4 γατάκια 2 ημερών παρατημένα! ΣΟΣ, συμβουλές, ΤΩΡΑ!

Νιαου, απ'οτι θυμαμαι η κοσμηματοθηκη εχει δυο χερουλακια στα συρταρια, λιγο επικινδυνα.
Δεν τα βγαζεις μην τραυματιστει η μικρη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: :up: :up: Μπράβο στο μωράκι είναι κουκλί.Όσο για την μαμά άστη να ξεσκάσει.Θέλεις μεθαύριο να σου κάνει παράπονα ότι έφαγε τα καλύτερα της χρόνια με το να μεγαλώνει παιδιά;:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :redface: Σόρι δεν θα το ξανακάνω...

Κουκλι ειναι!
Αυτο ειναι απο τα jumbo, κοσμηματοθηκη.
Το εχει και η μικρη μου αδελφη.:)

Ναι, αυτό!:)

-------------------------------------------------------------------------------
Σας ευχαριτώ όλους πάντως για τα καλά σας λόγια! Εμ τί να κάνουμε! την έχει την ομορφιά του το κορίτσι μου!:P :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιαου, απ'οτι θυμαμαι η κοσμηματοθηκη εχει δυο χερουλακια στα συρταρια, λιγο επικινδυνα.
Δεν τα βγαζεις μην τραυματιστει η μικρη?

ΟΚ! Έγινε!:P

:up: Χαίρομαι που όλα πάνε καλά, Νιάου! :up: Η Rose θα σε έχει πλέον σαν κανονική μαμά της. Πόσο είναι τώρα τα μωρά της Beauty; Γιατί από κάποια φάση κ μετά οι γάτες δεν κάθονται και συνεχώς με τα μωρά τους.

:up: Χαίρομαι που όλα πάνε καλά, Νιάου! :up: Η Rose θα σε έχει πλέον σαν κανονική μαμά της. Πόσο είναι τώρα τα μωρά της Beauty; Γιατί από κάποια φάση κ μετά οι γάτες δεν κάθονται και συνεχώς με τα μωρά τους.

Σε ευχαριστώ πολύ Silmoril:) :P
Ναι, η Rose με έχει σαν μαμά της! Αφού δεν κοιμάται αν δεν κοιμάται πάνω μου:blink: :P Αυτή τη στιγμή έχει κουλουριαστεί στην κοιλιά μου και κοιμάται το μωρούλι μου...:inlove: :baby:
Τα μωρά της Beauty πρέπει να είναι κοντά 13-14 ημερών... Λες να φταίει αυτό;:/: :hmm:

φενια ειναι γλυκα!!!!!!!!!!και οι φωτο φοβερες,εχουν πολυ πλακα,ακου καναπεδακι!!!!!!!!!1:D

φενια ειναι γλυκα!!!!!!!!!!και οι φωτο φοβερες,εχουν πολυ πλακα,ακου καναπεδακι!!!!!!!!!1:D

Ευχαριστώ ευχαριστώ! Έχω τρελαθεί! Με βλέπει σαν μαμά του!:)
Το μωρούλι μου:P

Ήρθα αργά σήμερα αλλά είχα στο νου μου να μπω να μάθω νέα. Χαίρομαι που βλέπω ότι πάνε ολα καλά με τη Ρόουζ! Τουλάχιστον έζησε το ένα!
Θα δείξω στη μικρή μου αύριο τις φωτό αλλά δεν ξέρω αν θα χαρεί μόνο. Η Ρόουζ είναι ίδια με το δεύτερο γατάκι που πέθανε στα χέρια της γυναίκας μου. Το οποίο ήταν και το αγαπημένο της κόρης μου (μέσα σε 2 μέρες τώρα πως έγινε αγαπημένο δεν ξέρω...)
Anyway, θα ζει μέσα από το αδερφάκι του!

Γειά σου και πάλι Κώστα:)
Χαίρομαι κι εγώ που τελικά ζει έστω και το ένα!:)
Παιδιά έχω νέα! Της αλλάξαμε όνομα! ΜΑΧΗ!:cool: :) Μαχη για τη ζωή...:up: Πάω να αλλάξω την υπογραφή μου και τις φωτός στη γκαλλερύ

ΥΓ. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω όνομα μιας φωτό στ γκαλλερυ;:hmm:

Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω όλα τα μυνήματα. Κρίμα για τα γατάκια που δεν τα κατάφεραν αλλά και το ένα που τα κατάφερε είναι άθλος γιατί ήταν πολύ μικρά. Νιάου να σου ζήσει η Μάχη σου (πραγματική μάχη για τη ζωή), να μεγαλώσει και όλα αυτά τα δύσκολα να είναι μια μακρυνή ανάμνηση! Μήπως η μάνα τους κατάλαβε ότι ήταν άρρωστα και γι'αυτό τα εγκατέλειψε;

Κρίμα για τα γατάκια που δεν τα κατάφεραν αλλά και το ένα που τα κατάφερε είναι άθλος γιατί ήταν πολύ μικρά.

Ευχαριστώ:) :/:

Νιάου να σου ζήσει η Μάχη σου (πραγματική μάχη για τη ζωή), να μεγαλώσει και όλα αυτά τα δύσκολα να είναι μια μακρυνή ανάμνηση!
Ευχαριστώ:)

Μήπως η μάνα τους κατάλαβε ότι ήταν άρρωστα και γι'αυτό τα εγκατέλειψε;
Ναί αλλά γιατί τα παράτησε ΟΛΑ αφού η Μάχη έχει ελπίδες;:/: :hmm:

:up: :up: :up: Μπράβο το ΜΑΧΗ είναι δυνατό όνομα και της ταιρίαζει καλύτερα.

:up: :up: :up: Μπράβο το ΜΑΧΗ είναι δυνατό όνομα και της ταιρίαζει καλύτερα.

:redface: Ευχαριστούμε:)

Σήμερα το πρωί είχε λίγη διάρροια η κούκλα, της δίναμε νεράκι μόνο για μερικές ωρίτσες και τώρα της πέρασε και μου δαγκώνει τα δάχτυλα!!!:mad: :inlove: :baby: Άντε κι ας ελπίσουμε να του χει περάσει του μωρού μου η κακιά η διάρροια!:) :cat: :baby: Νταντά θα την κάνω εγώ αν δεν του χει περάσει!:P

Σας αρέσει αυτό που έφτιαξα στο glitteryourway.com;:redface: :P

Ωραια, μπραβο, ελπιζω να της περασει της μικρουλας και να γινει γρηγορα καλα..:) αχ, εμενα γεννησε η Ταρταρουγα, μια απο τις αδεσποτες που εχω 'υπο την προστασια μου'..αλλα ειναι τοσο αγρια που δε μ'αφηνει να την πλησιαζω..πηγα χθες να της φτιαξω μια καλυτερη φωλιτσα γιατι ειναι σε μια κουτα χαλια, αλλα μολις πηγα να την ανοιξω, μου ορμησε στο προσωπο..ευτυχως τραβηχτηκα γρηγορα..τι θα κανω ρε γαμωτο, θελω να ελεγξω τα γατακια, να τους βαλω καπου πιο ζεστα, κ η καημενη, η ουρα της ειδα πως κοπηκε..:cry: θελω να την παω στη γιατρο, τι θα κανω????απο χθες εχω σκασει...:(

Ωραια, μπραβο, ελπιζω να της περασει της μικρουλας και να γινει γρηγορα καλα..:) αχ, εμενα γεννησε η Ταρταρουγα, μια απο τις αδεσποτες που εχω 'υπο την προστασια μου'..αλλα ειναι τοσο αγρια που δε μ'αφηνει να την πλησιαζω..πηγα χθες να της φτιαξω μια καλυτερη φωλιτσα γιατι ειναι σε μια κουτα χαλια, αλλα μολις πηγα να την ανοιξω, μου ορμησε στο προσωπο..ευτυχως τραβηχτηκα γρηγορα..τι θα κανω ρε γαμωτο, θελω να ελεγξω τα γατακια, να τους βαλω καπου πιο ζεστα, κ η καημενη, η ουρα της ειδα πως κοπηκε..:cry: θελω να την παω στη γιατρο, τι θα κανω????απο χθες εχω σκασει...:(

:( :( :(
Άχου βρε...:(
Πάντως που ξέρεις, μπορεί να είναι και μια χαρά:)
Αφού έχουν τη μανούλα τους, μπορεί να είναι μια χαρούλα, οπότε μην ανησυχεις:) ;) :( Αντε κουράγιο, κι ελπίζω να ναι μια χαρά τα μωρούλια:)

Σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου..:)

Σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου..:)

:) :) :) :) :) Η σκέψη μου και η μάχη της Μαχούλας για ζωή πάντοτε κοντά σας:)

Mπράβο Φένια για όλα που προσέφερες στη Mάχη :up: και για τη προσπάθεια και για τα υπόλοιπα :( Aλλά η φύση αποφασίζει :/: Ξέρεις πιστεύω οτι θα την κρατήσετε τελικά :happy: Θα την αγαπήσει ακόα κι ο μπαμπάς σου. Eίμαι σίγουρη :)

Mπράβο Φένια για όλα που προσέφερες στη Mάχη :up: και για τη προσπάθεια και για τα υπόλοιπα :( Aλλά η φύση αποφασίζει :/: Ξέρεις πιστεύω οτι θα την κρατήσετε τελικά :happy: Θα την αγαπήσει ακόα κι ο μπαμπάς σου. Eίμαι σίγουρη :)

:) :) :)
Το ελπίζω:) Πάντως εγώ το μωρό μου δεν το δίνω. Δεν πάλεψα εγώ κ αυτό για τη ζωούλα του για να το πετάξω σε άλλη οικογένεια!:( Τώρα το αν θα το αγαπήσει ο πατέρας μου είναι άλλο θέμα. Εγώ πάντως θα το κρατήσω!:P :rolleyes: Έχω αρχίσει να ευαισθτοποιώ τη μητέρα μου που τρελαίνεται για γάτες, κι έχει αρχίσει να το λατρεύει πραγματικά! Και μου λέει ότι θα το κρατήσουμε!
nuts.gif
:P :D :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back