68 μέρες και ακόμα περιμένουμε!!!! SOS!

• Thread starter Thread starter ira 81
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ira 81

Νεοφερμένο μέλος

Ο ira 81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Για σε ολους !Ειμαι καινουρια στην παρεα σας.Εχω ενα περσικο αστερι,ειναι 68 μερες εκγιος και δεν εχει γενισει ! Μηπως εχετε σιναντισι τετια περιπτοση; Ρ.S.ειμαι ξενη γιαυτο sorry για τα λαθοι που κανω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σε ολους !Ειμαι καινουρια στην παρεα σας.Εχω ενα περσικο αστερι,ειναι 68 μερες εκγιος και δεν εχει γενισει ! Μηπως εχετε σιναντισι τετια περιπτοση; Ρ.S.ειμαι ξενη γιαυτο sorry για τα λαθοι που κανω!
Ναι μην ανησυχείς εκτός και αν έχει αίμα...Και εμένα γέννησε στις 69 μέρες αλλά την παρακολουθούσε γιατρός απο την 65 μέρα και μετά..Πήγαινε και εσύ, γιατι στην άλλη τη γατούλα μου τη Shakira αναγκαστήκαμε να κάνουμε καισαρική γιατι δεν μπορούσε να γεννήσει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να την πας οπωσδηποτε σε κτηνιατρο που ξερει να κανει υπερηχο για να δει αν τα γατακια ειναι ζωντανα.αν ειναι ζωντανα τοτε μαλλον θα γινει καισαρικη!

Καλωσήρθες!
Ναι αν είναι καλά η γατούλα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Απλά αφού πέρασε τις 65 καλό θα ήταν να τη δει ένας γιατρός,τα περσικά έχουν και μεγάλο κεφάλι και ίσως παίζει ρόλο.

Είσαι απόλυτα σίγουρη για την ημερομηνία? Μήπως έπεσες έξω μερικές μέρες? Αν ήταν συνέχεια μαζί με τον αρσενικό δε σημαίνει ότι έμεινε έγκυος από την πρώτη μέρα.
Δεύτερον, αν είσαι σίγουρη, να την πας κατευθείαν σε κτηνίατρο, γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Ειδικά αν είναι πρώτη της γέννα.
Πάντως, αν τρώει κανονικά και δεν έχει αιμοραγία, μην πανικοβάλλεσαι...απλά να την πας σε γιατρό.

Αιμα δεν βλεπω,αλλα σιμερα σαν να βγαζει κατι που μνιαζει με μιξακαι λιγο αιματακι.Μηπος ετοιμαζετε να γενισει; αλλα ειναι ησυχη.Να ρωτισω κατι μετε τη κεσαρικη το γαλα κοβετε ; και αν ζουνε τα μωρα;

Την πηγα στους 2 κτινιατρους κια μου ηπανε οτι οσο κουνιουντε τα γατακια ειναι καλα. Καναμε ακτινογραφια ,και αν δεν θα εβγαζε σιμερα αυτο το υγρο μπορει να την πηγενα για καισαρικη,αλλα εψαξαν οι φιλοι μου στο ιντερνετ και εκει λει οτι μπωρει να φτασει και μεχρι 70-72 μερες εγκιμοσινη αυτη την περιοδο που ζευγαροσε[ματιος 4].

Τι υγρό βγάζει;

Είσαι απόλυτα σίγουρη για την ημερομηνία? Μήπως έπεσες έξω μερικές μέρες? Αν ήταν συνέχεια μαζί με τον αρσενικό δε σημαίνει ότι έμεινε έγκυος από την πρώτη μέρα.
Δεύτερον, αν είσαι σίγουρη, να την πας κατευθείαν σε κτηνίατρο, γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Ειδικά αν είναι πρώτη της γέννα.
Πάντως, αν τρώει κανονικά και δεν έχει αιμοραγία, μην πανικοβάλλεσαι...απλά να την πας σε γιατρό.
Ειμαστε σιγουροι για της μερες,γιατι δεν την αφιναμε συνεχια με τον γατο,τους ειχαμε χορια.

Αληθεια , τι ηλικία είναι η γατούλα? Και τι χρώμα? Και τη ζευγάρωσες με περσικό? Και τι χρώμα είναι ο γάτος (εχω μια αδυναμία στο είδος και θέλω να δω αν θα μπορέσω να μαντέψω σωστά τα χρώματα των μωρών:P)

Νομίζω ότι σήμερα θα έχετε γεννητούρια!Μην ανησυχείς που είναι ήσυχη,η δική μας ούτε που ακούστηκε η γλυκιά μου...Μόνο αν τη βλέπεις πεσμένη να ανησυχήσεις!
Άντε με έναν πόνο!:)

Νομίζω ότι σήμερα θα έχετε γεννητούρια!Μην ανησυχείς που είναι ήσυχη,η δική μας ούτε που ακούστηκε η γλυκιά μου...Μόνο αν τη βλέπεις πεσμένη να ανησυχήσεις!
Άντε με έναν πόνο!:)
Αχ μακαρι ! Μας ανχοσε που δεν παει αλλο, να σκεφτεις οτι πηγαμε στην εκκλισια και αναψαμε κερακι!

Σε κανένα μισάωρο ρίξτε μια ματιά,μπορεί να έχει αρχίσει η διαδικασία.Μέχρι τότε μην την ενοχλείτε πολύ,και μην πηγαινοέρχεστε στο χώρο της όλη την ώρα.Καλύτερα να είναι κοντά της κάποιος που τον νιώθει δικό της.Και αν αρχίσει η γέννα,σε καμιά περίπτωση μην αγγίζετε τα γατάκια.
Πες μας νέα!

Αληθεια , τι ηλικία είναι η γατούλα? Και τι χρώμα? Και τη ζευγάρωσες με περσικό? Και τι χρώμα είναι ο γάτος (εχω μια αδυναμία στο είδος και θέλω να δω αν θα μπορέσω να μαντέψω σωστά τα χρώματα των μωρών:P)
Ειναι 2,5 χρονον,ραβδοτο[τιγρε]. Ο ''γαμπος'' εινια περσιας λευκος.Θα βαλω την φοτογραφια της αργοτερα!:rolleyes:

Σε κανένα μισάωρο ρίξτε μια ματιά,μπορεί να έχει αρχίσει η διαδικασία.Μέχρι τότε μην την ενοχλείτε πολύ,και μην πηγαινοέρχεστε στο χώρο της όλη την ώρα.Καλύτερα να είναι κοντά της κάποιος που τον νιώθει δικό της.Και αν αρχίσει η γέννα,σε καμιά περίπτωση μην αγγίζετε τα γατάκια.
Πες μας νέα!
:hmm:Τιποτα ακομα!Θα με σκασει η γατα μου!Ειναι ηδη απο το προι ετσει και δεν εχουμε αλαγες!Ποσο ακομα;!:/:

Μάλλον "σπάσαν τα νερά" της γι΄αυτό βγάζει αυτό το υγρό που λες...εγώ πάντως θα σου έλεγα να πάρεις τηλέφωνο το γιατρό σας να έρθει από κει να τη δεί λίγο....λένε ότι οι πέρσικες έχουν δύσκολη γέννα λόγω του μεγεθους του κεφαλιού των μικρών...ας τη δει ο γιατρός μήπως και χρειαστεί να κάνει καισαρική:/:

:/:Μηλισα με τον ιατρο μας τωρα και λει αν δεν θα γενεισει σημερα τοτε μαλουν θα κανουμε κ αισαρικη!:cry:Πως μπωρουμε να το αποφυγουμε?Γιατι εγω την βλεπω καλα χορις να εχει κατι!

Τί έγινε Ira έχουμε κανένα νέο?

Ειναι 2,5 χρονον,ραβδοτο[τιγρε]. Ο ''γαμπος'' εινια περσιας λευκος.Θα βαλω την φοτογραφια της αργοτερα!:rolleyes:

Aμα είναι λευκός, ο Θεός κι η ψυχή τους τι μικρά θα βγάλουν. Ισως υπάρχουν μερικά λευκά. ίσως και κανένα λευκό, ίσως και όλα λευκα (σπάνιο αυτό). Λογικά κάποια θα είναι τιγρέ. Το θέμα με τα λευκά είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι χρωμα είναι στην πραγματικότητα (το λευκό είναι απουσία χρώματος) εκτός αν υπάρχει πεντιγκρι.

Την καισαρική μην τη φοβάσαι...από το να κινδυνέψει η ζωή της γάτας, χίλιες φορές καισαρική.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back