16-04-10
06:25
ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ!!
Γειά σας.. Eίμαστε 4 αδερφάκια:
Η Μαρία, η Σαλόμη, η Αρίστη και η Σπετσούλα.
Θέλουμε κάποιον καλό άνθρωπο να μας υιοθετήσει
κι εμείς θα του δώσουμε όλη μας την αγάπη..
Eυχαριστούμε εκ των προτέρων..
Με εκτίμηση,
Μ.Σ.Α.Σ.
Επικοινωνία: .........
περιοχή: ...........
περιοχή: ...........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
19-01-11
19:41
Τα γατακια βρηκαν σπιτι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
23-02-11
17:28
Έχουν μείνει τα δύο. Έκλεισαν ήδη το πρώτο έτος της ζωής τους και πρέπει εντός των ημερών να πάνε σε κάποιο σωστό μέρος. Η κοπέλα που τα φιλοξενεί φεύγει σε λίγο καιρό και δεν θα έχουν σπίτι. Κάνουμε ακόμη προσπάθειες. Αν σε ενδιαφέρει ή ξέρεις κάποιον που μπορεί να τα θέλει, μου λες. Πραγματικά, είναι κρίμα να μείνουν έξω.
Είναι στειρωμένα, το ένα αρσενικό και το δεύτερο θηλυκό.
Είναι στειρωμένα, το ένα αρσενικό και το δεύτερο θηλυκό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
23-02-11
17:32
Ειναι πολυ ομορφα!
Μπορω να δημοσιευσω την αγγελια στο facebook;
Μπορω να δημοσιευσω την αγγελια στο facebook;
glazar
Νεοφερμένο μέλος
Ο glazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
24-02-11
00:01
Καλησπερα ενδιαφερομαι εγω για 1 γατακι, αλλα ειμαι Θεσσαλονικη!!!!
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
09-03-11
00:37
Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι με τη μεταφορά και αυτά να γίνει.
Πάντως είναι δύναμη και τα δύο. Γενικά είναι ντροπαλά, αλλά με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Πάντως είναι δύναμη και τα δύο. Γενικά είναι ντροπαλά, αλλά με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum