3 κούκλες & 2 παίδαροι (ταπεινότης..)

• Thread starter Thread starter Aleksa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με κίνδυνο να γίνω :offtopic:, αλλά θα το εξομολογηθώ: Όταν πήγα να δω για πρώτη φορά την Τέρψη, μπήκα στο σπίτι της κοπέλας που τη φιλοξενούσε, χωρίς γατοφόρο :redface: Και την πήρα στα χέρια (με μεγάλη προσοχή μη μου έφευγε) για να τη μεταφέρω μέχρι το αυτοκίνητο...στο οποίο είχα αφήσει τη γατοφόρο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, είχαμε έρωτα κεραυνοβόλο. Είχαμε όχι μόνο απίκο γατοφόρο, αλλά και 2-3 σακούλες προίκα στο αμάξι. Είχαμε χάδια τρελά. Αλλά δεν τα είχαμε με τη Λούνα. Η Σιέρα υιοθετήθηκε :hehe::hehe::hehe:
Η Σιέρα λοιπόν στα 2 της χρόνια πιστεύω πως θα ζήσει επιτέλους το όνειρο που της έλειπε. Μπήκε μέσα κι έκλεψε την παράσταση, τι να λέμε τώρα; :D

Αυτό με τη γατοφόρο, Βάσω, δίκιο έχεις, αλλά δεν είχαμε πει ότι θα έρθει να την πάρει, γι'αυτό και θα το δικαιολογούσα. Αν πχ έβλεπα πως τρελαίνεται και την θέλει άμεσα, θα του το έδινα το box δανεικό. Αν του είχα πει "Έλα να την πάρεις" και δεν είχε γατοφόρο, ε, θα υπήρχε θέμα βέβαια.
Α, και λουράκι γαλάζιο πλέον η Σιέρα, αμέ..

Τώρα πρέπει μπούρου μπούρου να πάμε στην 4η σελίδα, κορίτσια, να βρούνε κι οι μικρές σπιτάκι να ηρεμήσουμε μέσα μας :P :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή ζωούλα να έχει η κούκλα η Σιέρα, την κέρδισε με το σπαθί της εξάλλου.:clapup::clapup:

Καλή ζωούλα να έχει η κούκλα η Σιέρα, την κέρδισε με το σπαθί της εξάλλου.:clapup::clapup:

Ναι τη ρουφιάνα, κλασσική Σιέρα, βγήκε, τσίπι τσίπι άρχισε τα τριψίματα, έπαθε πλάκα ο Δημήτρης (και η αδερφή του, μαζί ήρθανε), εν τω μεταξύ μένουν στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά τους, ε μόλις το άκουσα του είπα "Νομίζω τη Σιέρα χρειάζεσαι, αυτή είναι για γιαγιά", δεν ήθελε και πολύ μετά, τσουπ η Σιέρα στη γατοφόρο (παρένθεση, ο Μάκης την πήρε αγκαλιά, την χάιδευε και την αποχαιρέτησε, ποιος, ο Μάκης). Να καταλάβετε, ο Δημήτρης φώναζε τη Λούνα, το χαβά της αυτή (δεν ήταν όπως συνήθως να πω την αλήθεια), κι η Σιέρα πάλι κυνηγούσε το χέρι του και τριβόταν, τι να την κάνεις; :D Μέσα μου πιστεύω θα γίνει ο έρωτας της γιαγιάς όμως :rolleyes: :hehe: :hehe:

Αχ μωρέ συγκινήθηκα και απλά διαβάζοντας τα σκηνικά που με τόσο γλαφυρό τρόπο περιγράφεις
smiley-greet021.gif

Μεγάλη χαρά που η Σιέρρα βρήκε το δικό της σπιτάκι και εύχομαι μέσα σ'αυτό να ζήσει μια τρισευτυχισμένη γατο-ζωή και να αγαπηθεί πολύ :D

Παράλληλα είναι και μήνυμα αισιοδοξίας Annie μου, οτι δεν είναι μόνο τα μωρά γατάκια που υιοθετούνται, αλλά με υπομονή, αγάπη και θέληση, υπάρχει για όλα τα πλάσματα κάπου εκεί έξω ένα "σπιτάκι των ονείρων" να τα περιμένει! :)
Άντε, με το καλό και η αποκατάσταση των άλλων ζουζουνιών που περιμένουν :flowers:

Αχ μωρέ συγκινήθηκα και απλά διαβάζοντας τα σκηνικά που με τόσο γλαφυρό τρόπο περιγράφεις
smiley-greet021.gif

Μεγάλη χαρά που η Σιέρρα βρήκε το δικό της σπιτάκι και εύχομαι μέσα σ'αυτό να ζήσει μια τρισευτυχισμένη γατο-ζωή και να αγαπηθεί πολύ :D

Παράλληλα είναι και μήνυμα αισιοδοξίας Annie μου, οτι δεν είναι μόνο τα μωρά γατάκια που υιοθετούνται, αλλά με υπομονή, αγάπη και θέληση, υπάρχει για όλα τα πλάσματα κάπου εκεί έξω ένα "σπιτάκι των ονείρων" να τα περιμένει! :)
Άντε, με το καλό και η αποκατάσταση των άλλων ζουζουνιών που περιμένουν :flowers:

Παιδιά, νομίζω η Σιέρα είναι από τις γάτες που αν τις συναντήσεις κι έχεις τη δυνατότητα να πάρεις γάτα (πόσο μάλλον όταν έρχεσαι για αυτόν το λόγο), την παίρνεις με κλειστά μάτια. Και για μένα, παρόλο που αναπόφευκτα λίγο είμαι πεσμένη ψυχολογικά, ακόμα και το παρακάλι της για χάδια το σκέφτηκα με νοσταλγία το πρωί :rolleyes: , για μένα λοιπόν επιτέλους είναι σ'ένα σπίτι όπου δεν θα χρειάζεται αυτό το παρακάλι :redface:
Από σήμερα ξεκίνησα εκπαίδευση τις μικρές να ξανοιχτούνε λίγο κι αυτές, για να κερδίζουν εύκολα τις εντυπώσεις σαν τη θετή τους μαμά, την πιο καλή παραμάνα που πέρασε απ'το σπίτι μας :D (Και δεν πρόκειται να περάσει άλλη εννοείται :hehe: )

Α,α!!! Έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες, αλλά θα τις ανεβάσω επεξεργασμένες σε λίγο γιατί φαίνεται ο Δημήτρης φάτσα κάρτα και δεν ξέρω αν θέλει :)

Ο Δημήτρης έδωσε την άδεια να φανεί η μουτσούνα του κανονικά, οπότε εντάξει :D

Siera1.jpg

siera3.jpg

Συνημμένα

• Siera1.jpg
    Siera1.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • siera3.jpg
    siera3.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Siera1.jpg
    Siera1.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • siera3.jpg
    siera3.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 46
Τελευταία επεξεργασία:
Aχ βρε Αννυ τι να πω....συγχαρητήρια!!! η Σιέρα είναι μια κούκλα!!!! μπράβο στο παιδί εύχομαι καλή ζωούλα στη μικρή!!!! δεν είχα καταλάβει πως δίνεις και τη Σιέρα.... ότι και να πούμε λίγο....όταν κάτι είναι να γίνει το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει!!!

τώρα ποια σου έμειναν για να δώσεις ακόμα...;;;

Αντε να πάρουν σειρά και τα άλλα σου με το καλό και να ελπίσουμε σε μια ανάλογη τύχη!!!:D

Aχ βρε Αννυ τι να πω....συγχαρητήρια!!! η Σιέρα είναι μια κούκλα!!!! μπράβο στο παιδί εύχομαι καλή ζωούλα στη μικρή!!!! δεν είχα καταλάβει πως δίνεις και τη Σιέρα.... ότι και να πούμε λίγο....όταν κάτι είναι να γίνει το σύμπαν συνωμοτεί για να γίνει!!!

τώρα ποια σου έμειναν για να δώσεις ακόμα...;;;

Αντε να πάρουν σειρά και τα άλλα σου με το καλό και να ελπίσουμε σε μια ανάλογη τύχη!!!:D

Την έχουν ερωτευθεί πραγματικά, εντάξει, ήξερα ότι είναι ερωτεύσιμη αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα, αγκαλιές και κακό :hehe::hehe: Μα θέλω να τη δω σε λίγο καιρό με τη γιαγιά, πιστεύω θα γίνουν αυτοκόλλητες. Κάπου το'λεγα αυτό, πως φαντάζομαι τη Σιέρα σ'ένα σπίτι με μεγάλο άνθρωπο που θα περνάει πολλές ώρες στο σπίτι και ιδανικά να μην πολυκινείται ώστε να μην αναγκάζεται κι η Σιέρα να ξεκουνιέται από τα πόδια του :laugh:
Είχα κάνει αγγελία και για το Σιεράκι,ναι, δεν πήγαινε άλλο μωρέ. Και κερδίζουμε και οι δύο έτσι, και η Σιέρα έχει μια οικογένεια όπως την θέλει, γιατί σ'εμάς δεν.., και εγώ μπορώ να κρατήσω ανοιχτά πλέον τον Ραμόν -τον οποίον δεν πιστεύω να αντέξει άνθρωπος, ούτε τον Μάκη δεν πλησιάζει τόσους μήνες, μόνο σε μένα έρχεται και μ'ακολουθεί σαν το σκυλάκι -ναι, χώνεται και κάτω από τα πόδια μου και μου βάζει τρικλοποδιά :P

Τώρα μένουνε Λίνα και Λούνα, οι οποίες ελπίζουμε να βρούνε κι αυτές σπιτάκι για να ηρεμήσουμε οικογενειακώς :rolleyes:

Siera1.jpg
siera3.jpg
Τέλειες φωτογραφίες!
emoticon-object-028.gif

Που υπόσχονται ευτυχισμένη συμβίωση κι ένα λαμπρό μέλλον :D

Να ευχηθώ καλή τύχη και στα δυο "Λάμδα" (Λίνα, Λούνα) που ακολουθούν
smiley-signs003.gif

naomi.jpg

naomi2.jpg

Τα κορίτσια είναι πολύ πολύ καλά, ακόμα και η Λίνα που αντί να πέσει σε μελαγχολία έβαλε μπρος τα τσαλίμια -και σκέφτομαι "Κάνε καμιά πλάκα να εξελιχθεί σε Σιέρα, που έγινε "λαμπραντορόγατα" όταν χάσαμε το Σαρλουδάκι κι έμεινε μόνη της", πολύ θα γελάσω -μακάρι να γίνει βέβαια.

Η Σιέρα πλέον ονομάζεται Ναόμι και να η απόδειξη πως αν είναι μία και την έχεις όλη την ώρα στο κεφάλι σου, όλο και κάποια φωτογραφία της προκοπής θα μπορέσεις να βγάλεις :P

Συνημμένα

• naomi.jpg
    naomi.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • naomi2.jpg
    naomi2.jpg
    79,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • naomi.jpg
    naomi.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • naomi2.jpg
    naomi2.jpg
    79,2 KB · Εμφανίσεις: 40
Ωωωωω τι όμορφη κοπέλα....τι πράσινα μάτια η Ναόμι....καλλίγραμμη, υπέροχη μαύρη καλλονή και απ΄ότι βλέπω περνάνε υπέροχα!!!

Ολα καλά και για τα άλλα σου μπεμπέ!!!!

Καλά, έχω μείνει άφωνη με τις καταπληκτικές σουρρεάλ φωτο!
smiley-signs154.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back