Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα μου στην Γαλία τα πετσοπ δεν πουλάνε μόνο αξεσουάρ αλλά κατα ένα μεγάλο βαθμό μόνο ζώα. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν έψαξα να βρω μαγαζιά για να αγοράσω ωραία πραγματάκια για τα γατάκια μου και θα έλεγα ότι κατααπογοητεύτηκα γιατι δεν είχαν τιποτα άλλο μόνο ζωάκια πουλάγανε . Αστα,τόσο χάλιαΑν αρχισουν να "τρωνε πορτα" θα το καταλαβουν...Εγω αρνουμαι να δωσω ζωο σε ανθρωπο που μου στελνει mail "ποσο εχουν;"Δεν το κανουν ολοι,ουτε υποχρεωνουν σε στειρωση,για να μη δυσαρεστησουν τον πελατη.Τα πετ σοπ δεν γεμιζουν απο μονα τους...καποιος τους τα προμηθευει τα ζωα.Και θα μπορουσαν να φροντισουν μεσω νομοθεσιας να μην επιτρεπεται η πωληση ζωων απο πετ σοπ,μονο αξεσουαρ,οπως εκαναν στη Γαλλια.Σε συνδυασμο με την υποχρεωτικη σημανση και ελεγχο απο τους κτηνιατρους θα ηταν αποτελεσματικο σε ικανοποιητικο βαθμο.Αλλα εδω σημαινεις ζωο,το χανεις μετα απο δυο χρονια και ακομα δεν εχει καταχωρηθει,τι να λεμε...![]()
που έβγαλα και φωτος για να δείξω στις φίλες μου δεν πίστευα στα μάτια μου. Όταν μπορέσω θα τις ανεβάσω και εδώ.
Μάλιστα θα τολμούσα να πω ότι τα δικά μας μαγαζιά έχουν κατά πολύ λιγότερα ζώα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Απλα εγω το ανεφερα σαν παραδειγμα χωρας οπου εχει απαγορευτει η πωληση ζωων στα καταστηματα.
καλε δεν το λεω για σενα...για την φελισε το λεω...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι σωστά πρέπει να έχεις ακούσειΝομιζα οτι στη Γαλλια ηταν που ειχε απαγορευτει η πωληση ζωων σε πετ σοπ...ισως εκανα λαθος στη χωρα.
γιατί όταν τα είδα πήρα την φίλη μου τηλέφωνο να της το πω και αυτή τότε μου είπε το ίδιο ότι είχε ακούσει ότι στην Γαλλία έχει απαγορευτεί η πώληση. Ε! δεν τα ξέρεις παντού τα ίδια γίνονται . Για λίγο καιρό το κρατάνε και όταν ξεχαστεί βρίσκουν έναν τρόπο να το επαναφέρουν. Και σας πληροφορώ ότι δεν ήμουν στην επαρχία. Δίπλα στο Λούβρο πήγα στην Quai du Louvre. Είχα ψάξει στο ιντερνετ που θα βρω κανένα petshop για να βρω ωραία πιατάκια . Αντί γιαυτού βρήκα έναν δρόμο γεμάτο με petshops όπως είναι στην αγορά στην Αθηνάς κάτω στο κέντρο. Οι τοίχοι του μαγαζιού ήταν γεμάτοι με κλουβιά που βρωμάγανε. Αξεσουάρ δεν βρήκα. Σε 9 μαγαζιά πήγα μόνο το ένα ήταν σαν τα δικά μας . Εκείνο είχε πολλα ψάρια και είχε και γάτες ράτσας (scotish fold kai british) με τιμές 990? παρακαλώ.Μου φαίνεται ότι στην ελλάδα ήμαστε ποιο μπροστά από αυτούς . Τουλάχιστον έχουμε ωραία πετσοπ και δεν πουλάνε τόσο μεγάλο αριθμό ζώων.
Κάποια στιγμή θα βάλω φωτος για να δειτε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Όχι σωστά πρέπει να έχεις ακούσειγιατί όταν τα είδα πήρα την φίλη μου τηλέφωνο να της το πω και αυτή τότε μου είπε το ίδιο ότι είχε ακούσει ότι στην Γαλλία έχει απαγορευτεί η πώληση. Ε! δεν τα ξέρεις παντού τα ίδια γίνονται . Για λίγο καιρό το κρατάνε και όταν ξεχαστεί βρίσκουν έναν τρόπο να το επαναφέρουν. Και σας πληροφορώ ότι δεν ήμουν στην επαρχία. Δίπλα στο Λούβρο πήγα στην Quai du Louvre. Είχα ψάξει στο ιντερνετ που θα βρω κανένα petshop για να βρω ωραία πιατάκια . Αντί γιαυτού βρήκα έναν δρόμο γεμάτο με petshops όπως είναι στην αγορά στην Αθηνάς κάτω στο κέντρο. Οι τοίχοι του μαγαζιού ήταν γεμάτοι με κλουβιά που βρωμάγανε. Αξεσουάρ δεν βρήκα. Σε 9 μαγαζιά πήγα μόνο το ένα ήταν σαν τα δικά μας . Εκείνο είχε πολλα ψάρια και είχε και γάτες ράτσας (scotish fold kai british) με τιμές 990€ παρακαλώ.
Μου φαίνεται ότι στην ελλάδα ήμαστε ποιο μπροστά από αυτούς . Τουλάχιστον έχουμε ωραία πετσοπ και δεν πουλάνε τόσο μεγάλο αριθμό ζώων.![]()
δηλαδη...το οτι σε καποιες χωρες μπορει να ειναι χειροτερα τα πετ σοπ...σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημενοι με τα δικα μας;;

....μην τρελλαθουμε....ουτε μισο ζωακι δεν πρεπει να πουλανε....ειμαι καθετη σε αυτο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν διαφωνώ μαζί σου απλά ήθελα να ενημερώσω ότι η κατάσταση μας δεν είναι η χειρότερη που υπάρχει και ότι τουλάχιστον σαυτον τον τομέα είμαστε λίγο καλύτεροι. Επίσης το έχω ξαναγράψει και σε ένα άλλο θέμα ότι μπορεί να μην είμαστε και οι ποιο σωστοί σαν φιλόζωοι αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά είμαι περήφανη που η νομοθεσία της χώρας μας δεν επιβάλει την ευθανασία οποιουδήποτε ζώου είναι χωρίς ιδιοκτήτη. Το έχω ξαναγράψει η αδερφή μου που ζει στην Ολλανδία μου έχει πει πως ότι ζωό μαζέψουν το βάζουν κατευθείαν για ύπνο. Κακό τους χρόνο έχω να πώ[/u]
δηλαδη...το οτι σε καποιες χωρες μπορει να ειναι χειροτερα τα πετ σοπ...σημαινει οτι πρεπει να ειμαστε και ευχαριστημενοι με τα δικα μας;;....μην τρελλαθουμε....ουτε μισο ζωακι δεν πρεπει να πουλανε....ειμαι καθετη σε αυτο...
. Οταν το άκουσα δεν το πίστευα στα αυτιά μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
συμφωνω σε αυτο....αλλα επειδη υπαρχουν και χειροτερα....να μην φτασουμε στο σημειο να ευχαριστουμε και τα πετ!!!!!!Δεν διαφωνώ μαζί σου απλά ήθελα να ενημερώσω ότι η κατάσταση μας δεν είναι η χειρότερη που υπάρχει και ότι τουλάχιστον σαυτον τον τομέα είμαστε λίγο καλύτεροι. Επίσης το έχω ξαναγράψει και σε ένα άλλο θέμα ότι μπορεί να μην είμαστε και οι ποιο σωστοί σαν φιλόζωοι αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά είμαι περήφανη που η νομοθεσία της χώρας μας δεν επιβάλει την ευθανασία οποιουδήποτε ζώου είναι χωρίς ιδιοκτήτη. Το έχω ξαναγράψει η αδερφή μου που ζει στην Ολλανδία μου έχει πει πως ότι ζωό μαζέψουν το βάζουν κατευθείαν για ύπνο. Κακό τους χρόνο έχω να πώ. Οταν το άκουσα δεν το πίστευα στα αυτιά μου.

....απλα εγω ειμαι της αποψης οτι παντα πρεπει να βλεπουμε τα καλυτερα παραδειγματα...και οχι τα χειροτερα...γιατι ετσι,ειναι λιγο σαν να μας δικαιολογουμε...και δεν το θελω...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Δεν διαφωνώ μαζί σου απλά ήθελα να ενημερώσω ότι η κατάσταση μας δεν είναι η χειρότερη που υπάρχει και ότι τουλάχιστον σαυτον τον τομέα είμαστε λίγο καλύτεροι. Επίσης το έχω ξαναγράψει και σε ένα άλλο θέμα ότι μπορεί να μην είμαστε και οι ποιο σωστοί σαν φιλόζωοι αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά είμαι περήφανη που η νομοθεσία της χώρας μας δεν επιβάλει την ευθανασία οποιουδήποτε ζώου είναι χωρίς ιδιοκτήτη. Το έχω ξαναγράψει η αδερφή μου που ζει στην Ολλανδία μου έχει πει πως ότι ζωό μαζέψουν το βάζουν κατευθείαν για ύπνο. Κακό τους χρόνο έχω να πώ. Οταν το άκουσα δεν το πίστευα στα αυτιά μου.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι αλήθεια . Και εγώ όταν μου το είπαν τους είπα ότι κάποιο λάθος θα κάνουν . Η αδερφή μου μου είπε "ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, τόσα χρόνια εδώ ζώο στον δρόμο δεν έχω δει ποτέ".
Αστα και εγώ κόκκαλο έμεινα.

fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι αλήθεια . Και εγώ όταν μου το είπαν τους είπα ότι κάποιο λάθος θα κάνουν . Η αδερφή μου μου είπε "ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, τόσα χρόνια εδώ ζώο στον δρόμο δεν έχω δει ποτέ".
Αστα και εγώ κόκκαλο έμεινα.![]()
Εμενα μια φιλη μου που ειναι ολλανδεζα μου ειπε οτι μαζευουν μεγαλο αριθμο ζωων απο τους δρομους και αν μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα αν δε δωθουν τα κοιμιζουν....προσπαθουν οι φιλοζωικες οργανωσεις να τα δωσουν και γενικα ειναι πιο οργανωμενες απο εδω....και βεβαια δεν τα δινουν σε οποιον να ειναι....ελεγχουν πρωτα τους γονεις και βεβαια πανε ταχτικα για να δουν πως τα παει το ζωακι...Εδω ενα παιδι ειχε βαψει το σκυλο του με σπρει και αφου πληρωσε ενα τεραστιο προστιμο το σκυλι δωθηκε αμεσως σε αλλη οικογενεια...δεν ξερω τι ειναι καλυτερο....εγω προσωπικα ειμαι
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε και εγω ξέρω . τι να πώ!!!Εμενα μια φιλη μου που ειναι ολλανδεζα μου ειπε οτι μαζευουν μεγαλο αριθμο ζωων απο τους δρομους και αν μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα αν δε δωθουν τα κοιμιζουν....προσπαθουν οι φιλοζωικες οργανωσεις να τα δωσουν και γενικα ειναι πιο οργανωμενες απο εδω....και βεβαια δεν τα δινουν σε οποιον να ειναι....ελεγχουν πρωτα τους γονεις και βεβαια πανε ταχτικα για να δουν πως τα παει το ζωακι...Εδω ενα παιδι ειχε βαψει το σκυλο του με σπρει και αφου πληρωσε ενα τεραστιο προστιμο το σκυλι δωθηκε αμεσως σε αλλη οικογενεια...δεν ξερω τι ειναι καλυτερο....εγω προσωπικα ειμαικατα αλλα πιστευω οτι αυτο που γινεται εδω ειναι χειροτερο....
Ο διάλογος μου έγινε το καλοκαιρι με έναυσμα 2 Ολλανδέζες που είχαν έρθει σε ένα ξενοδοχείο στο Σούνιο . Εκεί ζήτησαν από την ρεσεψιονιστ τρόπο να φιλοξενηθούν 2 γάτες που είχαν βρει εκει μέχρι να βρουν τρόπο για να τις πάρουν επάνω. Λέω στην αδερφη μου "παραξενο πως και θέλουν να της μεταφέρουν τόσο μεγάλο ταξίδι?!!" ήταν και λίγο κουφο , μην μου πείτε. Και έτσι μου απάντησε η αδερφή μου ότι στην ολλανδία δεν βρίσκεις ευκολα γάτα. Τώρα τι είναι αλήθεια και κατά πόσο είναι εύκολο να βρεις απλή γατούλα !!!!??!!!
Τι να σας πώ 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος

μας λέει έχει κάνει εμβόλεια...
400 € για ημίαιμο γατάκι; μπορείς να βρεις ράτσας με αυτήν την τιμή....
και γιατί να μην πάρεις ένα αδέσποτο από μια φιλοζωική (φυσικά δεν αγόρασα το γατάκι, έφυγα και ούτε πρόκειτε να ξαναπάω...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool