ριαννα75
Νεοφερμένο μέλος
εχω 3 αδέσποτες γατουλες 2 απο τις οποίες γέννησαν. τα πρώτα 5 γατάκια εναι περίπου 4 εμβδομάδων. η μητέρα τους πάσχει απο ρινοτραχειτιδα. παρακαλώ πολύ εαν κάποιος γνωρίζει την πιο επιτυχημένη φαρμακευτική αγωγή ας με βοηθήσει...ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα και καλωσηρθες.
Την καλυτερη φαρμακευτικη αγωγη για την ρινοτραχειτιδα,να εισαι σιγουρη οτι την γνωριζει ο γιατρος.Θα πρεπει να την πας την γατουλα στον κτηνιατρο..για να σου πει ακριβως τι θα κανεις,εμεις δεν ειμαστε γιατροι..και δεν μπορουμε,ουτε πρεπει να τον υποκαθιστουμε.Σου ευχομαι τα καλυτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ριαννα75
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχομαι περαστικα της.

ριαννα75
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Το πρόβλημα είναι οτι το παστάκι είναι σε σύριγγα και δεν τα πολυκατάφερα.Έπρεπε να της δώσω μισο γραμμάριο κάθε μέρα απ'οτι μου είπε και μετα άλλο ένα μετά απο 15 μέρες αλλα επειδη η γατούλα δεν καθόταν ζήτημα να πήρε 1 γραμμάριο στα 3,μιση πάστα βρέθηκε στα ρουχα και στα χέρια μου..
Αν λοιπόν δεν διευκολύνει η σύριγγα καλό θα ήταν να σας δείξει ο γιατρός και γω θα πάω να μου δείξει στο τέλος των εξετάσεων...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Άκου ένα κολπάκι για τις πάστες.Θα βάλεις την ενδεδειγμένη ποσότητα πάστας,στο πατουσάκι του το μπροστινό..απο την επάνω μερια.Αυτό αναγκαστικά..θα το γλύψει για να καθαριστεί..και έτσι θα την φάει.Στον μπουκάκο μου πιάννει ΠΑΝΤΑ..και σκέψου ότι είναι απο τα δυσκολότερα γατια΄΄΄χάπι..αδύνατον να του δώσω...γίνεται λιοντάρι.Και όμως έτσι..την πάστα την τρώει.Εγώ στην δικιά μου που είναι μικρούλα της πήρα πάστα που μου είπε ο κτηνίατρος και όταν την τελιώσει θα την πάω για το πρώτο εμβόλιο απ'οτι μου είπε...Το πρόβλημα είναι οτι το παστάκι είναι σε σύριγγα και δεν τα πολυκατάφερα.Έπρεπε να της δώσω μισο γραμμάριο κάθε μέρα απ'οτι μου είπε και μετα άλλο ένα μετά απο 15 μέρες αλλα επειδη η γατούλα δεν καθόταν ζήτημα να πήρε 1 γραμμάριο στα 3,μιση πάστα βρέθηκε στα ρουχα και στα χέρια μου..
Αν λοιπόν δεν διευκολύνει η σύριγγα καλό θα ήταν να σας δείξει ο γιατρός και γω θα πάω να μου δείξει στο τέλος των εξετάσεων...

θα το δοκιμάσω με την Κitty μου

mirandadask
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool