mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόσο δύσκολο είναι να έχει κανείς 4 γάτες? Το σκέφτομαι σοβαρά αλλά αγχώνομαι κιόλας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει δεν θα είναι το ίδιο όπως τώρα που έχεις μία. Αυτό είναι σίγουρο.Θα έχεις περισσότερα έξοδα απότι τώρα και περισσότερο χρόνο που θα πρέπει να διαθέσεις από τις στιγμές που αφιερώνεις τώρα... Αλήθεια πως προέκυψαν οι υπόλοιπες τρείς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι 3 από τα 5 μωρά αδεσποτα που προωθώ αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται..Θα πληγωθώ πολύ εάν βρεθούν στο δρόμο..αλλά να τα σώσω όλα δε γίνεται
Ελπίζω κάποιος να ενδιαφερθεί!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι!!!!!!
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για μένα από 2 έως 5 είναι το ίδιο! Μετά τις 6 αρχίζουν να είναι μέτριες και μετά τις 10 είναι πολλές!!! Να αρχίσεις να παίρνεις τροφές 15κιλες, είναι πιο οικονομικές! Επίσης κάνε τους στείρωση κυλιόμενα σε φτηνό φιλόζωο γιατρό! Ανά ένα μήνα την κάθε μία! Ξεκίνα από τα θηλυκά στην ηλικία των 5,5 μηνών και στη συνέχεια τα αρσενικά! Εμβόλια κάνε με διαφορά 2 μηνών στο καθένα! Έτσι δε θα σου φαίνονται τα έξοδα! Η άμμος είναι λίγο πρόβλημα! Βάλε 2 λεκάνες, καθάριζε τις ακαθαρσίες 2 φορές την ημέρα, άλλαζέ τη στο μισό χρόνο από ότι πριν και δε θά 'χεις πρόβλημα! Να εκμεταλλεύεσαι τις προσφορές!!! Εμένα κάποτε μου φαίνονταν πολλές οι 3 (οι 2 ποτέ δε μου φαίνονταν πολλές, κοστίζουν όσο 1,5 γάτα), όταν έφτασα 5 λίγο ζορίστηκα, αλλά σε σχέση με μια φίλη μου που μάζεψε 100 σε κτήμα της, μου φαινόταν σα να μην είχα γάτες όταν γυρνούσα σπίτι!!! Όταν είχα 5 πάντα ήμουν άνεργη, τα κατάφερνα πολύ καλά!!! Όλα είναι θέμα οργάνωσης και δικτύωσης!! Τώρα που δουλεύω έχω 10 στο σπίτι και με λίγη οργάνωση δε με κουράζουν καθόλου και από χρόνο θα είχα όσο κάποιος που δουλεύει και δεν έχει ζώα, αλλά φροντίζω ταυτόχρονα και 30 αδέσποτα: ε, αυτά μου τρώνε όλο το χρόνο και το χρήμα!!!!!!!!!!!! Ειδικά τώρα που θα ξαναμείνω άνεργη.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω! τι λες τώρα? Αυτό μου δίνει κουράγιο... όσο για φτηνό κτηνίατρο φιλόζωο, έχεις να μου προτίνεις κάποιον??
Επίσης είναι και το θέμα της τροφής..δεν θέλω να δώσω whiskas αλλά και η royal..... παραπάει ρε γμτ!!(σε θέμα τιμής εννοώ)
omorfoulis
Νεοφερμένο μέλος

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum