7 αδέσποτα γατάκια ζητάνε σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vicky_ath

Νεοφερμένο μέλος

Η vicky_ath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Παιδια καλησπερα σας!Γραφτηκα στο φορουμ μονο κ μονο για να βαλω αυτη την αγγελια!
Μολις σημερα ανακαλυψα μια γατοοικογενεια να τριγυρναει στη γειτονια!Μαμα, μπαμπας κ 7 μικρα!!Ο μπαμπας κ 2 απο τα γατακια εχουν μαλλον χλαμυδια(συμφωνα με το ψαξιμο που εκανα στο ιντερνετ, αυτο καταλαβα) κ τα μικρα θα χρειαστουν σιγουρα θεραπεια!
Τα ταισα σημερα κ θα προσπαθησω να το κανω κ τις επομενες μερες, αλλα ξερω πολυ καλα οτι αυτο δεν φτανει!Δυστυχως δεν μπορω να τα φιλοξενησω ουτε καν προσωρινα, γιατι ειναι πολλα κ στο σπιτι εχω σκυλο κ 3 παπαγαλους, οποτε ειναι περιττο να πω οτι θα γινει σφαγη....!!!
Φωτογραφια δεν εχω προς το παρον, αλλα θα προσπαθησω να τα βγαλω αυριο κ να την ανεβασω!Σας λεω παντως οτι ειναι ενα ολομαυρο, 5 ασπρομαυρα κ 1 ασπρο με σκουρο γκρι σε αρκετα σημεια!
Αν καποιος ενδιαφερεται θα τον ευγνωμονω παντοτινα...τα ποναει η ψυχη μου που ειναι στο δρομο!!
Θα περιμενω για απαντησεις εδω ή στο mail μου(vicky_ath@yahoo.com)!
Περιοχη: Νεαπολη, Θεσ/νικη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: 7 αδεσποτα γατακια ζητανε σπιτι!

Εύχομαι καλή τύχη στα γατάκια και περιμένω με αγωνία της φωτογραφίες όσες περισσότερες τόσο καλύτερα για την αγγελία και θα ήταν καλύτερο να βάλεις φωτογραφίες και πληροφορίες για το κάθε γατάκι ξεχωριστά σε διαφορετική υποβολή να τα κανείς ποστ ένα ένα . ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: 7 αδεσποτα γατακια ζητανε σπιτι!

Αν και θα μπορούσες να βάλεις τα ψιψίνια κλεισμένα σε ένα δωμάτιο όσο λείπεις και όσο είσαι σπίτι να τα έχεις υπό επιτήρηση , ξέρω πως δική σου είναι η απόφαση. Επίσης θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς και όλο και κάποιος θα βρεθεί να φιλοξενήσει κάποιο για λίγο. Βάλε αγγελίες και εδώ , στο facebook , φτιάξε αφίσες για να τις βάλεις σε pet shops και στη γειτονιά γενικά. Επίσης προσπάθησε να βγάλεις όσα μπορείς φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες βοηθούν πολύ. Τέλος αν έχεις τη δυνατότητα , θα ήταν καλό να πιάσεις τους γονείς και να τους στειρώσεις. Καλή τύχη...

Αν και θα μπορούσες να βάλεις τα ψιψίνια κλεισμένα σε ένα δωμάτιο όσο λείπεις και όσο είσαι σπίτι να τα έχεις υπό επιτήρηση , ξέρω πως δική σου είναι η απόφαση. Επίσης θα μπορούσες να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς και όλο και κάποιος θα βρεθεί να φιλοξενήσει κάποιο για λίγο. Βάλε αγγελίες και εδώ , στο facebook , φτιάξε αφίσες για να τις βάλεις σε pet shops και στη γειτονιά γενικά. Επίσης προσπάθησε να βγάλεις όσα μπορείς φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες βοηθούν πολύ. Τέλος αν έχεις τη δυνατότητα , θα ήταν καλό να πιάσεις τους γονείς και να τους στειρώσεις. Καλή τύχη...
Χριστινα αν γινοταν να τα παρω σπιτι λες να μην το εκανα??Σκεψου λιγο ομως 7 γατακια κλεισμενα σε ενα δωματιο για 4-5 ή ακομα κ παραπανω ωρες κ τη μαμα μου που δεν αντεχει τις γατες!Επισης οταν ειμαι σπιτι οι παπαγαλοι δεν βρισκονται στο κλουβι αλλα ελευθεροι, συνεπως τα γατακια θα επρεπε να ειναι σε περιορισμενο χωρο ολη τη μερα!Το εχω πει ηδη σε φιλους κ γνωστους μου αλλα μεχρι στιγμης δεν υπαρχει ενδιαφερον!Φυσικα το να πιασω τους γονεις κ να τους στειρωσω ειναι κατι απιστευτα δυσκολο καθως δεν υπαρχουν χρηματα για να γινει, τουλαχιστον απο εμενα, κ οι γονεις ειναι ηδη αγριοι...δε θα επιχειρουσα να τους πιασω με τιποτα, ειδικα απο τη στιγμη που δεν εχω μεγαλη εμπειρια με γατες!
Αν γινοταν να κανω ολα αυτα που μου προτεινες δε θα εγραφα εδω για να ζητησω βοηθεια!Θα τα ειχα ηδη κανει....
Τελοσπαντων, θα επιστρεψω σπιτι σε λιγη ωρα κ θα παω να τα δω!Αν ειναι εκει θα τα βγαλω φωτογραφιες κ θα τις ανεβασω!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back