2 πανέμορφα γατάκια...

floricienta

Νεοφερμένο μέλος

Η floricienta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Είναι 2 και πανέμορφα φυσικά!!! Αλλά και οι τέσσερις γάτες μου έχουν γεννήσει!! Τι να τα κάνω όλα αυτά;:baby::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

???? φωτογραφιες απο τα γατακια?? κατι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

einai 2kai panemorfa fissika !!!alla kai oi teseris gates mou exoun gennhseh!!th na ta kanw ola auta?????:baby::baby::baby:

Ναι βάλε φωτογραφίες ή έστω πες μερικά λόγια για τα μικρά..πόσα είναι τελικά, 2 ή περισσότερα, λες ότι 4 γάτες γέννησαν, για τα άλλα βρέθηκε σπίτι;:/:

Υ.Γ. Να γράφεις σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες...κανόνας του φόρουμ:)

θα προσπαθησω να βαλω φοτογρΦΙΕΣ!τελικα ειναι 2 !!!!ειναι σαν τιγρησ μονο που ειναι γυρι και τα 2!!!τα αλλα δεν μου τα εχουν φερει!!!!ε που θα παει!θα μου τα φερουν λογικα!ααααα δεν σασ ειπα!!!η γατα μασ καταλαθος χτυπησε στο ματι την σκυλιτσα μου!!!!!!!αλλα ημουν μπορστα και η σκιλιτσα μου δεν τησ εκανε τιποτα/11111ε κατι θα εγινε μαλλον και θα μαλλοσαν.....:(:(:(:blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back