elims
Νεοφερμένο μέλος
Ο elims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
28-11-08
19:13
Γεια σας!!
διαβάστε την ιστορία του γατούλη μου γιατί θέλω τη γνώμη σας!!!
Πριν 6 μήνες βρήκα σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας έναν μαύρο γατούλι(30 ημερών) με 3 πόδια..Ηταν στη μέση του δρόμου πολύ χτυπημένος και όσο δεν φαντάζεστε τρομοκρατημένος.Αν και γενικά δεν τις πολυσυμπαθώ τις γάτες (προτιμώ τα σκυλάκια) δεν μπορούσα να τον παρατήσω τον καημένο. Τον πήρα σπίτι, τον καθάρησα(ήταν πολύ χάλια..) και τον πήγα στο γιατρό.
Του έκανε μία εγχείρηση για το πόδι του.Από ότι κατάλαβα το έκοψε λίγο ακόμα για να δέσει τους μυς και τα νεύρα. Ηταν καλά μετά για αρκετό καιρό..
Το θέμα είναι ότι το πόδι του κάθε φορά που το χτυπάει δυνατά κάπου (πειράζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ την πληγή του) αυτό αρχίζει και τρέχει λίγο αίμα και ένα υγρό σα πύον θα έλεγα ότι είναι.
δεν ξέρω τι να κάνω.Δεν μπορώ να τον βλέπω τον καιμένο να ταλαιπωρείται και να μην μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Η γιατρός μου λέει ότι κάποια στιγμή θα κλείσει η πληγη.Ομως πότε..
Εχουν περάσει 6 μήνες από τότε που τον βρήκα και ακόμα τρέχει η πληγή του παρόλο που έκανε και την εγχείρηση..
βΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???/
ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ????
Πριν 6 μήνες βρήκα σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας έναν μαύρο γατούλι(30 ημερών) με 3 πόδια..Ηταν στη μέση του δρόμου πολύ χτυπημένος και όσο δεν φαντάζεστε τρομοκρατημένος.Αν και γενικά δεν τις πολυσυμπαθώ τις γάτες (προτιμώ τα σκυλάκια) δεν μπορούσα να τον παρατήσω τον καημένο. Τον πήρα σπίτι, τον καθάρησα(ήταν πολύ χάλια..) και τον πήγα στο γιατρό.
Του έκανε μία εγχείρηση για το πόδι του.Από ότι κατάλαβα το έκοψε λίγο ακόμα για να δέσει τους μυς και τα νεύρα. Ηταν καλά μετά για αρκετό καιρό..
Το θέμα είναι ότι το πόδι του κάθε φορά που το χτυπάει δυνατά κάπου (πειράζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ την πληγή του) αυτό αρχίζει και τρέχει λίγο αίμα και ένα υγρό σα πύον θα έλεγα ότι είναι.
δεν ξέρω τι να κάνω.Δεν μπορώ να τον βλέπω τον καιμένο να ταλαιπωρείται και να μην μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Εχουν περάσει 6 μήνες από τότε που τον βρήκα και ακόμα τρέχει η πληγή του παρόλο που έκανε και την εγχείρηση..
βΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
28-11-08
19:19
Γιατρός δεν είμαι για να ξέρω, αλλά στη θέση σου θα τον πήγαινα σε έναν δεύτερο γιατρό για να πάρω και μια δεύτερη γνώμη. Δεν μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικό αυτό που λες, ότι η πληγή ακόμα βγάζει υγρά τόσον καιρό μετά.
Περαστικά στον γατούλη και πες μας τα νέα του!
Περαστικά στον γατούλη και πες μας τα νέα του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Η ΕΙΡΗΝΗ11729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
28-11-08
20:49
Γεια σας!!
βΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???/
Πήγαινε το οπωσδήποτε σε άλλο γιατρό.. ΔΕΝ είναι καθόλου φυσιολογικο.. 6 μήνες?? Οχι έπρεπε να είχε κλείσε... έπρεπε να πέταγε το γατί. Φίλος μου που είχε παρόμοια περίπτωση με γατάκι και χρειάστηκε να του ακρωτηριάσει ενα μέρος του ποδιού λόγω ατυχήματος σε δυο μήνες ήταν τέλεια! Σε 6 μήνες.. έφερνε το σπίτι κάτω.. Κοίταξε το οπωσδήποτε! Δεν έναι καθόλου φυσιολογικό!!
elims
Νεοφερμένο μέλος
Ο elims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
29-11-08
05:15
όχι ντάξει δεν είναι ότι δεν κάνει τίποτα.απλά σκέψου ότι το χτυπάει όλη την ώρα ο βλάκας γιατί το ακουμπάει κάτω και μετά κάθεται και το γλύφει.αλλά σκέψου ότι αυτό γίνεται συνέχεια.
είναι απίστευτα ζωηρός όσο εντωμεταξύ και θα θελα να ναι και πιο άνετος ο καημένος.
ναι αυτό θα κάνω θα τον παω και σε έναν άλλο γιατρό.
απλά δεν το χα κάνει τόσο καιρό γιατί η γιατρόσ του μου φαίνεται καλή και γενικώς με έχει βοηθήσει πολύ.
σκέψου όταν ήταν μικρόσ που είχε διαφορα με το πόδι του την έπερνα συνέχεια τηλ. άκυρες ώρεσ.
και αυτή μου λέει ότι η πληγή δε κλείνει επειδή το πατάει καμιά φορά.
ξέρω γω...μάλλον έπρεπε να του το κόψει όλο το ποδαράκι για να μην περισεύει και το πατάει .
ΓΑΜΩΤΟ!!αγχώνομαι με το βλάκα το γατούλι...χεχε
είναι απίστευτα ζωηρός όσο εντωμεταξύ και θα θελα να ναι και πιο άνετος ο καημένος.
ναι αυτό θα κάνω θα τον παω και σε έναν άλλο γιατρό.
απλά δεν το χα κάνει τόσο καιρό γιατί η γιατρόσ του μου φαίνεται καλή και γενικώς με έχει βοηθήσει πολύ.
σκέψου όταν ήταν μικρόσ που είχε διαφορα με το πόδι του την έπερνα συνέχεια τηλ. άκυρες ώρεσ.
και αυτή μου λέει ότι η πληγή δε κλείνει επειδή το πατάει καμιά φορά.
ξέρω γω...μάλλον έπρεπε να του το κόψει όλο το ποδαράκι για να μην περισεύει και το πατάει .
ΓΑΜΩΤΟ!!αγχώνομαι με το βλάκα το γατούλι...χεχε
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
29-11-08
08:17
Καλησπερα και καλως μας ηρθες!
Θα σου ελεγα να παρεις και μια δευτερη γνωμη,δεν ειναι κακο.Παντως εμας ενας γατουλης που ειχαμε βρει με δαγκωμα στη βαση της ουρας,ειχε προβλημα για οκτω ολοκληρους μηνες,η πληγη εκανε καπαλο,εκλεινε,και μετα ξαναανοιγε επειδη γλυφοταν.Ειχε τρυπες απο το δαγκωμα μεχρι και στο κοκκαλο,και δεν εκλεινε παρολη την αντιβιωση,το αντισηπτικο κτλ.Περαστικα του...
Θα σου ελεγα να παρεις και μια δευτερη γνωμη,δεν ειναι κακο.Παντως εμας ενας γατουλης που ειχαμε βρει με δαγκωμα στη βαση της ουρας,ειχε προβλημα για οκτω ολοκληρους μηνες,η πληγη εκανε καπαλο,εκλεινε,και μετα ξαναανοιγε επειδη γλυφοταν.Ειχε τρυπες απο το δαγκωμα μεχρι και στο κοκκαλο,και δεν εκλεινε παρολη την αντιβιωση,το αντισηπτικο κτλ.Περαστικα του...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum