5 γατοσκυλάκια ψάχνουν για αγκαλιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

superkitten

Νεοφερμένο μέλος

Η superkitten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Είμαστε 5 ζουζουνιάρικα γατάκια από μαμά με ρίζες Siberian. Είμαστε δυο μηνών και μάλλον θα γίνουμε ημίμακρα ή μακρύτριχα. Γεννηθήκαμε μαζί με τα ξαδερφάκια μας σε μια αυλή ενός εξοχικού. Το καθένα μας ψάχνει ένα μόνιμο σπιτάκι, μια οικογένεια που να μας αγαπά και να μας φροντίζει. Είμαστε, όπως θα διαπιστώσετε, 5 φατσούλες. Μας αρέσουν τα παιχνίδια, οι αγκαλιές και τα παιδιά με τα οποία μπορούμε να παίζουμε μέχρι τελικής πτώσης!! Έχουμε μάθει να πηγαίνουμε στην άμμο και να ακολουθούμε πάντα τον γατογονιό μας.

oreo3.jpg

Γεια σας είμαι η OREO και είμαι γλυκιά σαν μπισκοτάκι! Μου αρέσουν πολύ τα χάδια αλλά λατρεύω να κοιμάμαι στη γλάστρα με τα ποδαράκια ανάποδα! Ελπίζω να βρω ένα μόνιμο σπίτι και μια ζεστή οικογένεια η οποία θα μ’αγαπαει όπως εγώ! Και σας υπόσχομαι θα σας γεμίσω με πολλά γουργουρητά!

AMOULIS1.jpg

Νιάου!! Είμαι ο ΑΜΟULIS και είμαι αγαπούλης, χαδιάρης και τσαχπίνης! Μου αρέσει να με χαϊδεύουν, να παίζω με τους ανθρώπους που με φροντίζουν. Είμαι καθαρός, δεν κάνω ζημιές και δε λερώνω. Όποιος θα με υιοθετήσει δε θα το μετανιώσει. Θα έχει πάντα δίπλα του έναν σύντροφο που θα τον κάνει να ξεχναει τις σκοτούρες του.

pucca_060711.jpg

Αυτή εδώ είναι η αδελφούλα μου η PUCCA. Είναι πανέμορφη! Μην την βλέπετε έτσι ντροπαλούλα αλλά όποιος γνωριστεί μαζί της θα διαπιστώσει ότι είναι πολύ παιχνιδιάρα και τσαχπινιάρα! Είναι βεντέτα!!! Τις αρέσει πάντοτε να περιποιείται
τον εαυτό της. Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα μοντελάκι ψώνιο που θα σας ξετρελάνει σαν την προτείνω.

art2.jpg

Είμαι η ART και είμαι η ορειβάτης της παρέας. Μου αρέσει να με χαϊδεύουν και να παίζω με τους γατογονείς μου. Ζητώ επίμονα την αγκαλιά τους και αν δε μου τα δώσουν πηδάω μόνη μου…ΤΣΟΥΠ με ένα σάλτο στην αγκαλιά και στην καρδιά τους! Κ μετά αρχίζει το σώσε…!!! Είμαι υπάκουη και κατανοώ τους γατογονείς μου όταν αυτοί είναι απασχολημένοι με άλλα πιο σοβαρά θέματα.

fats1.jpg

Γρουγρου με φωνάζουν ΦΑΤΣΟΥΛΑ το δείχνω; Μη με βλέπετε αδυνατούλα διατηρώ τη σιλουέτα μου! Σας διαβεβαιώνω είμαι η πρώτη που διεκδικώ το φαγητό μου! Μου αρέσει πολύ να κάνω τρέλες και θέλω πάντα ο γατογονιός μου να μού δίνει ιδιαίτερη σημασία γιατί ζηλεύω. Όσοι με είδαν είπαν ότι είμαι το πιο όμορφο γατάκι για αυτό και εγώ ζήτησα να μου κρεμάσουν μια μπλε χαντρούλα για το μάτι. Δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…νιαου!

Για περισσότερες πληροφορίες στο superkitten@windowslive.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vladi2_060711jpg.jpg

Είμαι ο Vlandi και είμαι ο μπλε της παρέας. Είμαι ένα σκέτο πειραχτήρι αλλά αν με πάρεις στην αγκαλιά σου κλείνω τα ματάκια μου και κοιμάμαι. Πολλοί με φωνάζουν μπλε χνουδωτή μπαλίτσα. Υπάρχει κάποια οικογένεια για εμένα;

saka_060711jpg.jpg

Είμαι ο Saka ο μαυρούλης. Μαζί με τον αδερφό μου παραλίγο να υιοθετηθούμε. Όταν μεγαλώσω θα γίνω μοντέλο, όπου βλέπω φωτογραφική στήνομαι! Εμ, τέτοια φωτογένεια μην πάει χαμένη! Smile!!!

Για περισσότερς πληροφορίες: superkitten@windowslive.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε πια περιοχή είστε ?

xariskriti σας εχω στειλει προσωπικο μηνυμα. Ελπιζω να το εχετε λαβει. Αν οχι πεστε το μου να σας γραψω εδω.

τα ερωτευτικα! η σιβηριας ειναι απο τις αγαπημενες μου ρατσες. θελω να υιοθετησω καποιο απο αυτα αλλα εχω ηδη 3 γατες και ενα σκυλο :(

γειασ σασ τα γατακια ειναι ολα κουκλια!!!!:clapup:ενδιαφερομαι για ενα απο τα ζουζουνια!!σε ποια περιοχη βρισκεστε,διοτι ειμαι λιγο μακρυα ομωσ τα γατατουλινια με εχουν ξετρελανει:P:)

ολα τα γατατουλινια ειναι υπεροχα αλλα οταν ειδα τον vlandi ξετρελαθηκα!!!μηπωσ εχει υιοθετηθει:(:( πωσ μπορω να επικοινωνησω μαζι σασ??????

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ο Vlandi είναι όντως υπέροχο γατί!
Εύχομαι να βρει κι αυτό κι όλα τα υπόλοιπα μια καλή τύχη! ;)

τα τσαχπινογαργαλιάρικα σας ευχαριστούν για τα γλυκά σας λόγια.θα ανεβάσω σε λίγες μέρες και άλλες φωτογραφίες διότι έχουν μεγαλώσει πιο πολύ και έχουν γίνει χνουδωτές μπαλίτσες.

George82
σε ευχαριστώ! αυτό εύχομαι και εγώ γιατί μπορώ να τα κρατήσω για λίγο καιρό. δεν βρίσκονται στη μόνιμη κατοικία μου...και δε ξέρω τι θα γίνει αν δεν τους βρω σπιτάκια :( ρίχνουν φόλες εδώ :'(

trelaa o vlandi έχει υιοθετηθεί περιμένω τους νέους γατογονιούς να έρθουν να το πάρουν. αλλά πίστεψε με τα άλλα είναι πιο χαδιάρικα. σου έχω στείλει pm.

ευχαριστω πολυ !!ναι εγω μενω ρεθυμνο!!!ευχομαι να εχει μια ζωη οπως τη θελει ο vladi

ποιο ειναι πιο χαδιαρικο!!!!!!????????????:hmm::D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
όλα χαδιάρικα είναι απλά ο vlandi είναι πιο ανεξάρτητος! όμως η art, φατσούλα, οreo και o saka (που μάλλον είναι η naomi) κρατούν τη σκυτάλη! το μόνο που ζητούν είναι χάδια.

Υιοθετηθηκαν!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back