adavala
Νεοφερμένο μέλος
Ο adavala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
05-09-08
00:10
Πάλι εγώ!
Τελικά είμαστε ok!Ίσως να κουράστηκαν απο τη βόλτα στο γιατρό
Απόψε κυνηγούσαν ένα αδερφάκι τους,..εχμμμμ...βύζαιναν το πουπούνι του
και το άλλο προσπαθούσε να τα διώξει.Έχετε ιδέα γιατί το κάνουν αυτό, γιατί εγώ δεν το έχω ξανακούσει
?
Φιλιά,
Άννα
Τελικά είμαστε ok!Ίσως να κουράστηκαν απο τη βόλτα στο γιατρό

Απόψε κυνηγούσαν ένα αδερφάκι τους,..εχμμμμ...βύζαιναν το πουπούνι του
και το άλλο προσπαθούσε να τα διώξει.Έχετε ιδέα γιατί το κάνουν αυτό, γιατί εγώ δεν το έχω ξανακούσει
?Φιλιά,
Άννα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
05-09-08
00:13
Εμένα μου λέει κάτι ότι όλα θα πάνε καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adavala
Νεοφερμένο μέλος
Ο adavala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
08-09-08
09:50
Έτσι κι έγινε, τελικά.
Τα 2 τα υιοθέτησαν καλές οικογένειες και τα άλλα 2 που έχω ακόμα έχουν πάρει τα πάνω τους και με παίζουν κροσέ, ντιρέκτ και άμπερκατ στο τάισμα σε σημείο που νομίζω θα χρειάζομαι πλαστική στο χέρι σε λίγο
.
Τέλεια!
Φιλιά,
Άννα
Τα 2 τα υιοθέτησαν καλές οικογένειες και τα άλλα 2 που έχω ακόμα έχουν πάρει τα πάνω τους και με παίζουν κροσέ, ντιρέκτ και άμπερκατ στο τάισμα σε σημείο που νομίζω θα χρειάζομαι πλαστική στο χέρι σε λίγο
.Τέλεια!
Φιλιά,
Άννα
Ελενα!15687
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ελενα!15687 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
08-09-08
10:32

ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝΝΟΥΛΑ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum