7ψυχα πλάσματα

Ntontini

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα.
Ειναι αραγε αληθεια;Ποιος ξερει.Ισως μονο αυτος που το εχει ζησει,νωσει και αισθανθει.Ποιος αλλος.Εσεις πιστευετε οτι οι γατες ειναι 7ψυχες;Εχετε ζησει μια τετοια εμπειρια ή απλα εχετε ακουσει να το λενε''7ψυχα πλασματα''μονο οι γατες.Γιατι αυτες;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προπερσυ το καλοκαιρι οταν η γειτονισα μου ειχε πολλες γατες μιαν απο αυτες την πατησε αυτοκινητο και τη χτυπησε στο κεφαλι.Η μαμα μου και η γειτονισα πηγα να φορεσουν γαντια για να τη μαζεψουν αλλα μεχρι να πανε μεσα και να ξαναβγουν ειδαν τη γατα να περπαταει κανονικα σαν να μην ειχε γινει τιποτα. Γιατι ομως να εχουν οι γατες 7 ψυχες και οχι καποιο αλλο ζωο.Απορια μεγαλη που την εχω εδω και πολυ καιρο και αν μπορουσατε θα ηθελα να μου τη λυσετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γάτες ονομάστηκαν εφτάψυχες από την ιδιότητα που έχουν να πέφτουν από μεγάλα ύψη και να προσγειώνονται στα τέσσερα.Δεν είναι αλήθεια όμως ότι έχουν 7 ψυχές.Οι γάτες γενικά αν πέσουν από ύψωμα δεν παθαίνουν κάτι(εκτός και αν πέσουν από πέμπτο όροφο)Όμως υπάρχει η περίπτωση κάτω να έχει σίδερα ή κάτι άλλο και να χτηπήσουν.Οπότε <<εφτάψυχες>> ή μη θέλει να τις προσέχουμε.Τώρα ίσως η γατούλα που ανέφερες ότι χτυπήθηκε από αμάξι δεν τραυματίστηκε πολύ...:happy:

Εμείς λεμε 7ψυχες οι άγγλοι και αμερικάνοι 9ψυχες. :P

Δεν ισχύει βέβαια.... απλά ίσως γιατί αντέχουν πολλά.

Μπορει να μην ειναι αληθεια αλλα αυτη τη γατα που ανεφερα την ειχα δει και ειχε τραυματηστει σοβαρα στο κεφαλι και το σβερκο και της ειχε χτυπησει και την ουρα:hmm:

Μπορει να μην ειναι αληθεια αλλα αυτη τη γατα που ανεφερα την ειχα δει και ειχε τραυματηστει σοβαρα στο κεφαλι και το σβερκο και της ειχε χτυπησει και την ουρα:hmm:

Τότε μπορεί να πήγε κάπου μακρυά και να ξεψύχησε...:(

Ποιος ξερει;Μαλλον αν και ηταν και γριουλα;)

Προπερσυ το καλοκαιρι οταν η γειτονισα μου ειχε πολλες γατες μιαν απο αυτες την πατησε αυτοκινητο και τη χτυπησε στο κεφαλι.Η μαμα μου και η γειτονισα πηγα να φορεσουν γαντια για να τη μαζεψουν αλλα μεχρι να πανε μεσα και να ξαναβγουν ειδαν τη γατα να περπαταει κανονικα σαν να μην ειχε γινει τιποτα. Γιατι ομως να εχουν οι γατες 7 ψυχες και οχι καποιο αλλο ζωο.Απορια μεγαλη που την εχω εδω και πολυ καιρο και αν μπορουσατε θα ηθελα να μου τη λυσετε.

Οι γάτες ονομάστηκαν εφτάψυχες από την ιδιότητα που έχουν να πέφτουν από μεγάλα ύψη και να προσγειώνονται στα τέσσερα.Δεν είναι αλήθεια όμως ότι έχουν 7 ψυχές.Οι γάτες γενικά αν πέσουν από ύψωμα δεν παθαίνουν κάτι(εκτός και αν πέσουν από πέμπτο όροφο)Όμως υπάρχει η περίπτωση κάτω να έχει σίδερα ή κάτι άλλο και να χτηπήσουν.Οπότε <<εφτάψυχες>> ή μη θέλει να τις προσέχουμε.Τώρα ίσως η γατούλα που ανέφερες ότι χτυπήθηκε από αμάξι δεν τραυματίστηκε πολύ...:happy:

Πάντως γιατί ονομάστηκαν έτσι στο απάντησα πιο πάνω...

Ναι μου το απαντησες και εσυ και η julia.:happy:

Ποιος ξερει;Μαλλον αν και ηταν και γριουλα;)

Ή να είχε εσωτερική εμοραγιά ή να μην ένιωσε πόνο στην αρχή και να τραυματίστηκε εσωτερικά... :hmm:

Εμείς λεμε 7ψυχες οι άγγλοι και αμερικάνοι 9ψυχες. :P

Δεν ισχύει βέβαια.... απλά ίσως γιατί αντέχουν πολλά.

Πάντως δεν το ήξερα ότι στην Αγγλία και την Αμερική τις λεν εννιάψυχες και αναρωτιόμουν αν ήταν εννιάψυχες ή εφτάψυχες...

Ναι,απο εκει λενε οτι μπουρδα τους κατευει(οχι οτι εμεις παμε πισω αλλα τελως παντων)

Ναι,απο εκει λενε οτι μπουρδα τους κατευει(οχι οτι εμεις παμε πισω αλλα τελως παντων)

Δίκιο έχεις που λες ότι λεν ότι τους κατέβει.Αλλά αυτό είναι αλήθεια για τις γάτες.Ίσως να μην έχουν 7 ή 9 ψυχές αλλά το σώμα τους είναι σχεδιασμένο πολύ καλά και μπορούν να αντέξουν σε κάποια θέματα παραπάνω από τα άλλα ζώα...Έτσι είναι η φύση τους...

Ναι,ετσι ειναι γι'αυτο οταν πεφτουν απο ψηλα στεκονται στα τεσσερα.Εχω ακουσει και κατι για τα πελματα τους αλλα δε θυμαμε τι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back