mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Υιοθετήστε ένα από αυτά και είμαι σίγουρη ότι θα σας το ανταποδόσουν!
Λάτρεις των πανθήρων και των πορτοκαλόμουτρων, εμπρός, τι περιμένετε????

6945490517
efi_angeli@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Κρίμα δεν είναι να βρίσκονται στο κρύο αυτές οι αγαπούλες???

Δυστυχώς δεν έχει ανταποκριθεί κανένας μέχρι στιγμής...
Kalliastar
Διάσημο μέλος
κρίμα γμτο, κρίμα.
να μπορούσα να έχω 58735438673543536754 γατες!
όλα θα τα έπαιρνα. όλα!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πορτοκαλένιο μου έχει κλέψει την καρδιά..Ήταν το άχτι μου τα πορτοκαλι αλλά τελικα βρέθηκα με τρεις αγελαδίτσες

Πάντως, όποιος ενδιαφέρεται να σώσει μια ψυχούλα από το δρόμο, είμαστε και εμείς εδώ!!!

δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool