5 ψιψίνια ψάχνουν σπίτι !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Xristinaa1

Νεοφερμένο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Έχω 5 πανέμορφα γατάκια για τα οποία ψάχνω οικογένεια (χαρίζονται)!Tα 2 είναι θηλυκά και υπόλοιπα αρσενικά..!!! Έχουν μάθει και πηγαίνουν μόνα στην άμμο τους! Είναι περίπου 2 μηνών (Ημ/νια Γεν. 05/07/2012). Είναι και τα 5 παιχνιδιάρικα και χαδιάρικα!

Θέλω να δοθούν σε πραγματικά φιλόζωους γονείς ! Δυστυχώς μου είναι αδύνατο να τα κρατήσω όλα :/:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο στο e-mail: shincux@gmail.com
Σας ευχαριστώ, Χριστίνα (περιοχή Χανιά)

Φ.Σ.ΧΑΝΊΩΝ
(Αρ.εγκρ.πρωτ. 105/2007)

(Στις φωτο τα 2 πρώτα είναι τα θηλυκά και στις υπολοιπες φωτο τα αρσενικά)

88213112.jpg

Shot at 2012-09-01
68733750.jpg

Shot at 2012-09-01
1000424o.jpg

Shot at 2012-09-01
14069168.jpg

Shot at 2012-09-01
23329146.jpg

Shot at 2012-09-01

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τα μικρά!
Για κάποιο λόγο οι φωτογραφίες δεν εμδανίζονται, εάν θες κοίταξε τις οδηγίες σε αυτό το θέμα, μήπως θες να παραθέσεις κάποιες φωτογραφίες τους. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο !Πραγματικά η βοήθεια σου ήταν πολυτιμη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Πολύ όμορφα μικράκια, που θα αποζημιώσουν όποιους τα υιοθετήσουν με αγάπη και παιγνίδι. Την καλύτερη τύχη να έχουν :)

είναι πολύ όμορφα :D

Προσθέτω και νέες φωτό των ζουζουνιών !!!!!!!!!!:D:P

Τι όμορφα μούτρα είναι αυτά; :D

είδες τα ζουζούνια μου τα πιο όμορφα απ'όλα είναι !!!!!!!! (χε χε χαζογιαγιά είμαι:inlove:)

Φυσικά και είδα! :)
Ποιο να πρωτοδιαλέξει κάποιος; :D

Είμαστε -1 πλέον ένας από τους πριγκηπές μου πήγε στο στο δικό του κάστρο !!!!!!! Και είμαι σίγουρη πως θα περάσει υπέροχα ..αν και θα μου λείψει πάααραααα πολύ :( :( :( :( !!!!!!!!
1000509n.jpg

Ευχομαι να εχει μια ευτυχισμενη και μακρυαααααα ζωουλα με την νεα του οικογενεια. Και συντομα να βρεθουν σπιτια και για τα υπολοιπα. :thumbup:

Καλή ζωή να έχει στο νέο του πλέον σπίτι! :)

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία με όλα τα ζουζούνια μαζί, ειλικρινά σκέφτηκα: "Θεέ μου, σ' ευχαριστώ που έπλασες τη γάτα και που με άφησες να ζήσω για να την γνωρίσω", όσο αστείο κι αν ακούγεται. Κανένα άλλο ζώο στον πλανήτη δεν μου ξυπνά τόσα έντονα συναισθήματα ταυτόχρονα. Χαίρομαι που υιοθετήθηκε ήδη το ένα, εύχομαι σύντομα και τα υπόλοιπα κουκλιά.

Αχ..Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!!!:)

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία με όλα τα ζουζούνια μαζί, ειλικρινά σκέφτηκα: "Θεέ μου, σ' ευχαριστώ που έπλασες τη γάτα και που με άφησες να ζήσω για να την γνωρίσω", όσο αστείο κι αν ακούγεται. Κανένα άλλο ζώο στον πλανήτη δεν μου ξυπνά τόσα έντονα συναισθήματα ταυτόχρονα. Χαίρομαι που υιοθετήθηκε ήδη το ένα, εύχομαι σύντομα και τα υπόλοιπα κουκλιά.

Πόσο δίκιο έχεις !!!!!!!!!!:D

Και η ασπρομαυρούλα προβλέπω ότι θα υιοθετηθεί σύντομα, είναι τρομερή φάτσα & φαίνεται πως έχει έντονη προσωπικότητα!
Όλο πόζα στις φωτογραφίες! Καλή τύχη σε όλα τα μπουμπούκια!!

Και η ασπρομαυρούλα προβλέπω ότι θα υιοθετηθεί σύντομα, είναι τρομερή φάτσα & φαίνεται πως έχει έντονη προσωπικότητα!
Όλο πόζα στις φωτογραφίες! Καλή τύχη σε όλα τα μπουμπούκια!!

χαχα ..η συγκεκριμένη κινεί τα νήματα εδώ μέσα :P ...!!!!!!! Να φανταστείς την έχω ονομάσει «Αναρχούλα» της ταιριάζει γάντι .. και δείχνει να της αρέσει :P :P :P

Τυχερός όποιος τα υιοθετήσει. Το ένα πιο όμορφο από το άλλο. :D

Καλέ κανείς από Κρήτη να ανταποκριθεί (..για άλλες περιοχές δε λέω γτ είναι και η μεταφορά .....) ..τα ψιψίνια μεγαλώνουν ! Πλέον είναι επείγον να βρεθεί οικογένεια για τα ψιψίνια - δε θα χωράμε σε λίγο μέσα στο σπίτι :/:..Άντε άντε μην αργείτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Είχα καιρό να σας πω νέα αλλά ήμουν αρρωστούλα,σε λίγο νέα ομαδική φωτο που ξέρω ότι άρεσε;)

Ξέρω κάποιον απο Μυτιλήνη που ενδιαφέρεται για τα γατάκια. Υπάρχει περίπτωση???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back