Σουριγάτα
Νεοφερμένο μέλος
Η Σουριγάτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
03-11-11
03:58
ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Βρέθηκαν 5 γατάκια σε κάδο σκουπιδιών εχθές 2/11/11...υπάρχει γατομαμά που θα μπορούσε να τα αναλάβει μέχρι να
ξεπεταχτούν ? ή κάποιος εθελοντής να βοηθήσει στο τάισμα..να αναλάβει 1-2 από τα γατάκια γιατί είναι πολύ δύσκολο το τάισμα με μπιμπερό κάθε 3 ώρες για τόσα γατάκια...περιοχή Πειραιάς...(Τηλ Κτηνιάτρου 210 4624392 Τσαμαδού Λίτσα) ή στο mail μου haravra@yahoo.com ή εδώ βέβαια στο mycat...
ξεπεταχτούν ? ή κάποιος εθελοντής να βοηθήσει στο τάισμα..να αναλάβει 1-2 από τα γατάκια γιατί είναι πολύ δύσκολο το τάισμα με μπιμπερό κάθε 3 ώρες για τόσα γατάκια...περιοχή Πειραιάς...(Τηλ Κτηνιάτρου 210 4624392 Τσαμαδού Λίτσα) ή στο mail μου haravra@yahoo.com ή εδώ βέβαια στο mycat...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σουριγάτα
Νεοφερμένο μέλος
Η Σουριγάτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
05-11-11
08:19
ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Βρέθηκαν 5 γατάκια σε κάδο σκουπιδιών εχθές 2/11/11...υπάρχει γατομαμά που θα μπορούσε να τα αναλάβει μέχρι να
καλημέρα σας...για όποιον ενδιαφέρεται σας ενημερώνω ότι τελικά η κοπέλα που τα βρήκε, τα καταφέρνει μια χαρά με τα γατάκια και προς το παρόν δεν θα χρειαστεί βοήθεια...ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά..!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος
Η Ηρώ*Betoven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
05-11-11
11:56
Μα καλά, ποιός θα ήταν τόσο ανέσθητος για να πατάξει 5 μωρά γατάκια στα σκουπίδια!;
:
:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
05-11-11
12:00
δυστυχως υπαρχουν πολλοι,εγω πχ.οσα γατια ειχα στη ζωη μου,απ τα σκουπιδια τα ειχα μαζεψει,αλλα εζησαν χρονια,αλλα δεν ηταν τοσο τυχερα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum