ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μην ανησυχείς εκτός και αν έχει αίμα...Και εμένα γέννησε στις 69 μέρες αλλά την παρακολουθούσε γιατρός απο την 65 μέρα και μετά..Πήγαινε και εσύ, γιατι στην άλλη τη γατούλα μου τη Shakira αναγκαστήκαμε να κάνουμε καισαρική γιατι δεν μπορούσε να γεννήσει!!!Για σε ολους !Ειμαι καινουρια στην παρεα σας.Εχω ενα περσικο αστερι,ειναι 68 μερες εκγιος και δεν εχει γενισει ! Μηπως εχετε σιναντισι τετια περιπτοση; Ρ.S.ειμαι ξενη γιαυτο sorry για τα λαθοι που κανω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι αν είναι καλά η γατούλα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Απλά αφού πέρασε τις 65 καλό θα ήταν να τη δει ένας γιατρός,τα περσικά έχουν και μεγάλο κεφάλι και ίσως παίζει ρόλο.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Δεύτερον, αν είσαι σίγουρη, να την πας κατευθείαν σε κτηνίατρο, γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Ειδικά αν είναι πρώτη της γέννα.
Πάντως, αν τρώει κανονικά και δεν έχει αιμοραγία, μην πανικοβάλλεσαι...απλά να την πας σε γιατρό.
ira 81
Νεοφερμένο μέλος
ira 81
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαστε σιγουροι για της μερες,γιατι δεν την αφιναμε συνεχια με τον γατο,τους ειχαμε χορια.Είσαι απόλυτα σίγουρη για την ημερομηνία? Μήπως έπεσες έξω μερικές μέρες? Αν ήταν συνέχεια μαζί με τον αρσενικό δε σημαίνει ότι έμεινε έγκυος από την πρώτη μέρα.
Δεύτερον, αν είσαι σίγουρη, να την πας κατευθείαν σε κτηνίατρο, γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Ειδικά αν είναι πρώτη της γέννα.
Πάντως, αν τρώει κανονικά και δεν έχει αιμοραγία, μην πανικοβάλλεσαι...απλά να την πας σε γιατρό.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Άντε με έναν πόνο!

ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Αχ μακαρι ! Μας ανχοσε που δεν παει αλλο, να σκεφτεις οτι πηγαμε στην εκκλισια και αναψαμε κερακι!Νομίζω ότι σήμερα θα έχετε γεννητούρια!Μην ανησυχείς που είναι ήσυχη,η δική μας ούτε που ακούστηκε η γλυκιά μου...Μόνο αν τη βλέπεις πεσμένη να ανησυχήσεις!
Άντε με έναν πόνο!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Πες μας νέα!
ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Κατι σαν μιξα με αιμα .Τι υγρό βγάζει;
ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι 2,5 χρονον,ραβδοτο[τιγρε]. Ο ''γαμπος'' εινια περσιας λευκος.Θα βαλω την φοτογραφια της αργοτερα!Αληθεια , τι ηλικία είναι η γατούλα? Και τι χρώμα? Και τη ζευγάρωσες με περσικό? Και τι χρώμα είναι ο γάτος (εχω μια αδυναμία στο είδος και θέλω να δω αν θα μπορέσω να μαντέψω σωστά τα χρώματα των μωρών)

ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Σε κανένα μισάωρο ρίξτε μια ματιά,μπορεί να έχει αρχίσει η διαδικασία.Μέχρι τότε μην την ενοχλείτε πολύ,και μην πηγαινοέρχεστε στο χώρο της όλη την ώρα.Καλύτερα να είναι κοντά της κάποιος που τον νιώθει δικό της.Και αν αρχίσει η γέννα,σε καμιά περίπτωση μην αγγίζετε τα γατάκια.
Πες μας νέα!
Τιποτα ακομα!Θα με σκασει η γατα μου!Ειναι ηδη απο το προι ετσει και δεν εχουμε αλαγες!Ποσο ακομα;!
Raisa
Περιβόητο μέλος

ira 81
Νεοφερμένο μέλος
Μηλισα με τον ιατρο μας τωρα και λει αν δεν θα γενεισει σημερα τοτε μαλουν θα κανουμε κ αισαρικη!:cry:Πως μπωρουμε να το αποφυγουμε?Γιατι εγω την βλεπω καλα χορις να εχει κατι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrislaki
Νεοφερμένο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ειναι 2,5 χρονον,ραβδοτο[τιγρε]. Ο ''γαμπος'' εινια περσιας λευκος.Θα βαλω την φοτογραφια της αργοτερα!![]()
Aμα είναι λευκός, ο Θεός κι η ψυχή τους τι μικρά θα βγάλουν. Ισως υπάρχουν μερικά λευκά. ίσως και κανένα λευκό, ίσως και όλα λευκα (σπάνιο αυτό). Λογικά κάποια θα είναι τιγρέ. Το θέμα με τα λευκά είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι χρωμα είναι στην πραγματικότητα (το λευκό είναι απουσία χρώματος) εκτός αν υπάρχει πεντιγκρι.
Την καισαρική μην τη φοβάσαι...από το να κινδυνέψει η ζωή της γάτας, χίλιες φορές καισαρική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool