elvenstar
Επιφανές μέλος
Η αλήθεια είναι ότι δεν άντεξα να τις δω όλες τις φωτογραφίες γι αυτό το έγραψα. Τότε είναι ακόμα χειρότερα, θέλουν γδάρσιμο κ μετά αλάτιΔεν είναι δέκα μαλάκες..είναι πολλοί.....και τα ζωάκια δεν είναι ένα αλλά δεκάδες.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative
Δραστήριο μέλος
Πιθανότατα ναι,είναι κάποιο είδος φάλαινας...ευχαριστω super mario. Τι είναι φάλαινες ? Δεν διακρίνω καλά.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως τις εγκλώβησαν σε τόσο μικρό χώρο; Και πως δεν πλάκωσε κανένα μλκ καμιά με την ουρά της και κατάφεραν να τις κομματιάσουν;
Φρίκη.....
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα είναι τοσο φρικτο, που δεν παραθετω λινκ. Δεν χρειαζεται.
ΕΔΩ διαβάστε και υπογράψτε αίτηση για να το σταματήσουμε.
negative
Δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ή μηπως να πνιγονταν οι ιδιοι στο δικο τους αιμα;;;Δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα τελευταία έχω την τάση να γίνω δολοφόνος. Έλεος ποια με τον κάθε λογής ανώμαλο. Δηλαδή συγκεντρώθηκα 10 μαλάκες για να σκοτώσουν αυτό το άμοιρο πλάσμα;;; Μεχρι που θα φτάσει η ψυχοπάθεια του ανθρώπου; Τώρα με συχωρήται αλλά αυτοί δεν θέλουν γδάρσημο και κρέμασμα στην πλατεία για παραδειγματισμό;

Υπεγραψα κι εγω,αν και πεθαναν πια..
kyka
Δραστήριο μέλος
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ε,αφου αναγκαζονται,ενω πραγματικα ΔΕΝ το θελουν,καλα τοτε..Δεν παμε να πνιγουμε λεω εγω;Ν'αλλαξουν δουλεια αν ειναι να πεθανουν κι αλλα θηλαστικα για χαρη τους!Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα ντοκιμαντέρ γι' αυτό το "φαινόμενο" και οι "ψαράδες" έλεγαν ότι δεν μπορούν να βρουν αλλού δουλειά και αναγκάζονται να συνεχίσουν να κάνουν αυτό το πράγμα επειδή αλλιώς θα πεινάσουν!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, έλαβα τα παρακάτω με την σημείωση ¨ΝΤΡΟΠΗ! Προωθείστε το να μάθει ο κόσμος τι κάνουν στη Δανία μια ευρωπαϊκή πολιτισμένη χώρα!
Είναι για προώθηση σε οργανωμένους φιλόζωους και σχετικά έντυπα ή έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας
Προειδοποιώ ότι το περιεχόμενο είναι σκληρό.
pic14256.jpg (47KB), pic00148.jpg (50KB), pic11124.jpg(61KB), pic12317.jpg(72KB), pic04213.jpg(57KB), pic27109.jpg(105KB), pic24028.jpg(82KB), pic29200.jpg(73KB),
pic21080.jpg(76KB), pic21318.jpg(88KB)
prince
Διάσημο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας!
Μου έχουν στείλει για προώθηση μια σειρά φωτογραφίες από αγριότητες στη Δανία. Δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω να τις δείτε και να τις προωθήσετε και σεις.
Μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πως να το κάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοειται οτι ο τροπος της παρουσιασης και το ξεπλυματος των κουφαριων ειναι αποτροπαιος και καταδικαστεος,αλλα ανηκει στην κουλτουρα καποιων ψαροχωριων της βορειας ευρωπης..
Ειναι κριμα να παρουσιαζονται mails μονο με φωτογραφιες και χωρις επεξηγησεις μονο και μονο γινα μαζευουν e-mail adresses και να τις μοσχοπουλανε οι εταιρειες προωθησεως...
Αν βρω χρονο θα σας στειλω τις προαναφερθησες photos...αν και ειναι αρκετα σκλήρες..αντιστοιχης σκληροτητας εικονες μπορειτε να δειτε απειρες στα " παραδοσιακα" σφαγεια της ελληνικης υπαιθρου..
Λογω της σχεσεως μου με τις βορειες χωρες,να πληροφορησω οτι υπαρχει εδω και πολλα χρονια εκστρατεια κατα τις καταργησης αυτου του ειδους γιορτων κατα την ελευση της "ψαριας"...αλλα ειναι αρχαια εθιμα και δυσκολα ελεγχονται..
Φιλικα...Σπυρος..
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Γεια σας!
Μου έχουν στείλει για προώθηση μια σειρά φωτογραφίες από αγριότητες στη Δανία. Δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω να τις δείτε και να τις προωθήσετε και σεις.
Μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πως να το κάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
οι φωτογραφίες που έχεις που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου????
ruko
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι στον υπολογιστή μου είναι οι φωτο και στο yahoo e-mail μου.οι φωτογραφίες που έχεις που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου????
Τι να κάνω?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σπυριδον πες μας κι αλλα.
Οσοι δεν υπογραψαν ας υπογραψουν απο το Care2δεν δινονται πουθενα οι διευθυνσεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool