superkitten
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας είμαι η OREO και είμαι γλυκιά σαν μπισκοτάκι! Μου αρέσουν πολύ τα χάδια αλλά λατρεύω να κοιμάμαι στη γλάστρα με τα ποδαράκια ανάποδα! Ελπίζω να βρω ένα μόνιμο σπίτι και μια ζεστή οικογένεια η οποία θα μ’αγαπαει όπως εγώ! Και σας υπόσχομαι θα σας γεμίσω με πολλά γουργουρητά!
Νιάου!! Είμαι ο ΑΜΟULIS και είμαι αγαπούλης, χαδιάρης και τσαχπίνης! Μου αρέσει να με χαϊδεύουν, να παίζω με τους ανθρώπους που με φροντίζουν. Είμαι καθαρός, δεν κάνω ζημιές και δε λερώνω. Όποιος θα με υιοθετήσει δε θα το μετανιώσει. Θα έχει πάντα δίπλα του έναν σύντροφο που θα τον κάνει να ξεχναει τις σκοτούρες του.
Αυτή εδώ είναι η αδελφούλα μου η PUCCA. Είναι πανέμορφη! Μην την βλέπετε έτσι ντροπαλούλα αλλά όποιος γνωριστεί μαζί της θα διαπιστώσει ότι είναι πολύ παιχνιδιάρα και τσαχπινιάρα! Είναι βεντέτα!!! Τις αρέσει πάντοτε να περιποιείται
τον εαυτό της. Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα μοντελάκι ψώνιο που θα σας ξετρελάνει σαν την προτείνω.
Είμαι η ART και είμαι η ορειβάτης της παρέας. Μου αρέσει να με χαϊδεύουν και να παίζω με τους γατογονείς μου. Ζητώ επίμονα την αγκαλιά τους και αν δε μου τα δώσουν πηδάω μόνη μου…ΤΣΟΥΠ με ένα σάλτο στην αγκαλιά και στην καρδιά τους! Κ μετά αρχίζει το σώσε…!!! Είμαι υπάκουη και κατανοώ τους γατογονείς μου όταν αυτοί είναι απασχολημένοι με άλλα πιο σοβαρά θέματα.
Γρουγρου με φωνάζουν ΦΑΤΣΟΥΛΑ το δείχνω; Μη με βλέπετε αδυνατούλα διατηρώ τη σιλουέτα μου! Σας διαβεβαιώνω είμαι η πρώτη που διεκδικώ το φαγητό μου! Μου αρέσει πολύ να κάνω τρέλες και θέλω πάντα ο γατογονιός μου να μού δίνει ιδιαίτερη σημασία γιατί ζηλεύω. Όσοι με είδαν είπαν ότι είμαι το πιο όμορφο γατάκι για αυτό και εγώ ζήτησα να μου κρεμάσουν μια μπλε χαντρούλα για το μάτι. Δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…νιαου!
Για περισσότερες πληροφορίες στο superkitten@windowslive.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superkitten
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι ο Vlandi και είμαι ο μπλε της παρέας. Είμαι ένα σκέτο πειραχτήρι αλλά αν με πάρεις στην αγκαλιά σου κλείνω τα ματάκια μου και κοιμάμαι. Πολλοί με φωνάζουν μπλε χνουδωτή μπαλίτσα. Υπάρχει κάποια οικογένεια για εμένα;
Είμαι ο Saka ο μαυρούλης. Μαζί με τον αδερφό μου παραλίγο να υιοθετηθούμε. Όταν μεγαλώσω θα γίνω μοντέλο, όπου βλέπω φωτογραφική στήνομαι! Εμ, τέτοια φωτογένεια μην πάει χαμένη! Smile!!!
Για περισσότερς πληροφορίες: superkitten@windowslive.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xariskriti
Νεοφερμένο μέλος
superkitten
Νεοφερμένο μέλος

trelaa
Νεοφερμένο μέλος
ενδιαφερομαι για ενα απο τα ζουζουνια!!σε ποια περιοχη βρισκεστε,διοτι ειμαι λιγο μακρυα ομωσ τα γατατουλινια με εχουν ξετρελανει

ολα τα γατατουλινια ειναι υπεροχα αλλα οταν ειδα τον vlandi ξετρελαθηκα!!!μηπωσ εχει υιοθετηθει

πωσ μπορω να επικοινωνησω μαζι σασ??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εύχομαι να βρει κι αυτό κι όλα τα υπόλοιπα μια καλή τύχη!

superkitten
Νεοφερμένο μέλος
George82 σε ευχαριστώ! αυτό εύχομαι και εγώ γιατί μπορώ να τα κρατήσω για λίγο καιρό. δεν βρίσκονται στη μόνιμη κατοικία μου...και δε ξέρω τι θα γίνει αν δεν τους βρω σπιτάκια
ρίχνουν φόλες εδώ
trelaa o vlandi έχει υιοθετηθεί περιμένω τους νέους γατογονιούς να έρθουν να το πάρουν. αλλά πίστεψε με τα άλλα είναι πιο χαδιάρικα. σου έχω στείλει pm.
trelaa
Νεοφερμένο μέλος
ποιο ειναι πιο χαδιαρικο!!!!!!????????????

superkitten
Νεοφερμένο μέλος
superkitten
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool