2008

Δεν είναι δέκα μαλάκες..είναι πολλοί.....και τα ζωάκια δεν είναι ένα αλλά δεκάδες.....
Η αλήθεια είναι ότι δεν άντεξα να τις δω όλες τις φωτογραφίες γι αυτό το έγραψα. Τότε είναι ακόμα χειρότερα, θέλουν γδάρσιμο κ μετά αλάτι:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω super mario. Τι είναι φάλαινες ? Δεν διακρίνω καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω super mario. Τι είναι φάλαινες ? Δεν διακρίνω καλά.
Πιθανότατα ναι,είναι κάποιο είδος φάλαινας...

Συγνώμη γιατί σοκαρίστικα. :cry: Τις σκοτώνουν για να πουλήσουν το κρέας;
Πως τις εγκλώβησαν σε τόσο μικρό χώρο; Και πως δεν πλάκωσε κανένα μλκ καμιά με την ουρά της και κατάφεραν να τις κομματιάσουν;

Φρίκη.....

Δελφίνια και φάλαινες. Υπάρχει και βίντεο κατακραυγής στο internet.
Αλλα είναι τοσο φρικτο, που δεν παραθετω λινκ. Δεν χρειαζεται.
ΕΔΩ διαβάστε και υπογράψτε αίτηση για να το σταματήσουμε.

Το έκανα.....

και εγώ ....:)

Πιθανότατα καποιοι το έχουν δει, https://www.youtube.com/watch?v=85srTdF5YXQ Οι εικόνες είναι πολύ άγριες. Κάπου υπάρχει το αντίστοιχο petition.. Αν κάποιος μπορεί να το βρει για να υπογράψουμε. Το link μου ήρθε χτες με e-mail.

Δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα τελευταία έχω την τάση να γίνω δολοφόνος. Έλεος ποια με τον κάθε λογής ανώμαλο. Δηλαδή συγκεντρώθηκα 10 μαλάκες για να σκοτώσουν αυτό το άμοιρο πλάσμα;;; Μεχρι που θα φτάσει η ψυχοπάθεια του ανθρώπου; Τώρα με συχωρήται αλλά αυτοί δεν θέλουν γδάρσημο και κρέμασμα στην πλατεία για παραδειγματισμό;
Ή μηπως να πνιγονταν οι ιδιοι στο δικο τους αιμα;;;:mad::mad::mad:Υπεγραψα κι εγω,αν και πεθαναν πια..:mad:

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα ντοκιμαντέρ γι' αυτό το "φαινόμενο" και οι "ψαράδες" έλεγαν ότι δεν μπορούν να βρουν αλλού δουλειά και αναγκάζονται να συνεχίσουν να κάνουν αυτό το πράγμα επειδή αλλιώς θα πεινάσουν!

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα ντοκιμαντέρ γι' αυτό το "φαινόμενο" και οι "ψαράδες" έλεγαν ότι δεν μπορούν να βρουν αλλού δουλειά και αναγκάζονται να συνεχίσουν να κάνουν αυτό το πράγμα επειδή αλλιώς θα πεινάσουν!
Ε,αφου αναγκαζονται,ενω πραγματικα ΔΕΝ το θελουν,καλα τοτε..Δεν παμε να πνιγουμε λεω εγω;Ν'αλλαξουν δουλεια αν ειναι να πεθανουν κι αλλα θηλαστικα για χαρη τους!:mad:

ΝΤΡΟΠΗ. Προωθείστε το!

Παιδιά, έλαβα τα παρακάτω με την σημείωση ¨ΝΤΡΟΠΗ! Προωθείστε το να μάθει ο κόσμος τι κάνουν στη Δανία μια ευρωπαϊκή πολιτισμένη χώρα!

Είναι για προώθηση σε οργανωμένους φιλόζωους και σχετικά έντυπα ή έντυπα μεγάλης κυκλοφορίας

Προειδοποιώ ότι το περιεχόμενο είναι σκληρό.

pic14256.jpg (47KB), pic00148.jpg (50KB), pic11124.jpg(61KB), pic12317.jpg(72KB), pic04213.jpg(57KB), pic27109.jpg(105KB), pic24028.jpg(82KB), pic29200.jpg(73KB),
pic21080.jpg(76KB), pic21318.jpg(88KB)

anima δεν μου ανοίγουν οι φωτό :(

ΝΤΡΟΠΗ στη Δανία

Γεια σας!
Μου έχουν στείλει για προώθηση μια σειρά φωτογραφίες από αγριότητες στη Δανία. Δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω να τις δείτε και να τις προωθήσετε και σεις.
Μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πως να το κάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Nαι και γω το είδα γι αυτό έβαλα μύνημα μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς και να μου πει βήμα-βήμα πως να τις ανεβάσω. Εσύ ξέρεις?

Καλημερα...το συγκεκριμενο γεγονος ελαβε χωρα στα νησια feroes...και οχι στην δανια..το ειδος της φαλαινας που βλεπετε ονομαζετε 'long finned" και αν και προστατευομενο υπαρχει μια ελαστικοτητα προς το κυνηγι του μιας και το ειδος του αριθμει περι τις 750 χιλιαδες...ειναι κατι μεταξυ φαλαινας και δελφινιου...
Εννοειται οτι ο τροπος της παρουσιασης και το ξεπλυματος των κουφαριων ειναι αποτροπαιος και καταδικαστεος,αλλα ανηκει στην κουλτουρα καποιων ψαροχωριων της βορειας ευρωπης..
Ειναι κριμα να παρουσιαζονται mails μονο με φωτογραφιες και χωρις επεξηγησεις μονο και μονο γινα μαζευουν e-mail adresses και να τις μοσχοπουλανε οι εταιρειες προωθησεως...
Αν βρω χρονο θα σας στειλω τις προαναφερθησες photos...αν και ειναι αρκετα σκλήρες..αντιστοιχης σκληροτητας εικονες μπορειτε να δειτε απειρες στα " παραδοσιακα" σφαγεια της ελληνικης υπαιθρου..
Λογω της σχεσεως μου με τις βορειες χωρες,να πληροφορησω οτι υπαρχει εδω και πολλα χρονια εκστρατεια κατα τις καταργησης αυτου του ειδους γιορτων κατα την ελευση της "ψαριας"...αλλα ειναι αρχαια εθιμα και δυσκολα ελεγχονται..
Φιλικα...Σπυρος..

Γεια σας!
Μου έχουν στείλει για προώθηση μια σειρά φωτογραφίες από αγριότητες στη Δανία. Δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω να τις δείτε και να τις προωθήσετε και σεις.
Μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πως να το κάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

οι φωτογραφίες που έχεις που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου????

Τα θέματα συγχωνεύτηκαν.

οι φωτογραφίες που έχεις που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου????
Nαι στον υπολογιστή μου είναι οι φωτο και στο yahoo e-mail μου.
Τι να κάνω?

Εχει ηδη ταχτοποιηθει αν δεις την αρχη του θεματος ανιμα οι ιδιες ειναι. Δε χρειαζεται να τις ξαναβαλουμε.

Σπυριδον πες μας κι αλλα.

Οσοι δεν υπογραψαν ας υπογραψουν απο το Care2δεν δινονται πουθενα οι διευθυνσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back