9 «σκυλάδικοι» λόγοι για να προτιμήσετε τη γάτα!

Αντε Ελενίτσα και οταν θα πάμε Κρυονέρι, αν πηγαίνεις από το θείο σου να περνάς να βλέπεις κι εμένα και το Χιόνη:P

:up: :up: :up: :D :D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως είναι λάθος να συγκρίνουμε γατες και σκύλους. Ειναι ειδη διαφορετικά. Απο εκει και περα η καθε γατα και ο καθε σκυλος εχει το χαρακτηρα του. Υπαρχουν σκυλοι που δεν ειναι εκδηλωτικοι και γατες που ειναι πολυ εκδηλωτικες. (κι ο Βαλεντινο που βρηκα προσφατα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΟΣ). Περισσοτερη εμπειρια εχω με γατες και θα συνεχισω γιατι σκυλο σε διαμερισμα δεν θελω και δεν μπορω.(και γενικα αλλο ζωο εκτος απο γατα).
Περισσοτερο εχω δεθει και εχω κλαψει για σκυλι παντως στο παρελθον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσχετο με το θέμα, αλλά πώς τα πάει ο Βαλεντίνο με την πεθερά Ισμήνη? Όλα καλά?

Ολα καλα, θρεφταρι εχει γινει. Κατα τα αλλα τα ιδια! Συνεχιζει να ειναι πολυ κοινωνικος, παιχνιδιαρης και να θηλαζει συνεχεια τα χερια! Ασε το γουργουρητο του...
Σε λιγο θα βαλω τις νεες του φωτο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back