68 μέρες και ακόμα περιμένουμε!!!! SOS!

• Thread starter Thread starter Elena_p
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λυπάμαι πολύ, ελπίζω τα υπόλοιπα γατάκια να είναι καλά. Οταν λες τα έκανε με ένεση, τι εννοείς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πηγα χανια για το πασχα και πηγα 2 μερες πριν ειναι το κανονικο να γεννησει.. Φτασαμε χανια στις 21 του μήνα και στις 23 το πρωι πριν προσαρμοστει καν ειδα σπασμενα τα νερα. Στις 64 μερες ακριβως..

Περιμενα μεχρι το μεσημερι..Αυτη προσπαθουσε αλλα τιποτα.. Εψαχνα κτηνιατρους..Με καθησυχαζαν αλλα βρηκα μια που σε περιπτωση αναγκης θα ερχοταν στο ιατρειο να τη δει (ηταν μεγαλη τεταρτη)..

Στις 3 ειδα ενα μπαλακι απο πισω σα φουσκα και τη πηρα τηλεφωνο.. Με ρωτησε αν μπορω να το βγαλω.. αλλα μου ειπε καλυτερα οχι.. Μου πε να παω απο εκει..

Ηρθε στο ιατρειο μεχρι να τη βαλω μεσα το γατακι ειχε βγει με σπασμενο λαιμο.
Της εκανε ενεση και περιμεναμε μηπως καταφερει να τα βγαλει μονη της. Αλλα τιποτα οποτε μου ειπε θα κανουμε καισαρικη.. Το καναμε και εβγαλε αυτα τα δυο κουκλια!!

Δεν καναμε στειρωση ομως για να κατεβασει γαλα.. Γιατι φοβοταν μη διακοπει..

Μετα απο 2 μερες η γατουλα ηταν μια χαρα Παντως.. Πλεον ειναι η πιο ευτιχησμενη του κοσμου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hi! η προηγούμενη γάτα που είχα είχε πρόβλημα στη δεύτερη γέννα. Τελικά της κάναμε κεσαρική!΄Θα ήταν καλό να την πας στο γιατρό.
ελπίζω να βοήθησα:cool:

Εγω πηγα χανια για το πασχα και πηγα 2 μερες πριν ειναι το κανονικο να γεννησει.. Φτασαμε χανια στις 21 του μήνα και στις 23 το πρωι πριν προσαρμοστει καν ειδα σπασμενα τα νερα. Στις 64 μερες ακριβως..

Περιμενα μεχρι το μεσημερι..Αυτη προσπαθουσε αλλα τιποτα.. Εψαχνα κτηνιατρους..Με καθησυχαζαν αλλα βρηκα μια που σε περιπτωση αναγκης θα ερχοταν στο ιατρειο να τη δει (ηταν μεγαλη τεταρτη)..

Στις 3 ειδα ενα μπαλακι απο πισω σα φουσκα και τη πηρα τηλεφωνο.. Με ρωτησε αν μπορω να το βγαλω.. αλλα μου ειπε καλυτερα οχι.. Μου πε να παω απο εκει..

Ηρθε στο ιατρειο μεχρι να τη βαλω μεσα το γατακι ειχε βγει με σπασμενο λαιμο.
Της εκανε ενεση και περιμεναμε μηπως καταφερει να τα βγαλει μονη της. Αλλα τιποτα οποτε μου ειπε θα κανουμε καισαρικη.. Το καναμε και εβγαλε αυτα τα δυο κουκλια!!

Δεν καναμε στειρωση ομως για να κατεβασει γαλα.. Γιατι φοβοταν μη διακοπει..

Μετα απο 2 μερες η γατουλα ηταν μια χαρα Παντως.. Πλεον ειναι η πιο ευτιχησμενη του κοσμου!

Μα δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί η απάντηση της ıra δεν φαίνεται στον υπολογιστή μου!Πέθανε το ένα γατάκι και γλύτωσαν τα δύο? Εμένα της Σακιρας μου της μακαριτισσας της κάναμε καισαρικη και ταυτοχρονα στειρωση αναγκαστικά γιατι το ένα γατάκι είχα πεθάνει μέσα στη μήτρα και δεν μπορούσε να βγουν ουτε τα άλλα και όλα αυτα στις 65 μέρες..Εγώ επέμενα να κάνουμε καισαρική παρα το γεγονός οτι ο γιατρος επέμενε οτι όλα ήταν φυσιολογικά, ακόμα και το αίμα που έβγαζε μέρες πριν...Νομίζω οτι είχε πάθει πυομήτρα ή καπως έτσι έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε.

[/quote]
Τι μωρά όμορφα είναι τούτα για φάγωμα!!!!!

Τι έγινε τελικά!!!!!! Μη μας κρατάς άλλο σε αγωνία:(

Ναι μη μας κρατας σε αγωνία, τι έγιναν τα άλλα γατάκια είναι ζωντανά;

Τί έγινε Ira? Πόσα γατάκια έκανε? Είναι καλά τα υπόλοιπα?:hmm:

Παιδια 1000 συγνωμη!Εχω στειλει απαντιση αλλα δεν ξερω τι εγειναι,δεν την βλεπω.Τελος παντον τελικα δεν ηταν 4 γατακια αλλα 3.Διστιχος δεν εζεισε κανενα ολα βγικαν ψοφια.Μαλον δεν ειμστε για τετια.Η Σειλα μου ειναι ψιλο χαλια- εχει παθει καταθλιψη,τα ψαχνει,δεν τροει και ολο κοιματε.Ηθελα πολυ να γεινει μανουλα και τωρα εχω στεναχορεθει ακομα πιο πολυ.Τωρα φοβαμαι να την ζεβγαροσω παλι! Αμα ειναι να τραβιξει ξανα τετιο μαρτιριο δεν θελω!Εσεις τι λετε?

Λυπάμαι πολύ, ελπίζω τα υπόλοιπα γατάκια να είναι καλά. Οταν λες τα έκανε με ένεση, τι εννοείς?
Ενεση για να κανει σπασμους μιτρα .

Εγώ θα έλεγα άμα αισθάνεσαι εσύ έτσι και η γατούλα το ίδιο,καλύτερα θα ήταν να τη στειρώσεις.Το λάθος μας είναι ότι βλέπουμε τις γατούλες μας με βάση τα ανθρώπινα δεδομένα και δεν καταλαβαίνουμε ότι εμείς επιλέγουμε πότε και αν θέλουμε να γίνουμε μαμάδες,αλλά αυτές όχι.:/:Οπότε εγώ θα διάλεγα να μην την ξαναϋποβάλλω σε αυτή τη διαδικασία.

Παιδια 1000 συγνωμη!Εχω στειλει απαντιση αλλα δεν ξερω τι εγειναι,δεν την βλεπω.Τελος παντον τελικα δεν ηταν 4 γατακια αλλα 3.Διστιχος δεν εζεισε κανενα ολα βγικαν ψοφια.Μαλον δεν ειμστε για τετια.Η Σειλα μου ειναι ψιλο χαλια- εχει παθει καταθλιψη,τα ψαχνει,δεν τροει και ολο κοιματε.Ηθελα πολυ να γεινει μανουλα και τωρα εχω στεναχορεθει ακομα πιο πολυ.Τωρα φοβαμαι να την ζεβγαροσω παλι! Αμα ειναι να τραβιξει ξανα τετιο μαρτιριο δεν θελω!Εσεις τι λετε?

Συγνώμη που θα πω τα συνηθισμένα, αλλά η στείρωση είναι μια καλή λύση για τη γατούλα σου. Κρίμα είναι να περνάει τέτοια ζόρια κι εσύ μαζί της φυσικά. Άσε που αν γεννήσει και πολλά γατάκια ίσως να μην μπορείς να τα κρατήσεις και οι συνεπείς υποψήφιοι γατογονείς στις μέρες μας είναι σπάνιο είδος...:/:

Ρώτησε το γιατρό; τι σου είπε; Γιατί έγινε αυτό; αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κ δεν μπορεί να γεννήσει καλύτερα να την στειρώσεις για να μη στενοχωριέσαι κ την εκθέτεις κ σε κίνδυνο

Το γάλα της το κόψατε???Εμένα η γάτα μου η Σακιρα είχε γεννησει μια φορά νεκρό γατάκι και της αρχίσαμε αμέσως θεραπεια για να κόψει το γάλα...Ειναι τρομερά σημαντικό να της κάνετε θεραπεία..Να απολυμάνεις και τους χώρους που γέννησε να μην έχει καμμία μυρωδιά...Ξέρω πόσο άσχημο είναι...Μήπως πριν την ζευγαρώσεις της έκανες ενέσεις για να μην ζευγαρώσει???

Εφόσον στην πρώτη γέννα αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα, θα σου έλεγα να τη στειρώσεις. Δεν είμαι και ειδικός αλλα μπορώ να σου πω ότι οι περσικές λόγω ιδιοσυγκρασίας είναι πιο τεμπέλικες γάτες και συχνά δυσκολεύονται στις γέννες. Γι'αυτό η καισαρική είναι πιο συνηθισμένη στις περσικές από οποιαδήποτε άλλη ράτσα.
Μην το ρισκάρεις να τη ζευγαρώσεις ξανά.
Και λυπάμαι πολύ για τα γατάκια αλλά τουλάχιστον η γάτα ειναι καλά.

Εφόσον στην πρώτη γέννα αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα, θα σου έλεγα να τη στειρώσεις. Δεν είμαι και ειδικός αλλα μπορώ να σου πω ότι οι περσικές λόγω ιδιοσυγκρασίας είναι πιο τεμπέλικες γάτες και συχνά δυσκολεύονται στις γέννες. Γι'αυτό η καισαρική είναι πιο συνηθισμένη στις περσικές από οποιαδήποτε άλλη ράτσα.
Μην το ρισκάρεις να τη ζευγαρώσεις ξανά.
Και λυπάμαι πολύ για τα γατάκια αλλά τουλάχιστον η γάτα ειναι καλά.
Πάντως θα επειμείνω επειδή το είχε περάσει η γάτα μου αυτό...Αν της κάνετε θεραπεία και κοπεί το γάλα δεν θα έχει ουτε κατάθλιψη ούτε θα ψάχνει τα παιδιά της και ούτε καν θα το θυμάται οτι γέννησε...Υπάρχει ειδικό λαδάκι αλλά και χάπια και αποδίδει απο την πρώτη δόση..Δεν θα ξεχάσω πόσα σπαρακτικά ζητούσε η γάτα μου το γατάκι της μέχρι να της αρχίσω την θεραπεία που την άρχισα λίγες ώρες μετά που γέννησε...Ελπίζω να το έχεις κάνει ήδη γιατι αν το γάλα δεν φύγει από μέσα της μπορει να πάθει ζημιά η γατούλα σου..Λυπάμαι πολύ για τα μωρα

...Μήπως πριν την ζευγαρώσεις της έκανες ενέσεις για να μην ζευγαρώσει???

Άννα οι ενέσεις είναι μισές και κακές λύσεις.
Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που μίλησαν για στείρωση.

Ήρα δεν σου φτάνει η αγωνία και η ταλαιπωρία που πέρασε η γατούλα σου? Θα διακινδυνεύσεις να την χάσεις?

Άννα οι ενέσεις είναι μισές και κακές λύσεις. Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που μίλησαν για στείρωση
minnielakecity_mickey νομίζω πως η Άννα προσπαθούσε να καταλάβει γιατί βγήκαν νεκρά τα γατάκια, δεν της το πρότεινε σαν να λύση

Το γάλα της το κόψατε???Εμένα η γάτα μου η Σακιρα είχε γεννησει μια φορά νεκρό γατάκι και της αρχίσαμε αμέσως θεραπεια για να κόψει το γάλα...Ειναι τρομερά σημαντικό να της κάνετε θεραπεία..Να απολυμάνεις και τους χώρους που γέννησε να μην έχει καμμία μυρωδιά...Ξέρω πόσο άσχημο είναι...Μήπως πριν την ζευγαρώσεις της έκανες ενέσεις για να μην ζευγαρώσει???

Δεν ρώτησα γι'αυτο φυσικά!!!Δεν προκύπτει έστω και έμμεσα καμία τέτοια προτροπή να της κάνει ενέσεις δηλαδη.Προσωπικά είμαι κατά των ενέσεων γιατι στο δικό μου ζώο προκάλεσαν πυομήτρα.Απλώς αν το ζώο έχει κάνει ενέσεις στο παρελθόν μπορει να της προκάλεσαν αυτο το πρόβλημα...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back