Juju
Νεοφερμένο μέλος
Ο Juju αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
06-08-08
20:03
παρατημενα σε μια αυλη σχολειου στη γειτονια μου, ντεπω θεσσαλονικης, βρισκονται 5 γατακια περιπου ενος μηνα. τα ταιζω με νερο και γαλα αλλα ειναι ακομα πολυ μικρα για να φανε απ το πιατακι. μπορει καποιος να μου δωσει καποια συμβουλη η αν ενδιαφερεται καποιος να τα παρει; μπορω να τα παω καπου ασφαλη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
07-08-08
00:16
Ξέρεις ότι αν είναι πολύ μωρά χρειάζονται συχνό τάισμα και φυσικά θέλουν ειδικό γάλα από πετ σόπ όχι αγελαδινό. Αν νομίζεις ότι μπορείς να τα οδηγήσεις σε κάποιο μέρος ποιο ασφαλές που θα μπορείς να τα ταϊζεις θα ήταν ευχής έργο. Η μανούλα τους δεν βρίσκεται εκεί κοντά? Αργότερα αν μπορείς βάλε και φωτογραφίες για να δοθούν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool