Δωρίζεται σε τυχερό 'γονιό'..αποκλειστικά σε ζωόφιλο που έχει εμπειρία, αγαπάει και ξέρει να φροντίζει τις γάτες. Η γάτα φυλάσεται στο σπίτι μου εδώ και ενα μήνα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την κρατήσω πολύ λόγω αρσενικής γάτας που έχω ήδη...Συνεπώς ψάχνει για ζεστο σπίτι , όπου κατα προτίμηση όπου δεν ζει αρσενική γάτα.
Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζι μου. Περιοχή Νέα Φιλαδέλφεια. Ευχαριστώ.
(αριθ. πρωτοδικείου Φιλοζωικού Σωματείου Νέας Φιλαδέλφειας 25700)
Μάνος, (6941692102, manolis_int@yahoo.gr).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Να βρει σύντομα το καλύτερο σπιτάκι και να ζήσει μια ζωή γεμάτη αγάπη 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν έχετε κάποια αγγελία στο fb δώστε μας το link για να την προωθήσουμε και θα το κάνουμε ευχαρίστως.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Παρακαλώ ποστάρετε στο FB ή όπου αλλού γνωρίζετε την αγγελία μου για να βρούμε άμεσα ΄σπίτι για τη Λωρίτσα. Πηγαίνω στο εξωτερικό για συνέντευξη...και μετα θα πρέπει σε 15-20 μέρες να βρω κατι οπωσδήποτε. Δεν την αφήνω κατω γιατι δεν θα επιβιώσει...Οι ευχες είναι ευπρόσδεκτες, οι πράξεις ακόμη περισσότερο...

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν μου εμφανίζει τίποτα, οπότε συμπεραίνω πως δεν έχετε τις ρυθμίσεις σας στο δημόσιο. Μόνο τα άτομα που έχετε στους φίλους μπορούν και να το δουν αλλά και να το προωθήσουν.
Nikos90
Νεοφερμένο μέλος
https://www.facebook.com/permalink....8980400497588&ref=notif¬if_t=story_reshare
Αυτό λογικά θα μπορείτε να το κάνετε share.
Ευχαριστώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool