8η διεθνής έκθεση γάτας στην Αθήνα!

Όταν φωνάζαν το νούμερο της γάτας ο ιδιοκτήτης στις περισσότερες περιπτώσεις, τράβαγε την γάτα γρήγορα, έξω από το κλουβί της πιάνοντάς την δυνατά από τον σβέρκο:down: . Τι σόι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που φέρονται έτσι στις γατούλες τους:mad: !...
....Ήταν μία που είχε μία πέρσικη και την κρατούσε με τέτοιο τρόπο που η καυμένη είχε νευριάσει και δεν καθότανε στην αγκαλειά της. Μια άλλη πάλι που μάλλον είχε εκτροφείο περσικών όταν φωνάζαν το νούμερο κάποιας γάτας της(είχε και πολλές 5-6) έπιανε την γάτα από τα πόδια την γύρναγε ανάποδα και την ταρακούναγε για να "φουντώσει" το τρίχωμα της:mad: . Άμα, δε, πήγαινε να την χαιδέψει κάποιος από το κοινό απομακρυνόταν αηδιασμένη για να μην της χαλάσουνε την κόμμη(της γατούλας) και δεν πάρει το βραβείο:down:.
Καλά σοβαρολογείς?:blink: Χμπάρι δεν πήρα! Τι ηλίθιοι που υπάρχουν!!! Εγώ είχα χαζέψει με τα maine coon από το εκροφείο Nana's coons τα οποία ήταν πανέμορφα (ερωτεύτηκα έναν κούκλο γκρι αρσενικό!) και η κυρία Νανά συμπαθέστατη, μας κάλεσε μάλιστα και στο εκτροφείο στο Γύθειο, που προφανώς δεν πήρα είδηση τίποτα από αυτά που λες! Θα είχα ρίξει μπόλικα χαστούκια και μπινελίκια αν έβλεπα κάτι τέτοιο! Άκου από τα πόδια ανάποδα για να φουντώσει!!! Τρελλός είναι ο κόσμος...:mad: :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μία διευκρίνηση, και από τα 4 πόδια την κρατούσε. Όχι ότι και έτσι το γεγονός γίνεται λιγότερο σοκαριστικό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μία διευκρίνηση, και από τα 4 πόδια την κρατούσε. Όχι ότι και έτσι το γεγονός γίνεται λιγότερο σοκαριστικό...
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης! Σιγά τη διαφορά!!! Τι μλκ που υπάρχουν!!!:mad: :mad: :mad:

Αν το ίδιο ακριβώς γινόταν με μωρά παιδιά (τα οποία έχουν νοημοσύνη και αντίληψη ίδια με τις γάτες) τι θα λέγατε;

Αν γινοταναι με παιδια θα ημουν η πρωτη που θα πηγαινε!!Επιτελους θα γυρναγε ο τροχος!!!!!

Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλά καλλιστεία παιδιών, κυρίως στις ΗΠΑ (τι έκπληξη, ε; ) Είχα διαβάσει παλιότερα ένα σχετικό άρθρο, νομίζω στην Ελευθεροτυπία ή την Καθημερινή, που περιέγραφε όλη τη φρίκη των διοργανώσεων αυτών, με παιδάκια να ταλαιπωρούνται στα παρασκήνια με περμανάντ, μακιγιάζ και ψηλοτάκουνα :down: Έγραφε και για κάποια "εστεμμένα" σε τέτοιες εκδηλώσεις κοριτσάκια που λίγο αργότερα έπεσαν θύματα παιδεραστών και δολοφόνων... Εφόσον υπάρχουν μητέρες (ο θεός να τις κάνει) αρκετά ψυχωτικές και αδίστακτες ώστε να βγάλουν στη γύρα τα παιδάκια τους (μιλάμε για νήπια 5 και 6 ετών) για προσωπική προβολή ή και πλουτισμό, δε μου κάνει (δυστυχώς) εντύπωση το ότι υπάρχουν και αντίστοιχοι ιδιοκτήτες γατιών που δε διστάζουν να τα υποβάλλουν σε άγχος και ταλαιπωρία προκειμένου να διαφημίσουν την επιχείρησή τους ή απλά να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους. :/:

Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλά καλλιστεία παιδιών, κυρίως στις ΗΠΑ (τι έκπληξη, ε; )

Είχε πάει να γίνει κι εδώ κάτι τέτοιο σχετικά πρόσφατα, μερικούς μήνες πριν, αλλά ξεσηκώθηκαν κάποια σωματία (το Χαμόγελο του Παιδιού αν δεν κάνω λάθος) και απαγορεύτηκαν. Είχε γίνει θέμα και στις ειδήσεις απ'ότι θυμάμαι. Αν βρω κάτι σχετικό θα το βάλω.

Ουφ, πες τα βρε Αρηθα....!:up:

παιδια κι εγω αυτα δεν τα πηρα ειδηση:blink: ειχα κι εγω κολλησει στις γατες απο το Γυθειο(τις οποιες εβγαζαν απο το κλουβι ωρα πριν τις φωναξουν για να μην εχουν αυτο το τρεξιμο της τελευταιας στιγμης).
το μονο που ειδα,η μαλλον μου ειπε η Φροσω που το ειδε,οτι μια κοπελα τραβολογαγε ετσι τη γατα της για να τη βγαλει γρηγορα απο το κλουβι...:down:
συμφωνω κι εγω οτι δε μου αρεσε η διοργανωση.ηταν πολυ στριμωγμενα,βλεπαμε τις γατουλες κι ουτε καν ξεραμε τη ρατσα σε μερικες.θα μπορουσαν να εχουν καποιες ομιλιες με διαφανειες για τις διαφορες ρατσες,για τη φροντιδα τους κτλ.
επισης,θα επρεπε ο κοσμος οντως να καθεται σε καρεκλες τοποθετημενες οπως γινεται σε εκδηλωσεις για να μην ειναι ολοι "πανω" απο τις γατουλες στρεσαροντας τες ετσι περισσοτερο(αν και ομολογω πως κι εγω το ιδιο εκανα:redface: )

Υ.Γ.ξερετε αν υπαρχει ιστοσελιδα του ΕΟΓ με φωτογραφιες απο την εκδηλωση,αποτελεσματα κτλ?

και εμενα μου φανηκε λιγο μιζερη η εκθεση και ενιωσα οτι καποια γατουλια ηταν τρομαγμενα και καμια διαθεση δεν ειχαν να ειναι εκει... :( περα απο λιγα που μαλλον ειχαν "πειρα" απο τετοιου ειδους εκδηλωσεις...
επεισης πιστευω οτι μιας και βαζουν τα γατουνια σε τοσο κοπο επρεπε να αμοιφθουν και αυτα με καποιο τροπο και οχι απλα να παρουν την δοξα οι ιδιοκτητες τους...:down:

σε μια παρομοια εκθεση που ειχα παει στην αγγλια τα πραγματα ηταν εντελως διαφορετικα...εδω ενιωσα μια μιζερια....:/:

Παντως παιδια τα δικά μου μόνο βραβειο αντικοινωνικότητας μπορεί να κερδιζαν!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αν επιβιωναν από το σοκ του κόσμου που αμφιβάλλω
:) :) :)

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΓΑΤΑ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΡΙΞΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΑΤΑ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.!! ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ!!ΝΑΝΤΙΑ

νάντια δεν ξέρω σε ποιον απ'ολους απευθύνεσαι, και ειδικά με αυτό το ύφος και αυτά τα κεφαλαία...όπως όμως θα έχεις καταλάβει εδώ μέσα για τους φίλους μας δεν χρειαζόμαστε πιστοποίηση για να μην τους πετάξουμε στον δρόμο..και όχι δεν συμφωνώ ότι το γατί τρελογουστάρει να είναι κλεισμένο 5 ώρες τουλάχιστον μέσα σε ένα κλουβί για να πάρεις εσύ πιστοποιηση και να το μοσχοπουλήσεις...αυτά και άμα με δεις γράψε μου...

Γειά σας παιδιά,είχα πολύ καιρό να συνδεθώ γιατί αντιμετωπίζουμε κάποιο οικογενειακό πρόβλημα (μάλλον θα χωρίσει η αδερφή μου η οποία έχει 2 μικρά παιδιά (2μισυ & 1) και προσπαθώ να τους στηρίξω όπως μπορώ...
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και τα κατοικιδιά σας επίσης.
Μετά κόπων και βασάνων κατάφερα την Κυριακή κατά της 15.30 να πάω και εγώ στην περιβόητη έκθεση, δυστυχώς δεν ήξερα ότι θα είσαστε εκεί,θα ήταν καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά.
Γύρισα λίγο τα κλουβιά είδα τις γατούλες και μετά "έπιασα" μία αριστερή κολώνα δίπλα από την πιό παχουλή Ιταλίδα κριτή και έχω βγάλει γύρω στις 30 φωτό αν θέλετε πείτε μου που μπορώ να τις στείλω..
Θέλω να πώ πως από πλευράς συμμετοχής και διοργάνωσης σε σχέση με τις εκθέσεις του ΚΟΕ ήταν λιγάκι απογοήτευση.
Βέβαια ήταν μία θαυμάσια ευκαιρία για τον κάθε λάτρη να θαυμάσει σπάνιες φιλές και να έρθει σε επαφή με τους αντίστοιχους εκτροφείς ...
Θα ομολογήσω όμως ότι δεν ήταν όλοι οι εκτροφείς τόσο επικοινωνιακοί και καλοδιάθετοι ως προς το κοινό.
Σε αντίθεση με άλλους που η λατρεία για τα κατοικίδιά τους ήταν ολοφάνερη,τις είχαν συνέχεια αγκαλίτσα,τις περιποιόντουσαν και αν χρειάζοταν λίγη απομόνωση κάλυπταν τα κλουβιά με κάποιο ύφασμα.
Ο καημένος ο κος Κασταμονίτης Αντώνης Πρόεδρος του ΕΟΓ,εκτροφέας, ομιλητής κλπ, ο οποίος ήταν πανταχού παρών και όλα εξαρτόνταν από εκείνον, ήταν αξιοθάυμαστος.
Ελπίζω και εύχομαι στις επόμενες εκθέσεις να ανέβει το επίπεδο, να προσεχθούν περισσότερο ο χώρος,να υπάρχουν καθίσματα για το κοινό έτσι ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν ευχάριστα τη διαδικασία και να υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές.:up:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΓΑΤΑ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΡΙΞΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΑΤΑ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.!! ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ!!ΝΑΝΤΙΑ
Αυτή είναι η δική σου άποψη. Υπάρχει όμως και μια άλλη άποψη. Η άποψη ότι αγοράζουμε πράγματα (ρούχα, καλλυντικά, σπίτια, αυτοκίνητα κλπ) και πολλές φορές τα μοστράρουμε για να δείξουμε τι ωραία που είναι. Από την άλλη τα έμψυχα πράγματα στη ζωή μας συνήθως δεν τα αγοράζουμε αλλά η αξία τους είναι πολύ μεγαλύτερη.
Και τελικά τι είναι ευκολότερο να πετάξεις, ένα παντελόνι ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο; Εγώ πετάω ευκολότερα το παντελόνι και ο γάτος μου είναι ένα αγαπημένο μου πρόσωπο παρόλο που δεν τον αγόρασα! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν κάποιος δεν καταλαβαίνει την έννοια τη διαφορά ενός ζώου από ένα ρούχο θα το πετάξει είτε το πλήρωσε είτε όχι. Τα τόσα αδέσποτα ράτσας που βρέθηκαν; Φύτρωσαν;

Ναντια εσυ διαγωνηστηκες με 2 σιαμεζες? γιατι αν ηταν αυτες δε τησ ειδα και ορεξατες μεσα στα κλουβακια τους.

Αντε εφτασα, τελειωσα και τη δουλεια και ειπα να πω κι εγω τη γνωμη μου.

Οταν μπηκαμε θα συμφωνησω οτι ηταν πνιγηρα αν και δεν εχω παει σε αλλη εκθεση, εχω δει όμως φωτογραφιες, θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερα. Εμεινα σχεδον μεχρι το τελος με τη κιτυκατ και δεν ειδα αυτα που ειδε μπορει ομως να ηταν ετσι. Το σιγουρο ειναι οτι τοσες ωρες δεν ειναι δυνατον να ειναι κανεις ορθιος και νομιζω την περισοτερη ταλαιπωρια την τραβηξε το κοινο!.
Οι εκθετες εκτος απο καποια Νατασσα και μερικους ακομη μου φανηκαν οτι τα φροιντιζαν και η σφυνξ εγλειφε δημοσια τα δαχτυλα της αφεντικινας της εφοσον ξεπερασε το αρχικο τρακ και μετα ειδα οτι εισεπραξε πολλα πολλα φιλακια απο αυτην.. το μικρο γατακι μαιν κουν το επαιξαν πολυ οι κριτες και πολλα περσικα που καθονται κοιμισμενα απολαυσαν το παιχνιδι της εξετασης. Εμενα σδε μ αρεσε που τα μαιν κουν τα σηκωνε ο τυπος κι επειδη ηταν θεοβαρια τα αφηνε κατω και μετα παλι τα σηκωνε.

Εχοντας περσικα η ιδια η φυσική μου σκέψη ηταν αχ να για εδω ειναι τιο χιονακι μου η πρωην χουχουδιτα κι ο μεταιχμιος χουχουδος, το σκεφτηκα ιδιως για τα δυο αλλα γιατι δεν ειχε τσιντσιλλα η εκθεση και ειναι διαδεδομενη ρατσα παρολα αυτα. Δεν κρυβω οτι η σκεψη περιειχε το "εχω τα καλυτερα γατια του κοσμου δειτε ποσο ομορφα ειναι". Οσο για τα δωρα σε τροφη θα τα εκτιμουσαμε κι εγω κι αυτα.
Η περιποιηση πριν την εκθεση δεν με ξενιζει γιατι οπως ξερει και ο Ακης τα περσικα αν εισαι καλος ιδιοκτητης τα χτενιζεις και τα φουντωνεις και τα πλενεις συχνα, φυσικα ποτε δε θα διανοουμουν να τα κραταω αναποδα για να φουντωσουν, ενα χτενισματακι κα σ αυτα θα αρεσει και θα τα φουντωνε.

Παρολο που το ξανασκεφτηκα για την ταλαιπωρια, την οικονομικη επιβαρυνση κλπκλπ αν θα τα εφερνα διαβαζοντας τα μυνηματα σας σκεφτηκα το αλλο:
Σιγουρα αν τα εφερνα θα εβρισκα τροπο να καλοπερασουν κι αυτα και θα τα ανταμοιβα με πολλους τροπους και θα φροντιζα το κλουβι να εχει δυνατοτητα απομόνωσης οπως ενας γατουλης που χωθηκε κατω απο τα σκεπασματα.

Κατι που δεν ξερετε οσοι εχετε κεραμιδογαουλες ειναι οτι τα περσικα απολαμβανουν τη προσοχη και δεν φοβουνται.. ο χουχουδιτος για παραδειγμα θα ειχε ξετρελαθει με τα χαδια και την προσοχη ειμαι σιγουρη.Και το χιονακι που κανει απο φυσικου του επιδειξεις οταν ερχονται ξενοι θα ηταν μια χαρα εξισου.

Τελικα αυτο που εκανα ειναι να γραφτω μελος του συλλογου και νομιζω οτι η οργανωση στα βραβεια ηταν απαραδεκτη οποτε αν δεχονταν καποιους ορους μου οπως καθισματα και να βοηθησω στην οργανωση , πιστευω οτι θα συμετειχα και δεν νομιζω οτι κανενα απο τα χρυσα μου η τα πρωην χρυσα μου θα με γρατσουνουσε.. ειναι θεμα τροπου.

Υπο τις παρουσες συνθηκες δεν νομιζω να τα φερω παντως. Γενικα ομως μεσα απο αυτη την εκθεση ειδα απο κοντα διαφορες ρατσες και αυτο ηταν πολυ ενδιαφερον και χαρηκα πολυ με το μικρο γατακι αιγαιου(ιδιο το καλοκαιρακι ειναι)που ειχεβαλει κατω το αλλο αιγαιακι και το γλυφε ειτε περνουσε κοσμος ειτε οχι καθως και με το μικρο ασπρο αγκυρακι που τρελαινοτανε για παιχνιδια. Εξισου αυτη που μεγαλωνει τις μαιν κουν μου ειπε οτι τις εχει σε σπιτι και πρωτη φορα μπηκαν σε κλουβι.. αρα υπαρχουν και καλα και κακα σε αυτη την εκθεση. Η αποψη μου ειναι να ασχοληθω ενεργα με τη διορθωση των κακως κειμενων , με αυτο το σκεπτικο γραφτηκα μελος στο συλλογο.

όταν αγαπάς πληρώσεις δε πληρώσεις δε πετάς!!! εγώ αυτό ξέρω ολα τ αλλα παραμύθια!!!

Τεσπα εγω εχω να πω ενα πραμα εαν ειχα φερει την πατουνα μου εκει θα επρεπε μετα να κανει ενα μηνα ψυχοθεραπεια για να συνελθει κ παραπανο τεσπα ας ελπισουμε οτι του χρονου θα ειναι καλυτερη η διοργανωση εαν φυσικα μας επιτρεψουν την εισοδο:P

Καημένη Πατούνα! :lol: :lol::lol:
ladycat, γιατί να μην σας επιτρέψουν να μπείτε του χρόνου; Κάνατε τζερτζελέ; Α, δε μας τα είπατε αυτά...

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΓΑΤΑ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.!!

Αυτό το επιχείρημα μου το είχε πει κι εμένα η κτηνίατρος μου.. η εμπειρία ομως στο να βλέπω ατομα που θέλαν να παρουν τα γατακια που φιλοξενω κατα καιρους μου εδειξε οτι δεν ειναι επαρκες επιχειρημα για να κοστολογει κανεις μια γατα.. με την ιδια λογική θα επρεπε να εχω πουλησει κι οχι δωσει την χουχουδιτσα στονΑκη γιατι ειναι τσιντσιλλα και να εχω δωσει δωρεαν τη πετουλιτα ως αδέσποτο. Θεωρω οτι με το χρημα κανεις παει να λυσει ενα ζητημα που ειναι να ελενξει τον μελλοντα γατογονιο και να βασιστει και στο ενστικτο του για το ποιος ειναι καλος.

Αυτο που εγινε στη χαλκιδα ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που εγινε γιατι τοτε ημουν απειρη και δεν ειχα αξιολογησει σημαδια που ελεγαν οτι η κοπελα δεν εκανε ειτε πληρωνε ειτε οχι για το δον, μικρα λεπτα σημαδια οπως ο τονος μιας φωνης οταν τηλεφωνουσα για να μαθω πως ειναι πχ.

Με τη ρουλα και τον Ακη εμπιστευτηκα το ενστικτο μου κυριως και οντως τα παιδια φερονται πολυ καλα στα ζωακια και τ αγαπανε παρα πολυ και ζουν στο ιδιο δωματιο μαζι τους και τιποτα δεν τους ενοχλει αλλα τα βλεπουν με συμπαθεια. Το να κοστολογησω ενα ζωο πως θα ειχε αντικαταστησει το ενστικτο και τη διαδικασια υιοθεσίας??? Αν δεν τους ειχα δει απο κοντα κα δεν πηγαινα στο σπιτι τους οπως ειχα και καθηκον (βεβαια ηταν ευχαριστηση σε αυτη τη περιπτωση)πως θα μπορουσα να μαι σιγουρη .. μονο επειδη πληρωσαν?? Ακριβώς οταν πληρωνεις ειναι που κλινδυνευεις να δεις σαν αντικειμενο ενα ζωακι οπως μια ιστορια που ακουσα για ενα κανις toy που τελικα βγηκε πιο μεγαλο και το σκεφτοντουσαν να το πεταξουν...:( ευτυχως το κρατησαν γιατι μετρησε το συναισθημα που ειχε αναπτυχθει.

εαν ειχα φερει την πατουνα μου εκει θα επρεπε μετα να κανει ενα μηνα ψυχοθεραπεια για να συνελθει κ παραπανο

Τετοιες εκθεσεις δεν ειναι για πατουνες ουτε για βουλιτσους,:P ειναι για ζωα πιο κοινωνικα και πιο ησυχα η αλιως σνομπ οπως πχ τα περσικα που σου γυρναν τη πλατη οποτε δε γουσταρουν και σε γραφουν αν τους πολυενοχλεις, και τους αρεσει να τα πασπατευουν και συνηθως δε φοβουνται.

Δεν πήγα στην έκθεση και άρα δεν μπορώ να πώ την γνώμη μου για την οργάνωση. Αλλά φαντάζομαι ζωάκια μέσα σε κλουβιά κι αυτό μου θυμίζει ζωολογικό κήπο. Και ο ζωολογικός κήπος μου θυμίζει καταπίεση και το οτι ο ανθρωπος θεωρεί τον εαυτό του αφεντικό και καλύτερο απο τ'αλλα ζώα.:mad:
Εγώ θα προτιμούσα να είμαι ζωάκι πισω απο κλουβί παρα εκθέτης άλλων ζώων.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back