5 ψιψίνια ψάχνουν σπίτι !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
χμμμ ... τι να σου πω ..Δεν το θεωρώ σωστό να ταξιδέψει μόνο του το γατάκι :worry: αλλά δυστυχώς ούτε εγώ έχω την οικονομική δυνατότητα τα πάω στη Μυτιλήνη ....:/: εάν ο ίδιος ενδιαφέρετε πραγματικά και μπορέσουμε να λύσουμε σωστά το πρόβλημα της απόστασης εννοείται!

Σε ευχαριστώ πάντως πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω εναν συγγενή που μένει στο Ηράκλειο και θα έρθει Μυτιλήνη τον Οκτόμβριο μπορεί να τα φέρει αυτός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν δείτε και θαυμάστε τα πριγκιπόπουλα μου:inlove:!!!!!! Γατο-γλυκο-αγκαλιέεεεεεεςςςςςς!!!!!:group:

Όπως καταλαβαίνετε είναι τόσο ζωηρά :jumpy:που δεν έχω καταφέρει να τα βγάλω φωτο όλα μαζί όταν είναι ξύπνια και γι αυτό τα "εκμεταλλεύομαι" χεχε ...:P

1000538w.jpg

1000543r.jpg

1000539ji.jpg

Εεεε .. τότε πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο !Εγώ είμαι Χανιά! Καλέ πόσα θέλει (ρωτάω γτ αναφέρεσαι σε πληθυντικό ) μίλα μου pm αν θες!

Συμπατριώτισσα Χριστίνα (:D), οι φωτογραφίες είναι απίστευτες! :D
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τα 4! :)

Αααα...δεν τα είχε πει αυτά συμπατριώτη:D! Χαίρομαι που σ άρεσαν Ευτυχώς χάρη στον bulukitsa οι 2 πρίγκιπες βρήκανε σπιτάκι! Όταν όλα ολοκληρωθούν θα σας ενημερώσω!:clapup:

Πολύ ευχάριστα νέα αυτά! :clapup:
Μακάρι να έχουν την ίδια καλή τύχη και τα άλλα! :D

Καλε, αυτα δεν τα ειχα δει!!! Ενα μπουκετο γλυκα μωρουδακια. Αντε, να βρουν συντομα και τα αλλα δυο.

Καταρχήν η φωτογραφία με τα κοιμισμένα γατιά είναι τόσο όμορφη, λες και την τράβηξε φωτογράφος ζώων!! Χαίρομαι που υιοθετήθηκαν τα δύο, εύχομαι σύντομα και τα άλλα δύο!!

Χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτο:upside:! Όσον αφορά τα αγοράκια μου τελικά δεν είναι και τόσο σίγουρο ..Λόγω του ότι υπάρχει στη μέση η απόσταση δεν είναι σίγουρο ..οπότε αναμένουμε ακόμα..

Επειδή τα μικράκια μεγαλώνουν και δυστυχώς λόγω χώρου δεν υπάρχει δυνατότητα να τα κρατήσω όλα ,2 άνθρωποι και 5 γάτες σε 45τμ δεν μπορούν να συμβιώσουν :/:... Ζητώ πραγματικά την βοήθεια σας όπως μπορεί ο καθένας ..τουλάχιστον να υιοθετηθούν τα αγοράκια ...Το λέω αυτό διότι θα κρατήσω και τη μανούλα τους και επειδή καταλαβαίνω πως είναι δύσκολη εποχή για όλους μας το βλέπω χλωμό να βρούνε όλα σπιτάκι γι αυτό και δίνω προτεραιότητα στα αρσενικά..

Καλησπέρα σε όλους !!! Υιοθετήθηκε και η χοντρούλα μου :) !!! Η πριγκιπέσα μας από σήμερα θα βρίσκεται στο δικό της σπιτάκι!Θα μου λείψει πολύ :( !!!!!!!!!!
37111210.jpg

Σε καταλαβαίνω, σου λείπει ήδη! Αλλά αυτό είναι ένα ακόμα μικρό θαύμα, ένα ακόμα γατάκι βρήκε σήμερα την αγάπη :)
Μια όμορφη ζωή να έχει!!

Πολύ θετική έκβαση αυτή! :clapup:
Πόσα ψάχνουν ακόμη σπίτι τώρα; :)

Για όλους τους υποψήφιους γατογονείς τα αγγελούδια που περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα τους οικογένεια είναι η Αναρχούλα ,ο Μάγκας και ο Μαυρούλης !!! :) Έχουν υπέροχο χαρακτήρα και τα 3 ζουζούνια ..μην αργείτε σας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ! ;)

99404108.jpg

54213715.jpg

51327036.jpg

97669278.jpg

40318374.jpg

19571484.jpg

Καλησπέρα Γιωργο ! 3 ψιψινάκια έχουν μείνει πλέον και ήδη νιώθω άδειο το σπίτι ...:P ! Έχω βάλει τις φωτό τους στο παραπάνω post! :)

Ενδιαφέρετε κάποιος από Αθήνα για το Μαυρούλη αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει με ασφάλεια η μεταφορά του ...εγώ δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω ως την Αθήνα ....Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ??

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back