4 μωράκια στο δρόμο αναζητούν σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
Είναι 3,5 - 4 μηνών όλα αδερφάκια και μένουν σε αυλή σπιτιού, εκτεθιμένα στο κρύο. Ακόμα είναι μικράκια και δεν κυκλοφορούν έξω όμως σε λίγο καιρό που θα μεγαλώσουν και θα ξεπορτίσουν, οι κίνδυνοι για τη ζωή τους θα είναι πολλοί..
Υιοθετήστε ένα από αυτά και είμαι σίγουρη ότι θα σας το ανταποδόσουν!
Λάτρεις των πανθήρων και των πορτοκαλόμουτρων, εμπρός, τι περιμένετε????:)
οι γάτες μου 2 Febr 2011 004.jpg

6945490517
efi_angeli@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• οι γάτες μου 2 Febr 2011 004.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 76
  • οι γάτες μου 2 Febr 2011 004.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 76
Κανείς για εμάς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι τόσο γλυκούλια μωλέ μου :redface:

Ναι μωρέ..Σα νυχτεριδούλες κάθονται τα μαυράκια:P
Κρίμα δεν είναι να βρίσκονται στο κρύο αυτές οι αγαπούλες???:(
Δυστυχώς δεν έχει ανταποκριθεί κανένας μέχρι στιγμής...

νυχτεριδούλια!!!
κρίμα γμτο, κρίμα.
να μπορούσα να έχω 58735438673543536754 γατες!
όλα θα τα έπαιρνα. όλα!

Ναι και εγώ κάπως έτσι..
Το πορτοκαλένιο μου έχει κλέψει την καρδιά..Ήταν το άχτι μου τα πορτοκαλι αλλά τελικα βρέθηκα με τρεις αγελαδίτσες:P
Πάντως, όποιος ενδιαφέρεται να σώσει μια ψυχούλα από το δρόμο, είμαστε και εμείς εδώ!!!:/:

μακαρι να πανε ολα καλα!!! καλη τυχη στα μικρουλια!!!

Ευχαριστούμε!!!

Κανείς για τα νυχτεριδάκια μας και το Πορτοκαλάκι μας?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back