5 ημερών μωρουλίνια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
To τερας!!:devil:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Τόνι μου??????:redface::redface::redface::D:D Μακάρι να είναι καλή κοπέλα και να πάει ο Τόνι στο καλύτερο σπίτι!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπάω τέρας:clapup::clapup::clapup:

O Τονυ ειναι ο ιδιος με την Τονια, πετλουδιτσα στο κεφαλι και μαυρη ουριτσα, ο διαολακος :Ρ Τελεια που υπαρχει ενδιαφερον! Αμα ερθει απο το σπιτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην φυγει με γατι :clapup: (ελπιζω να μην βουτηξει ενα απο τα δικα σου βεβαια:hmm: )

Τα δικα μου τα εχω εκπαιδευσει (εκτος απο το Χαρη που ειναι ανεπιδεκτος μαθησεως:P) να μην πλησιαζουν τους ξενους!!;)
Τοσα μωρα εχει τα δικα μου θα βαλουν στο ματι;;:mad:

Φρεσκιες φωτο απο τα μωρα μας!!:clapup::clapup:
Η μαμα μας!! με την τομουλα της..:redface:
100_3231.jpg

Ο Τονι το γατονι το ζωηρο..:whistle:
100_3242.jpg

100_3243-1.jpg

Το ψωνιο ο Τιμυ:P
100_3222.jpg

100_3210.jpg

100_3218.jpg

Ο Τελης ο τελειος!!;)
100_3208.jpg

100_3213.jpg

Η Τονια η σοβαρη:worry:
100_3228.jpg

Και η Τινα η κουκλιτσα..:)
100_3259.jpg

Κουκλάκια ζωγραφιστά τα μωρά μας!!!:P:P:D:D:D Τυχεροί οι γονείς που θα τα πάρουν!!:P:P:P

Αλίκηηηηη η Τίνα ο θηλυκός πορδίτσος. Λες και φοράνε μικρόφωνο είναι αυτά τα γατάκια

Καλέ αυτά μεγάλωσαν κι άλλο τα άτιμα:D.

Φρεσκιες φωτο απο τα μωρα μας!!:clapup::clapup:
Η μαμα μας!! με την τομουλα της..:redface:
100_3231.jpg

Ο Τονι το γατονι το ζωηρο..:whistle:
100_3242.jpg

100_3243-1.jpg
:/:
Το ψωνιο ο Τιμυ:P
100_3222.jpg

100_3210.jpg

100_3218.jpg

Ο Τελης ο τελειος!!;)
100_3208.jpg

100_3213.jpg

Η Τονια η σοβαρη:worry:
100_3228.jpg

Και η Τινα η κουκλιτσα..:)
100_3259.jpg

αχ θα τρελλαθω!!!:eek::eek: ειναι ολα κουκλια!!!!:clapup::clapup::clapup: ειδικα ο τελης και ο τονυ!!!!:redface::redface::redface:

Καλημέρα!
Ήρθαν προχτές τελικά οι ενδιαφερόμενοι; Είχαμε μήπως καμιά υιοθεσία;:hmm:

Καλημέρα!
Ήρθαν προχτές τελικά οι ενδιαφερόμενοι; Είχαμε μήπως καμιά υιοθεσία;:hmm:
Καλημερα! Δυστυχως καμμια εξελιξη..:(
Ηρθε ενα παλικαρι να παρει ενα για την κοπελα του.. Διαλεξε τον Τελη αλλα μας τον εφερε χθες πισω γιατι δεν της αρεσε το χρωμα..:mad: Δεν πηγαινε φαινεται με το σαλονι..:/:
Οι αλλοι ενδιαφερομενοι δεν ξαναπηραν.. Α και με πηρε και μια χθες που ηθελε αρσενικο για αναπαραγωγη με τη γατα της..:mad:
της το εκλεισα μεσα σε 30''..:mad::mad:

Α καλά:mad:.
Σε άλλα sites τα έχει βάλει εκτός από το aggeliopolis;
Για να τα βάλω αν είναι;)

Που αλλου; οχι μονο στο αγγελιοπολις και στη χρυση ευκαιρια..:)

Οκ, θα τα βάλω και σε άλλα (slando, adespoto, zclick κ.α.);)

οκ εγω το εχω κανει παντου προωθηση στο fb.. σε ολες τις φιλοζωικες και εκει που χαριζουν αδεσποτα γατακια..

Σημερα ηρθε μια καταπληκτικη μαμα και πηρε παλι τον Τελη!!!:clapup::clapup:
Ειμαι πολυ χαρουμενη και μακαρι ολα τα μωρα να δωθουν σε τετοιους ανθρωπους!!:D
Του ειχε παρει ηδη τροφη royal babycat, αμμο, λεκανιτσα και παιχνιδια!! :)Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουσε να διαλεξει αναμεσα τους αλλα εκεινος την κερδισε στο τελος!!;)

Τυχερός ο τέλης που βρήκε τέτοια γατομαμά!!!:):):D:D
Εύχομαι και τα υπόλοιπα να έχουν την τύχη του!!!:P:P:P

Καλημερα! Δυστυχως καμμια εξελιξη..:(
Ηρθε ενα παλικαρι να παρει ενα για την κοπελα του.. Διαλεξε τον Τελη αλλα μας τον εφερε χθες πισω γιατι δεν της αρεσε το χρωμα..:mad: Δεν πηγαινε φαινεται με το σαλονι..:/:
Οι αλλοι ενδιαφερομενοι δεν ξαναπηραν.. Α και με πηρε και μια χθες που ηθελε αρσενικο για αναπαραγωγη με τη γατα της..:mad:
της το εκλεισα μεσα σε 30''..:mad::mad:

αντωνια αν εμενε παγκρατι με πηρε και εμενα:D:Dκαι μαλιστα μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αν γενναει η γατα γιατι εχει μεγαλο σπιτι..ημαρτον

Δεν την ρωτησα ουτε που μενει.. Με το που μου ειπε αυτο μου γυρισε το ματι..Τη ρωτησα τι τα κανει τα μωρα και μου ειπε τα δινει σε φιλους της λεω το θεωρεις τοσο ευκολο; και μου λεει βεβαια.. ε μετα απο αυτο της το εκλεισα..:mad:Και εσενα αρσενικο ηθελε ε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back