Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
??μακαρι η Rose να τα καταφερει,σας σκεφτομαστε και τις δυο ολοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
1.Beauty:
Είπε η γειτόνισσα ότι η ''κυρία Beauty'' βγαίνει έξω κάθε απόγευμα-βράδυ και επιστρέφει το πρωί!!!
Άκου εκεί! Και σου λέει μετά ''στοργική μάνα''!!! Φαίνεται θα πηγαίνει στον καλό της η κυρία!
2.Rose
Η κυρία Rose από την άλλη, δεν έχει βάλει γλώσσα μέσα, αφού όλο ουρλιάζει και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε!
Ο κ.Πάνος όμως είπε ότι αυτό δηλώνει δύναμη!
Οπότε, ζωή να χει το μωρό μου κι ας μην κοιμηθούμε και για 2 βδομάδες ή όσο θέλει εκείνη! Για μια στιγμή ανησύχησα γιατί την είδα να κοιμάται ανάσκελα και να ανοίγει για λίγο το στοματάκι της το πρωί αλλά κοιμόταν και γι αυτό.
Είναι πολύ καλα΄πάντως. Τρώει όλο της το φαγάκι και είναι πολύ κοινωνική!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Γερο να ειναι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
πολύ καλά νέα, μπράβο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο το μωρουλι![]()
Γερο να ειναι!
Ευχαριστώ ευχαριστώ
Οφείλω να σας ειδοποιήσω ότι η κυρία Beauty μόλις γύρισε από τη βόλτα της

χριστινα
Διάσημο μέλος
Πρόλαβα σημερα να διαβάσω την ιστορία και παιδια μπράβο για όσα κάνατε και κάνετε!!!
Για εκεινα που δεν αντεξαν, κανατε ότι καλύτερο κι αυτό ειναι που εχει σημασία. Κάποια πράγματα ειναι περαν των δυνατοτήτων μας και δεν μπορει κανεις να παρέμβει περισσότερο.
Για την κα rose να ευχηθω τα καλύτερα και η σκέψη μου θα ειναι μαζί της!!!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα κι απο εμενα!!!
Πρόλαβα σημερα να διαβάσω την ιστορία και παιδια μπράβο για όσα κάνατε και κάνετε!!!
Για εκεινα που δεν αντεξαν, κανατε ότι καλύτερο κι αυτό ειναι που εχει σημασία. Κάποια πράγματα ειναι περαν των δυνατοτήτων μας και δεν μπορει κανεις να παρέμβει περισσότερο.
Για την κα rose να ευχηθω τα καλύτερα και η σκέψη μου θα ειναι μαζί της!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Μην της θυμώνεις βρε της καημένης... Έχει δικαίωμα κι αυτή να ξεσκάσει λίγο, ως μάνα!Οφείλω να σας ειδοποιήσω ότι η κυρία Beauty μόλις γύρισε από τη βόλτα της![]()

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην της θυμώνεις βρε της καημένης... Έχει δικαίωμα κι αυτή να ξεσκάσει λίγο, ως μάνα!![]()
Λίγο, όχι κάθε νύχτα!
Το νυκτόβιό μου! Καί πού ξέρω εγώ που πάει; Αν πηγαίνει σε επικίνδυνα σοκάκια τη νύχτα που ξέρω ότι δεν θα μου την πειράξουν;;;

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μεγαλώνει το πουλάκι μου! Όταν είχαμε παει στον κ.Πανο είχαμε κόψει τον περιττό ομφάλιο λώρο μας κι έτσι τώρα έφυγε το νεκρό κομμάτι κι έτσι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΙΣ!!!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
:cat:
Συνημμένα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί της έχεις βάλει καλέ; Νεσεσέρ;;;;;
Νεσεσέρ; Τι; Ποιός; Που; Τί λες καλέέέ; Νεσεσέρ! Καναπεδάκι είναι μικρό βελούδινο και της το βαλα για να...ξεκουράζεται
Ευχαριστώ ευχαριστώΈχεις απόλυτο δίκιο! Είναι μια κούκλα!!!
![]()
Είμαι μια πολύ πολύ περήφανη πλεον γατομαμά
υγ.Πάω να ανεβάσω φωτός στη γκαλλερύ

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεσεσέρ; Τι; Ποιός; Που; Τί λες καλέέέ; Νεσεσέρ! Καναπεδάκι είναι μικρό βελούδινο και της το βαλα για να...ξεκουράζεται![]()
![]()
Ευχαριστώ ευχαριστώΕίμαι μια πολύ πολύ περήφανη πλεον γατομαμά
![]()
υγ.Πάω να ανεβάσω φωτός στη γκαλλερύ![]()
Της Barbie είναι;;
aretha
Περιβόητο μέλος
Αχου, τι γλυκούλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Της Barbie είναι;;
Μπα δε νομίζω.Η αδερφή μου το αγόρασε σήμερα που πήγε να διαλέξει λαμπάδα...
Βασικά είναι...κοσμηματοθήκη...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο στο μωράκι είναι κουκλί.Όσο για την μαμά άστη να ξεσκάσει.Θέλεις μεθαύριο να σου κάνει παράπονα ότι έφαγε τα καλύτερα της χρόνια με το να μεγαλώνει παιδιά;

Αυτο ειναι απο τα jumbo, κοσμηματοθηκη.
Το εχει και η μικρη μου αδελφη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool