5 ημερών μωρουλίνια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

みことftw

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
Ειμαστε 5 μωρουλινια και γεννηθηκαμε μολις! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: Ειμαστε ακομα με την μανουλα μας, που μας προσεχει και μας δινει με το γαλατακι της ολα τα απαραιτητα αντισωματα για να εχουμε μια υγειη ζωη. Δεν θελουμε ομως αυτη η ζωη να ειναι στους επικινδυνους δρομους! Ποιος θελει να μας παρει μαζι με την μαμα μας και να μας βρει σπιτακια? Ή μηπως καποιος, που θα μπορουσε να περιμενει 20 μερουλες και να μας υιοθετησει? Ενα, δυο... ή και ολα μαζι!
DSC03872.jpg

Απο οτι καταλαβατε, τα γατουλια ψαχνουν ειτε ολα μαζι σπιτι φιλοξενιας, ειτε καποιον να τα υιοθετησει, αλλα θα πρεπει να περιμενει μερικες μερες, να μεγαλωσουν λιγο. Και η μανουλα τους ειναι πολυ ομορφη, ασπρομαυρη και αυτη, με κατι ματια σε ενα χρωμα που δεν εχω ξαναδει. Πρασινο-γαλαζο-γκρι. Και ειναι πολυ ημερη και γλυκια, δεν πρεπει να ειναι πανω απο 5-6 μηνων. Επισης διαθεσιμη για υιοθεσια και θα δωθει στειρωμενη.
Επικοινωνια στα cafrofroufrou@hotmail.com και στο 6981361544 :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: 5 ημερων μωρουλινια!

Τα γλυκά τα ψυχουλάκια, τι όμορφα που κοιμούνται όλα μαζί!!!
Μακάρι να βρεθούν άνθρωποι να υιοθετήσουν αυτά τα πανέμορφα συλβεστράκια.... καλή τύχη!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: 5 ημερων μωρουλινια!

Αφροδίτη μου βάλε και στοιχεία επικοινωνίας και μακάρι να βρεθεί κάτι!!!

Τι όμορφα ψιψινούλια που είναι!!!:D:D:P:PΚαλή τύχη να έχουν τα μωράκια!!!:D:D:D:P:P:P

Eνα μικρο βιντεακι, λιγο σκοτεινο και ακουγεται και μια περιεργη με βουλωμενη μυτη :whistle::whistle: Αλλα φαινονται λιγο λιγο τα μωρουλινια και η ομορφη μανουλα τους.

Τι όμορφες μπουκίτσες ειναι αυτες; Δεν ξερω πως ειναι ο πατέρας τους αλλα η μανα τους εχει πολυ γερα γονίδια και τα εκανε όλα σαν αυτη!
Πόσο καιρό πρεπει να μεινουν με την μανα τους κανονικα;;

Τι όμορφες μπουκίτσες ειναι αυτες; Δεν ξερω πως ειναι ο πατέρας τους αλλα η μανα τους εχει πολυ γερα γονίδια και τα εκανε όλα σαν αυτη!
Πόσο καιρό πρεπει να μεινουν με την μανα τους κανονικα;;

Kανονικα πρεπει να μεινουν με την μαμα τους για τουλαχιστον δυο μηνες, να κοινωνικοποιηθουν και να παρουν ολα τα αντισωματα που χρειαζονται μεσω του θηλασμου. ΑΛΛΑ, δεν εχουμε δυο μηνες, οταν αρχισουν να περπατανε θα εχουν προσβαση και στον δρομο και ειναι λιγες οι πιθανοτητες επιβιωσης.

Ειδες ομως? :P Καρμπον! Πολυ πιθανο να ειναι και ο μπαμπας τους γατοπιγκουινος.

Mόλις γύρισα από τα μικρά!
Είναι μια χαρά όλα και η μανούλα τους είναι πολύ καλή:inlove:.
Της έβαλα λίγο φαγάκι και έπεσε με τα μούτρα, αφού όμως μπήκα μέσα για να δω τα μωρά διαπίστωσα ότι είχε κροκέτες το πιατάκι της(που βέβαια δεν συγκρίνονται με την royal kitten που της έβαλα:P) της γέμισα το πιατάκι, τσέκαρα τα μωράκια να δω πως είναι και έφυγα. Αφροδίτη όλα καλά πάνε;).
Πάρτε και 3 φωτό που έβαλα:
Η μανούλα η καλή:
100_0544.jpg

Και τα μπεμπάκια:baby::baby::baby::baby::baby:
100_0545.jpg

100_0546.jpg

E, τι να φτουρησουν τα φρισκις μπροστα στην ρουαγιαλ κιττεν :redface: Αλλα σκεφτηκα απο τα ψαροκοκκαλα που την ταιζε ο παππους που εχει το σπιτι (και κατι κροκετες περιεργες που δεν τις εχω ξαναδει) καλυτερα τα φρισκις. Τα μωρα μου, ανοιξανε και τα ματακια τουουους! Μπα να τα ψαχουλεψες να δεις τι αγορακια και τι κοριτσακια εχουμε? Ειδες την μαμα τους, τι καταπληκτικη γατα που ειναι? :inlove:

Τι ζουζουνάκια είναι αυτά!!!:baby::baby::inlove::inlove:
Και η μάμα κούκλα!!!:P:P:D:D

Τι φοβερά μωρούλια είναι αυτά ? Είναι προστατευμένα εκεί που είναι ?

Προσωρινα, ναι. Οσο μεγαλωνουν και θα μπορουν να ξεπορτιζουν, νομιζω θα προκυψει θεμα :(

ΟΜG! :stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::inlove:
Πολυ ομορφα....και πολυ περιποιημενα......

H μαμα τους ειναι μια καταπληκτικη γατουλα, που οσες φορες εχω παει ειναι παντα εκει, τα προσεχει πολυ! Eιναι μια καταπληκτικη μανουλα, ενα υπεροχο πλασμα που δειχνει υπερβολικη εμπιστοσυνη ομως. Ας μην ξεχναμε οτι ψαχνουν σπιτι! Προωθηστε οπως μπορειτε για τα ομορφα γατοπιγκουινακια!!

Ξεχασα να υπολογισω το ενδεχομενο να βλαψουν τα μικρα οι αρσενικοι γατοι της γειτονιας που θελουν να ξαναζευγαρωσουν με την γατουλα. :worry:

Μήπως βρε Αφροδίτη όταν γυρίσεις να τα πάρεις να τα βάλεις στο πίσω μέρος του σπιτιού σου;:/:
Δεν τα ακούμπησα καθόλου, φοβήθηκα μη τυχόν και δεν τα γνωρίζει μετά;)

Εγω χαιδεψα την μανουλα αρκετη ωρα και μετα επιασα τα μικρα, βλακεια εκανα? Δεν μπορω Κωνσταντινα. Θελω, αλλα δεν μπορω. Μην λεμε καθε φορα τα ιδια, γιατι νιωθω ασχημα και στεναχωριεμαι. Δεν μενω μονη μου, μενω με τα αδερφια μου που σε πολλες περιπτωσεις μου εχουν κανει σαφες οτι ο Μικοτο (που ηταν κοινη αποφαση να "με αφησουν" να τον παρω) ειναι τεραστιος συμβιβασμος, εχω ηδη πολλους καυγαδες στο σπιτι, δεν θελω να εντεινω μια ηδη ασχημη κατασταση με την οικογενεια μου. Δεν εργαζομαι, το νοικι το πληρωνει ο αδερφος μου, και οι γονεις μου -που με χρηματοδοτουν- δεν συμμεριζονται την ανησυχια μου για τα αδεσποτα. Μακαρι να βρεθει καποιος να τα παρει, το λεω με ολη μου την καρδια.

'Εχεις δίκιο μωρέ και συγγνώμη που ρώτησα, είχα ξεχάσει τη κατάσταση:/:.
Θα πάω πάλι να αφήσω φαί και να τα φωτογραφίσω πάλι και ας ευχηθούμε ότι θα βρεθεί κάποιος έστω για φιλοξενία.

Δεν πειραζει μωρε Κωνσταντινα, δεν μου φταις εσυ σε τιποτα :/: Την ιδια ανησυχια μοιραζομαστε, μακαρι να μπορουσα να συνεισφερω και εγω οπως εσυ. Αν ξαναπας, δες αν μπορεις να τσεκαρεις και το φυλο τους. Και αν καταφερεις να βγαλεις μια φωτο της μαμας τους, να φαινονται τα ματια της :inlove: Υπολογιζα οτι δεν θα αργησω να γυρισω, αλλα πρεπει να βγαλω τον φρονιμιτη μου και δεν μπορουσε ο οδοντιατρος πριν την Τεταρτη :worry: Μου'χουν λειψει τα πιγκουινακια :inlove:

Τι κουκλάκια αγελαδάκια είναι αυτά;:P Έχει ενδιαφερθεί κανένας για να τα υοθετήσει;

Eνδιαφερθηκε μια κοπελα, της ειπα να επικοινωνησει με την Κωνσταντινα γιατι εγω θα αργησω να γυρισω. :) Δεν ξερω αν επικοινωνησε ομως :hmm: Θα δουμε, ελπιζω να ειναι καλοτυχα και να βρεθουν και αυτα και η μανουλα τους, συντομα στα δικα τους σπιτακια.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back