγες μέρες ;) la muerte skull girl's eyes

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back