konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το καλύτερο είναι να τούς δώσετε λίγο ελαιόλαδο.Θα τούς βοηθήσει χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα,εγω το δίνω στα δικά μου ,όταν έχουν δυσκοιλιότητα,με την συμβουλή του γιατρού.Εάν τους κάνεις πολύ απαλό μασαζ στην κοιλίτσα και τους τρίβεις με ένα υγρό πανάκι τα γεννητικά όργανα, κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθούν - ελπίζω!Εμένα τα κορίτσια μου πρότειναν παραφινέλαιο κι επειδή ο Ρόυ δεν έχει κάνει τίποτε για δεύτερη μέρα, σήμερα θα του δώσει λίγο η κοπέλα που τον κρατάει... να δούμε
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
βέβαια επειδή είχα φοβηθεί, τους έδωσα λίγο χαμομήλι.
τ άλλα δύο τίποτα. κάνω όσα λέτε, μασάζ στην κοιλιά, τρίβω τα πωπάκια, τίποτα.έχω αγχωθεί και τηλεφωνώ συνέχεια και στο γιατρό.
τα βρηκα σάββατο βράδυ κι είναι τρίτη. το θεωρώ κάπως μεγάλο το διάστημα και με φοβίζει. ο γιατρός είπε αν μέχρι αύριο δεν κάνουν να τους δώσω 1ml nujol στο καθένα, που είναι παραφινέλαιο. ελπίζω να μην χρειαστεί ωστόσο.
αν φαίνεται το γατάκι που έβαλα στο προφίλ είναι ο Σώτος που έχω στο σπίτι, 8 ετών, και κάτω στην υπογραφή ο Σάκης που έχουμε στο γραφείο, περίπου 5 ετών.
Θέλω να επιβιώσουν γιατί αυτά τα τρία ήταν άρκετά δυνατά εξ αρχής και παραμένουν σε αντίθεση με το τέταρτο που έφυγε.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Καλή τύχη στα μωρά σου, κάνε ό,τι σου πει ο γιατρός και συνέχισε να τρίβεις ποπάκια

maria p
Νεοφερμένο μέλος
Κατ αρχήν και τα τρία γατάκια είναι εν ζωή. Και φαίνονται καλά.
Σήμερα το πρωί πριν το φαγητό τα ζύγισα, το μικρότερο είναι 198γρ.και μετά 220 και 230γρ.
Τα βρήκα το σάββατο άρα είναι τουλάχιστον 8 ημερών. Πως είναι το βάρος κατά την γνώμη σας?
Έδωσα nujol, είχαμε τα αναμενόμενα αλλά σήμερα πάλι τίποτα και ξαναέδωσα. Μέχρι στιγμής δεν απέδωσε. Είναι και το μόνο ανησυχητικό θέμα αυτή την στιγμή.
άλλα θέματα που αντιμετωπίσαμε, το ένα έβγαλε πράσινη τσιμπλα στα μάτια του και ψιλοφτερνιζόταν. Πριν μιλήσω με τον γιατρό του το καθάρισα με χαμομήλι. Μετά μου σύστησε tobrex κολλυριο και ελαφριά αντιβίωση για όλα καλού κακού. Βέβαια εγώ επειδή τις αντιβιώσεις τις φοβάμαι και στον άνθρωπο την παρααρέωσα αλλά οκ τα γατάκια είναι πολύ καλά.
Τα κακάκια το μέγα θέμα, και μετά πως θα βρώ σπίτια που να μου προξενήσουν εμπιστοσύνη γιατί δεν τα δίνω όπου κι όπου... σώθηκαν απ την κακία μήν το βρουν από βλακεία.
Στέλλα ταλαιπωρήθηκα πολύ δεν ξέρω πως να βάλω δύο φωτο στην υπογραφή, (φταίει κι η ηλικία).
Σας χαιρετώ νάστε καλά κι ευχαριστώ για την βοήθεια που μου δίνετε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανε υπομονη με τα κακακια, μην το παρακανεις με το nujol, και τριβε τους την κοιλιτσα με ζεστο μπαμπακακι αρκετη ωρα....
Με την αντιβιωση δεν ξερω, αλλα δε νομιζω να εχεις θεμα.
Οσο για τα σπιτακια, ασε το ενστικτο σου να μιλησει....
Μετα απο κανα 10ημερο, βγαλε τους ωραιες φωτο, αν θες μπορω να τις επεξεργαστω, να κανουμε ωραιες αγγελιες να βαλουμε στα sites.
ΜΙλωντας με τους διαφορους που θα σε παρουν, θα καταλαβεις τι σοι ανθρωποι ειναι και αν ειναι αξιοι εμπιστοσυνης...
maria p
Νεοφερμένο μέλος
όσο για τα κακά τίποτα παρά το φάρμακο θα κάνω κι αυτό με το μπαμπακάκι τους έδωσα να πιούν και λίγο χαμομήλι μόλις τώρα.
είνα τσίτα οι κοιλίτσες τους
maria p
Νεοφερμένο μέλος
έχω κάποιες φωτογραφίες, στη γκαλερί δεν τις έπαιρνε από το internet ίσως μπορείτε να τις δείτε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους.
αναρρωτιέμαι πως θα καταφέρω να εμπιστευθώ κάποιον όταν έρθει η ώρα να τα δώσω
https://www.imageshack.gr/view.php?file=c0ov8nuzvfym1401yhau.jpg
https://www.imageshack.gr/view.php?file=sk1js2hl7h7nkaewmuq6.jpg
https://www.imageshack.gr/view.php?file=ekwj2gms8oojkcrkca5m.jpg
https://www.imageshack.gr/view.php?file=fk8uhcq3dgcbliz58vkv.jpg
https://www.imageshack.gr/view.php?file=ci1l1ygqq30eps02j6na.jpg
https://www.imageshack.gr/view.php?file=uzznvsc6f0juam0m9sy3.jpg
πως σας φαίνονται παιδιά? τα κοιτάω και σκέφτομαι οτι τα βρήκαμε ετοιμοθάνατα και δεν μπορώ να καταλάβω τι σοι άνθρωποι κυκλοφορούν δίπλα μας και περνιούνται για νοικοκυραίοι.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορειτε να κανετε μια καρτα υιοθεσιας για οσους παρουν τα γατακια,με τους ορους που θελετε εσεις (π.χ.να ειναι μονο μεσα,να στειρωθουν κτλ.),για να ειστε σιγουρη.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
σ αρέσουν τα γατάκια?

moukelis
Επιφανές μέλος
maria p
Νεοφερμένο μέλος
τα έσωσε το άσπρο, αυτό φώναζε δυνατά, τσίριζε μπορώ να πω και τον άκουσε ο γιός μου.
από την μοίρα των ζώων έμαθα να πιστεύω στην τύχη.
πως άλλα σώζονται και ευδαιμονούν κι άλλα γίνονται χαλκομανίες στους δρόμους.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
maria p
Νεοφερμένο μέλος
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria p
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Εμένα τα κορίτσια μου πρότειναν παραφινέλαιο κι επειδή ο Ρόυ δεν έχει κάνει τίποτε για δεύτερη μέρα, σήμερα θα του δώσει λίγο η κοπέλα που τον κρατάει... να δούμε