4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

Παιδιά ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :up:
Αργά αργά βέβαια, εδώ και περίπου τέσσερις ώρες έχει ανοίξει το ένα λιγάκι...Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είναι θολό και...μαύρο!!!:blink: :confused: Μήπως επειδή μόλις το άνοιξε; Και είναι και το μάτι που δάκρυζε χθες! Φυσιολογικό είναι αυτό ή επειδή είναι το προβληματικό μάτι σημαίνει κάτι άλλο;:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβοοοοοο!! :up: :up: :happy:
Μην ανησυχείς που είναι λίγο θολά, σε λίγες μέρες πιστεύω θα είναι μια χαρά! Βρήκα μερικές φωτογραφίες με μωράκια που μόλις άνοιξαν τα μάτια τους και όλα κάπως έτσι φαίνονται :baby: :inlove: :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• kittyeyes.jpg
    kittyeyes.jpg
    216,6 KB · Εμφανίσεις: 46
https://mycat.gr/gallery/browseimages.php?c=3&userid=447:) :) :) Καταπληκτικά νέα.Μπράβο σε σένα μπράβο και στη Μάχη και στα δικά μας έτσι ήταν.Δες στην γκαλερί της φωτογραφίες που έβαλα:up: :up: :up:

:baby: :baby: Τα δικά μας τα μωράκα τι κάνουν;Τα ξέχασες;:lol:

Πόπι κάτι γίνεται με το λινκ και δε δουλεύει:(

:lol: :lol: :lol: Όχι δεν τα ξέχασα! Χθες πήγα και τα είδα.:P Σήμερα είναι 24 ημερών. Είναι ΚΟΥΚΛΙΑ!!!:) Το ένα, το τιγρέ αρσενικό, το κόκκινο αρσενικό, το άλλο με την τιγρέ φατσούλα και το άσπρο σωματάκι είναι ΘΗΛΥΚΟ!!!:D :rolleyes: Το κόκκινο είναι λίγο πιο άγριο αλλά και χαμηλών τόνων. Δεν θέλει πολλά παιχνίδια και χάδια. Τα αλλα δυο όλο παίζουν και είναι πολύ ζωρά. Το τιγρέ παίζει όλη την ώρα κια με τα δύο ακόμα κι αν με το κόκκινο δεν βρίσκει ανταπόκριση:lol: , το θηλυκό είναι πολύ παιχνιδιάρικο κι αυτό και πολύ χαδιάρικο:) Όλα πολύ γλυκά και με πολύ ωραίες ματάρες!:)

Κι εγω απ' όσα ξερω αρχικά ειναι θολά τα ματακια αλλά καθαρίζουν σταδιακά.
Μπράβο βρε παιδια για τον αγώνα σας!!!!!
:up: :up: :up: :up: :up:
Άπειρα μπράβο!!!!!!
Δεν ειναι καθόλου εύκολο αυτό που καταφέρατε!!!

Nαι Μαριέλ, δυστυχώς ισχύει...
Το θηλυκό ευτυχώς σκίζει...Και από κλάμα, και από φαγητό και απ όλα... Ασε, είμαι χάλια, πήγα να το θάψω το άλλο και...
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους που με καταλαβαίνετε... Ελπίζω να μην νιώσετε ποτέ αυτό που ένιωσα εγώ... Να είναι κανείς κοντά σε κάποιον που υποφέρει πεθαίνοντας και να μην μπορεί να κάνει τίποτα, ούτε για να απαλύνει τον πόνο του, αλλά ούτε και να τον επαναφέρει στη ζωή... Νιώθω πολύ άσχημα... Ο κ.Πάνος είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να πάθει και το θηλυκό το ίδιο με το άλλο, τον Ελιοτ... Αν το πάθει αυτό, το ίδιο, δεν θα αντέξω ειλικρινά...
Φενια οπως παντα ελεγα εισαι καταπληκτικο κοριτσι και εμφυτη γατομαμα οπως αποδυκνυεται κι εγω τα χω περασει και σε καταλαβαινω. ελπιζω να πανε ολα καλα με τη θυληκια.. κι ο μπαμπας σου σιγουρα θα χει συγκινηθει αλλα ως ανηρ το κρυβει.. εδω περασατε τοσα εδω κι ενα μηνα για να ζησει σιγα μην κανει κονξες μετα:D Πραγματικα χαιρομαι πολυ που εχεις αυτες τις εμπειρίες. Ευγε ξανα και ξανα.:D

Ευχαριστώ γιασμίν...:redface: :(

Πόπι κάτι γίνεται με το λινκ και δε δουλεύει

:up: :up: :up: Να'ναι καλά ο Θανάσης τώρα το φτιάξαμε:up: :up: :up: :up: Αν κατάλαβα καλά προτείνεις και τα 3;:baby: :baby: :baby: :inlove:

Αχ βρε πόπι...:lol: :lol:
Πολύ θα το θελα να στα δώσω κ τα τρία αλλά το κόκκινο θα το δώσει αλλού... Πρέπει να τη ρωτήσω και για τα άλλα δυο...

:) :) :) Ναι κορίτσι μου κάνε ότι είναι σωστό,άλλωστε έχω 8 κάτω από ο σπίτι και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτά.Πρέπει μάλλον να τα ανεβάσω πάνω γιατί άρχισαν να πολιορκούν γάτοι τη μαμά τους

Φένια, τι νέα απ' την Μάχη; Πώς τα πάτε τώρα που ξανάρχισαν και τα σχολεία; Τα ματάκια της άνοιξαν εντελώς; Όταν προλάβεις, βάλε φωτο να τη δούμε! :baby: :)

Παιδιά επειγον! Ήρθα σήμερα στο σπίτι και αναπνέει με δυσκολία, φταρνίζεται δεν τρώει, είναι πάρα πολύ αδύναμη και γενικώς ανησυχώ πολύ! Ο Έλιοτ παρουσίαζε σχεδόν τα ίδια συμπτώματα!:( :cry:
Τί να κανω; Η μαμά δεν απαντάει, ο Αίλουρος είναι μακριά και ο κτηνίατρος στη Βούλα...δεν έχω το τηλ. του! Έχετε άλλους εδώ στην περιοχή;:cry:

Ωχ! :( Δεν έχεις δυνατότητα να πάρεις ταξί για τον Αίλουρο; Είναι πολύ μωρό το γατάκι, αν το έχεις μέσα σε ένα κουτί δε θα σου πει τίποτα ο ταξιτζής...
Αυτά είναι τηλέφωνα και διευθύνσεις από το χρυσό οδηγό, δες αν κάποιος είναι κοντά σου...

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ - ΚΑΛΔΗΣ ΗΛ. ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ 37
16673 ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2108992771

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΚΑΤΙΑ ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ 67
ΑΘΗΝΑ, 16675 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109619334

ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝ. ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 11
ΑΘΗΝΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, 16675 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2108980441

ΛΕΚΚΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΗΡΑΣ 37
ΑΘΗΝΑ, 16674 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ
Τηλ.: 2108944090

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ 45
ΑΘΗΝΑ, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ, 16674 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109625549

ΠΑΡΑΓΥΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑ ΑΓΓ. ΛΕΩΦ. 38
ΑΘΗΝΑ, 16674 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2108946233
Κιν.: 6932232593

ΣΤΡΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓ. Γ. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 93
ΑΘΗΝΑ, 16674 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109620528

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΑΡΔΕΩΝ 20
ΥΜΗΤΤΟΣ , 17237 ΓΛΥΦΑΔΑ
Τηλ.: 2107629011

ΒΑΡΝΑΒΑ ΜΑΙΡΗ - ΚΟΛΟΒΕΑΣ ΧΑΡΗΣ ΠΛ. ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 22
16675 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109624609

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΩΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 4
16675 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109647747

ΚΙΡΚΙΛΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΥΣΤΡΑ 82
16561 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109651853

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΡ. ΗΠΕΙΡΟΥ 93
16562 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109603163

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΥ 3
16561 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109615880

ΠΑΤΑΛΙΔΟΥ ΡΕΑ ΛΑΟΔΙΚΗΣ 34
16674 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2108942492

ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Γ.
16561 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109613449

ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΡΙΑ Σ. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ & ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ
ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ , 16674 ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2109625077

και ο κτηνίατρος στη Βούλα...δεν έχω το τηλ. του!
Αν θυμάσαι το ονοματεπώνυμό του μπορείς να ψάξεις τα υπόλοιπα στοιχεία του εδώ.
Καλή τύχη και πες μας τι έγινε!

Τι να επα8ε τωρα ξαφνικά?? Καλή τύχη!! :(

:( :( Οχι βρε μωράκι σας εύχομαι περαστικά,η αγάπη μου μαζί σας

Παιδιά έρχεται η μαμά μου και πάμε στον Αίλουρο. Ο άλλος είναι κλειστός...:( :/:

Ωραια ευτυχως! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ολα να πανε καλα!!!:)

ελπιζω ολα να πανε καλα,ενημερωσε μας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back