Elpis1317922
Νεοφερμένο μέλος
Η Elpis1317922 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Ναύπακτος (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
18-06-09
20:20
Καλησπέρα....Είμαι καινούριο μέλος και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν η ερώτηση που θα σας θέσω υπάρχει ήδη σε κάποιο forum...
Έχω εδώ και έναν χρόνο περίπου το γάτο που βλέπετε στη φωτογραφία...Πριν δύο ημέρες, βρήκα στο δρόμο 2 πανέμορφα γατάκια...Αμέσως τα πήρα και τα έχω στο σπίτι κι αυτά. Ο γάτος μου, μόλις τα είδε, αγρίεψε...Έτσι, πήρα τα γατάκια ( ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό ) και τα έβαλα στο μπαλκόνι...Πώς θα μπορέσω να τα φέρω σε επαφή και να τα αποδεχθεί ο γατούλης μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Έχω εδώ και έναν χρόνο περίπου το γάτο που βλέπετε στη φωτογραφία...Πριν δύο ημέρες, βρήκα στο δρόμο 2 πανέμορφα γατάκια...Αμέσως τα πήρα και τα έχω στο σπίτι κι αυτά. Ο γάτος μου, μόλις τα είδε, αγρίεψε...Έτσι, πήρα τα γατάκια ( ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό ) και τα έβαλα στο μπαλκόνι...Πώς θα μπορέσω να τα φέρω σε επαφή και να τα αποδεχθεί ο γατούλης μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
18-06-09
20:47
διάβασε αυτό πιστευω θα σε βοηθήσει αρκετά.Καλώς ήρθες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool