BLACKANGEL
Νεοφερμένο μέλος
Η BLACKANGEL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
30-08-09
21:08
Είναι η Bella και ο Billy, 2 αδελφακια που βρεθηκαν σε ενα χωραφι στη μεση του πουθενα γιατι ετσι αποφασισε καποιος.Αγκαλιασμενα κατω απο τον ηλιο, τα βρηκαμε ετοιμα να παραδοθουν απο την πεινα και τωρα εμεις πήραμε καλυτερη αποφαση για τη μοιρα τους.Αναζητουμε οικογενειες να τους δειξουν την καλη πλευρα του ανθρωπου, αληθινους φιλους για παντα...
Θα ξεκινησουνε τη νέα ζωη τους ως μελη μιας οικογένειας πλήρως εμβολιασμενα και αποπαρασιτωμενα.
τηλ. επικοινωνιας : 6932341801
η Bella
o Billy
Θα ξεκινησουνε τη νέα ζωη τους ως μελη μιας οικογένειας πλήρως εμβολιασμενα και αποπαρασιτωμενα.
τηλ. επικοινωνιας : 6932341801
η Bella
o Billy
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
30-08-09
21:52
Αχου τα χρυσα μου επικοινωνειστε και με τη σκυλοομαδα ξανθης κα τα σωματεια θεσσαλονικης να τα εοχυν υποψη τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLACKANGEL
Νεοφερμένο μέλος
Η BLACKANGEL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
30-08-09
21:59
το εκανα ηδη, σας ευχαριστω.
Ειναι τα πιο εξυπνα πλάσματα που εχω ποτε μεγαλωσει.Ο Βilly ειναι απιστευτα πιστος, ευγενικός, προστατευτικός, χαδιαρης και τρυφερος, η Bella δυναμική, διεκδικητική, προστατευτική, γλυκιά και ναζιάρα.
Ζηλευω την οικογενεια που θα τα εχει παρεα, αν μπορουσε θα τα ειχα εγω..αλλά...
Ειναι τα πιο εξυπνα πλάσματα που εχω ποτε μεγαλωσει.Ο Βilly ειναι απιστευτα πιστος, ευγενικός, προστατευτικός, χαδιαρης και τρυφερος, η Bella δυναμική, διεκδικητική, προστατευτική, γλυκιά και ναζιάρα.
Ζηλευω την οικογενεια που θα τα εχει παρεα, αν μπορουσε θα τα ειχα εγω..αλλά...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum