kostasp
Νεοφερμένο μέλος
Θα φύγει, λέει, κλπ... Θεέ μου τι άνθρωποι!
Πάντως θα κρατήσει η niaou τα δύο και 8α κάνει ότι κι εγώ! Αν παρόλα αυτά υπάρχει κάποιος με γάτα-λεχώνα στα νότια προάστεια ας επικοινωνήσει μαζί της!
Εγώ θα είμαι μαζί τους συνέχεια, λέιπω λίγο από το σπίτι και κάθε 1,5 -2 ώρες τα ταίζω. Αύριο θα πάρω και το ειδικό γάλα με το μπιμπερό και ελπίζω να σωθούν. Δείχνουν ήρεμα πάντως και ηρεμούν ακόμα περισσότερο όταν τα έχουμε στο χέρι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά δεν δέχεται!!!
Μετά σκέφτηκα τη γάτα της κυρίας της ζωγραφικής μου που γέννησε πριν 2μέρες αλλά μου είπε πως η γάτα είναι πολύ άγρια και δε δέχεται ξένα μωρά! Είχε μάλιστα φτάσει ζσε σημείο να ΦΑΕΙ ΕΝΑ!!!
Γ@%&ΤΟ!!! Τώρα η μητέρα μου σκέφτεται να τα κρατήσουμε εμείς
Τί να πώ; Συμβουλές θέλω κι εγώ και ελπίδες για τις ζωούλες τους...
Μηπως να επερνες τηλεφωνο στον αιλουρο?![]()
Σιγουρα θα σου δωσει πολυτιμες συμβουλες...
Aυτό ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα κι εγώ! Κι εγώ θέλω να τον ρωτήσω. Ξέρει κανείς το τηλ. του;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
2109854262
Αυτό δεν είναι του κτηνιατρείου; Θα είναι τέτοια μέρα στο κτηνιατρείο; Κινητό δεν έχει;

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
κρίμα είναι τα ψυχούλια μου!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
kostasp
Νεοφερμένο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά μπράβο πάντως που προσπαθείτε και εύχομαι να πάνε όλα καλά!
kostasp
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άντε να ζήσουν να μεγαλώσουν και να τα κρατήσετε! Αφού δέχθηκε η μαμά σου νατα κρατήσετε στο σπίτι έγινε το πρώτο βήμα!!! Ας ευχηθούμε να ζήσουν τα μικρούλια.... 
ladycat
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ειδικά τώρα με τις διακοπές του Πάσχα που δεν έχω και σχολείο...
Κι εγώ ελπίζω να ζήσουν τα μωρούλια...
Όμως: Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!
Μέχρι στιγμής τα έχω με μπουκάλι με ζεστό νερό αλλά αύριο θα πάρουμε θερμοφόρα...
Είναι πολύ κοινωνικά και με έχουν σαν μανούλα τους
Πολύ θέλω να τα κρατήσουμε
Αλλ'ά ο πατέρας μου... Δεν ξέρω... Ίσως τελικά τα αγαπήσει...
Τώρα του λέμε ψέμματα πως τα βρήκαμε εμείς σε μια κούτα αλλιώς δε νομίζω πως θα δεχόταν. Πάντως θα τα κρατήσουμε τουλάχιστον μέχρι 1μηνός και μετά ή θα τους βρούμε σπίτι ή θα τα κρατήσουμε
Σκούπισα και τον ποπούλη τους. Ένα αρσενικό κι ένα θηλυκό. Θα σας βάλω και φωτό. Μαυρο το αρσενικό, γκρί τιγρέ το θυληκό...
(Σαν το δικό μου αγγελουδάκι..:cry:
Λέτε να επέστρεψε για μένα;
)Anyway, το μόνο που με ανησυχεί είναι η θερμότητα μέσα στο κουτί...
Αλλά αύριο θα πάω να πάρω θερμοφόρα
Πάντως εγώ έχω την ελπίδα ότι θα ζήσουν τα μωρά μου

ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να ζήσουν Φένια και πιστεύω ότι θα σπάσουν οι αντιστάσεις του μπαμπά τελικά!Εδώ η μητέρα μου και ο άνδρας μου τον αγάπησαν τον δικό μου που δεν θέλαν ν'ακούσουν για γάτα! Μην πω για την αδελφή μου πουδε τις συμπαθούσε ποτέ και τώρα θέλει να μου τον πάρει!Αν δεν είχε τον σκύλο που είναι ζηλιάρης και δεν τα πάει καλά με τον Χιόνη θα τον είχε βουτήξει σίγουρα!!!![]()
![]()
![]()
Έτσι Ασπασία, να μου δίνεις δύναμη
-------------------------------------------------------------------------------
Λαίδηκατ ευχαριστώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool