7 μωράκια ,οδηγίες:Εμβόλια και ρινοτραχείτιδα

ριαννα75

Νεοφερμένο μέλος

Η ριαννα75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
χαίρεται και απο εμένα.
εχω 3 αδέσποτες γατουλες 2 απο τις οποίες γέννησαν. τα πρώτα 5 γατάκια εναι περίπου 4 εμβδομάδων. η μητέρα τους πάσχει απο ρινοτραχειτιδα. παρακαλώ πολύ εαν κάποιος γνωρίζει την πιο επιτυχημένη φαρμακευτική αγωγή ας με βοηθήσει...ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: 7 μωράκια ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΡΙΝΟΤΡΑΧΕΙΤΙΔΑ

Καλησπερα και καλωσηρθες.:) Την καλυτερη φαρμακευτικη αγωγη για την ρινοτραχειτιδα,να εισαι σιγουρη οτι την γνωριζει ο γιατρος.Θα πρεπει να την πας την γατουλα στον κτηνιατρο..για να σου πει ακριβως τι θα κανεις,εμεις δεν ειμαστε γιατροι..και δεν μπορουμε,ουτε πρεπει να τον υποκαθιστουμε.Σου ευχομαι τα καλυτερα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστώ ΠουπουλίνΑ-ΕΦΗ για την απάντησή σου και το έχω υπόψη μου. Δεν ειμαι απο εκείνους που αποφεύγουν να πάνε στο γιατρό αλλά οι γιατροί στο νησί μας δεν ειναι πολλοί και η απάντηση του γιατρού δεν μπορών να πω οτι βοήθησε τη γάτα μου η οποία αξακολουθεί να έχει έντονο βήχα και δύσπνοια...θα χρειαστεί μα΄λλον να συμβουλευτώ και γιατρό εκτός νησιού...και η αλήθεια είναι ότι ο σύζυγος κλωτσάει στα έξτρα έξοδα...χαχα

Δυστυχως στα νησια ειναι οντως πιο δυσκολα τα πραγματα,ειδικα στα μικρα.Εγω τουλαχιστον εδω...εχω 4 γιατρους.
Ευχομαι περαστικα της.:)

ΠΑΙΔΙΑ, τελικά η γιατρός μου έδωσε και prezolon οταν το παιρνει περναει κάπως η δύσπνοια. σταμάτησε και την αντιβίωση γιατι ειχε πάρει τουλάχιστον 1 μήνα klaricid. ομως εξακολουθεί να εχει φτερνίσμα και δύσπνοια...τα γατάκια ειναι 1 μηνος και 1 εβδομάδας μπορώ να τους δώσω drontal?

νομιζω πρεπει να ειναι κοντα στο κιλο το γατακι για να παρει 1/4 του χαπιου..αλλιως παστα banmilth

Εγώ στην δικιά μου που είναι μικρούλα της πήρα πάστα που μου είπε ο κτηνίατρος και όταν την τελιώσει θα την πάω για το πρώτο εμβόλιο απ'οτι μου είπε...:)Το πρόβλημα είναι οτι το παστάκι είναι σε σύριγγα και δεν τα πολυκατάφερα.Έπρεπε να της δώσω μισο γραμμάριο κάθε μέρα απ'οτι μου είπε και μετα άλλο ένα μετά απο 15 μέρες αλλα επειδη η γατούλα δεν καθόταν ζήτημα να πήρε 1 γραμμάριο στα 3,μιση πάστα βρέθηκε στα ρουχα και στα χέρια μου..:redface::/:Αν λοιπόν δεν διευκολύνει η σύριγγα καλό θα ήταν να σας δείξει ο γιατρός και γω θα πάω να μου δείξει στο τέλος των εξετάσεων...

Εγώ στην δικιά μου που είναι μικρούλα της πήρα πάστα που μου είπε ο κτηνίατρος και όταν την τελιώσει θα την πάω για το πρώτο εμβόλιο απ'οτι μου είπε...:)Το πρόβλημα είναι οτι το παστάκι είναι σε σύριγγα και δεν τα πολυκατάφερα.Έπρεπε να της δώσω μισο γραμμάριο κάθε μέρα απ'οτι μου είπε και μετα άλλο ένα μετά απο 15 μέρες αλλα επειδη η γατούλα δεν καθόταν ζήτημα να πήρε 1 γραμμάριο στα 3,μιση πάστα βρέθηκε στα ρουχα και στα χέρια μου..:redface::/:Αν λοιπόν δεν διευκολύνει η σύριγγα καλό θα ήταν να σας δείξει ο γιατρός και γω θα πάω να μου δείξει στο τέλος των εξετάσεων...
Άκου ένα κολπάκι για τις πάστες.Θα βάλεις την ενδεδειγμένη ποσότητα πάστας,στο πατουσάκι του το μπροστινό..απο την επάνω μερια.Αυτό αναγκαστικά..θα το γλύψει για να καθαριστεί..και έτσι θα την φάει.Στον μπουκάκο μου πιάννει ΠΑΝΤΑ..και σκέψου ότι είναι απο τα δυσκολότερα γατια΄΄΄χάπι..αδύνατον να του δώσω...γίνεται λιοντάρι.Και όμως έτσι..την πάστα την τρώει.:)

Ευχαριστώ πολύ πολύ Πουπουλίνα:D:D:D:happy: θα το δοκιμάσω με την Κitty μου:):):):)

Eίχε και η δικιά μου γατούλα την πάθηση αυτή που είναι και πολύ συχνή .Το θέμα είναι να έχει σταματήσει το τάισμα των μικρών γιατί υπάρχει φαρμακευτική θεραπεία.Εγώ είχα πάρει χάπια και τις το έβαζα τριμμένο μέσα στο φαγητό της βεβαια με αυτή τη πάθηση σταματάνε να τρώνε κι όλαs οπότε μπορείς να το λιώσεις με λίγο γαλατάκι και να την ταϊσεις με συρριγα που ταϊζουν και τα μωρά .Ενημερώσου όμως πρώτα από τον κτηνίατρο γιατί όπως σου είπα είναι επικίνδυνο αν θηλάζει ακόμη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back